שרשור פרק 15

R e n a n a 1

New member
תלכי את לישון ! זכותי להגיד מה שאני

חושבת ולדעתי מנסים להכניס יותר מידי לאנשים את עניין ההומאים והלסביות. שישתקו עדיף להם ושיפסיקו לבכות שמפלים אותם. נמאס כבר

R e n a n a 1

New member
טוב אני לא רוצה יותר להתווכח זאת

הדעה שלי ואני לא אשנה אותה ! ויש הרבה אנשים שחושבים כמוני

בהחלט חבל

יש אולי איזה חבורה של אנשים שחושבים כמוך וגברתי קוראים להם ה-ו-מ-ו-פ-ו-ב-י-ם השטויות שאת מדברת עם כל הכבוד לך ולמסך מחשב שלך,כנראה שחיים אמיתים לא יצא לך לראות בזמן האחרון כי הדוגמאות היחידות שאת מצליחה להוציא זה מטלנובלה בע"מ יש הומוים ולסביות שחיים חיים מאושרים בתור זוגות ,ואם רק בא לך לדעת אז זוגות לסביות סטטיסטית מחזיקות הרבה יותר מעמד מזוגות של אנשים "נורמלים" וכמו שיש לסביות והומוים פרובוקטיבים יש אנשים "נורמלים"כאלה... בהחלט אני עם שירה...לישון ולישון מהר

תודה גברת...

שמחה שאת איתי

GILADOS

New member
טעות, זה פרק 15 צריך לפתוח שרשור חדש מתוקן ולשרשר את השרשור הזה אליו.

s i v a n 22

New member
איזה פרק יפה היה היום!!!!!!!!

אהבתי.. הייתי מרותקת כמעט כל הפרק.. היה חסר לי קצת את ניב.. אבל בגדול פרק יפה אחד החזקים שהיו עד היום!!!

mirushi16

New member
"שלום שפנפנים,באתם להרוס ת'כבד?"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גועל נפש

ממש פלייבוי חניכות שלי בכתה ד' מכורות לתוכנית הזאת אני נגעלת מהמחשבה שהן צריכות לראות את זה

שמגבילים אותה לילדים מגיל 8

זה אומר שמעל גיל 8 זה בסדר שהם יראו את זה.. גיל 8 זה בערך כתה ב'.. ת'מסקנות תסיקי לבד..

חייבת לתמוך בסתם בשביל

הפרק היום, אם כי לדעתי היה נהדר, לא התאים כלל לשעות השידור בו הוא שודר. ילדים עדיין ערים בשעות כאלה ואולי צופים בטלויזיה. וזו לא ההשגה היחידה שלי. גם השימוש המתירני בגראס בסדרה ממש לא מוצא חן בעיני. אולי זו סדרה טובה, אבל זה ממש חינוך רע.

לדעתי אתן לא צודקות

קיים דבר כזה בעולם. אז שתי בנות התנשקו... ביג פאקינג דיל אז מה? אני בגיל 8 ראיתי רמת אביב ג וכסף קטלני ושם איזה דברים היו... גם עירום היה שם אז כולה שתי נשים החליפו קצת רוק. אני בטוחה שחניכות שלה בנות ה8 יגיבו ביותר בגרות מכן.

למעלה