שרשור פרק 16

harar8

New member
שרשור פרק 16

היה פרק טוב והיה גם מישהו בשם וואיה דווקא בישי*_*

Killer Fangirl

New member
תגובה 3<

פרק נחמד. ^_^ סאי חמודדדדדדדדד 3< באלי לאכול אותו 3< וואיה נראה נחמד {: ~צ'יבי סאי רולז 3<~

S h e d o n i t

New member
האי*_*../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

איזה פרק!!!^__________________^ כולמלם רודפים אחרי סאי סאמה*_* נכון שאקירה ניראה תמים כל כך בפרק הזה!? וואיה בישי^_^

PENELO

New member
^&%%))*)*^^%))*%)^)*^*

אני מנסה למצוא כותרת שונה ומקורית שלא חוזרת על עצמה בכל שירשור של פרק ...^^" סאי סופר-סטאר XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP X______________________________________________________X;; *סוקלים בעגבניות* ואקירה הוא כזה *_* אדיש *~* ! וסאי *.* *נמסה* היה פרק טוב ^^ אהבתי D:

Meiko

New member
פרק נחמד.

סאי כזה חמוד! וואיה מאוד בישי,יש לו עיניים נורא יפות *_* סאי נעשה סלבריטי. XD

star_female

New member
וואיה *-*

עם הגופיית צבא שלו~ D: אהם. אקירה היה רגוע היום. כנראה לא לרדוף אחרי היקארו מוריד ממנו הרבה לחץ. XD וואיה לא סובל אותו מהרגע הראשון XD "אני לא דיברתי אליך!" מורישיטה-סנסיי D: כולם מחפשים את סאי~ ^^; אה, וחופית (ווילו רוזנברג) מוסרת: וואיייהההההההההה~ *__* (לא שכחתי בסוף
)

Ferma

New member
פיספסתי את הפרק../images/Emo7.gif

מישהו יודע אם יש שידור חוזר, ואם כן איפה ומתי? אולי מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק?
מעצבן מעצבן מעצבן
אבל תודה לכם, מראש

star_female

New member
שידור חוזר לא נראה לי שיש...

חוץ מאשר כל יום ב-11 וחצי בלילה. והפרק של יום שישי משודר בשבת באותן שעות. תקציר לפרק: היקארו נותן לסאי לשחק גו באינטרנט-קפה שבו אחות של מיטאני עובדת. לא עובר הרבה זמן עד שהשחקנים באינטרנט (שחלקם חובבנים ברמה גבוהה שמייצגים את הארצות שלהם בתחרות גו חובבנית בינלאומית שמתקיימת ביפן) שמים לב אליו וחושבים שהוא מקצוען. אבל בגלל שסאי והיקארו משחקים כל יום כל היום זה מתחיל להיות חשוד... אם סאי היה מקצוען הוא אמור לעבוד בשעות היום. וואיה, ה-insei מאחורי הכינוי זלדה, שם לב לזה (וגם לעובדה שאחרי שסאי שיחק איתו היקארו כתב לו בתגובה "אני טוב, נכון?")... ומתחיל לחשוב שאולי סאי הוא בעצם ילד. טויה מתחיל את הבחינות המוקדמות להיות מקצוען ופוגש שם את וואיה ועוד insei. התחרות ביפן מתחילה ו-וואיה עוזר שם למורה שלו (הוא לא משתתף בתחרות כי הוא רוצה להיות מקצוען, לא חובבן). אבל באותו זמן הוא רוצה לדעת אם יש עוד אנשים ששמעו על סאי.

Ferma

New member
וואי!../images/Emo24.gifהמון המון ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

סאי כל כך מתוק XDDDD

*דופק על המחשב עם המניפה* "צאו החוצה ותשחקו איתנו!" XDDDDDDDD וההצ'תבצ'בויות שלו... XDDDDD הוא כל כך מתוק! אה, ונכון, לא היה מספיק אקירה בפרק...

הצ'טבצ'בויות בבקשה ../images/Emo13.gif

צ אות נחצית ולכן תבוא אחריה ט' ולא ת' ^____^ לקח לי חצי שעה להבין מה זו המילה הזו XDDDDDD

טוצית

New member
וואיה!!! *-*../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

בישיייייייי *-* קצת מעצבן שכולם רודפים אחרי סאי, אנשות! אינלכם מה לעשות בחיים חוצמלרדוף אחרי מישו מהאינטרנט?! חוצמזה, איך הם מצפים למצוא אותו? 0.0 נ.ב; הוהו! יש לי לוח גו בבית ושיחקתי נגד אחי הקטן!!! כי אוטוסאן יודע גו! אז הוא לימד אותי וזה קשה 0.0 קשה גם להחזיק את האבנים כמו המקצוענים @.@ אז שיחקתי נגד אחי וניצחתי XP ואז שיחקתי נגד אוטוסאן שנתן לי יתרון של תשע אבנים ואחי כל הזמן הפריע >< והפסדתי =[[[[

koko123

New member
פרק מעולה!../images/Emo194.gif

סאי עם המניפה דופק על המחשב XDD וואיה *.* סאי סלב XDD אקירה היה רגוע לשם שינוי... במילה אחת סאיייי *.*

סאי מנסה להפעיל את האינטרנט ו..:

ויש וירוס במחשב והוא מאוד איטי בשל כך סאי (בישי) מרביץ למחשב בעזרת מחק!! או בעזאת מעטפתו אבל הוא רוח אז זה לא מפריע...

nadav1232

New member
../images/Emo9.gifפרק יפה../images/Emo70.gif

היקארו לא יודע מה זה אינטרנט?
שמתם לב שהיקארו קורא לאחותו של מיטאני: "אחותו של מיטאני"? מה הוא לא שואל אותה איך קוראים לה?

למעלה