שרשור פרק 15

חחחחחח הכותבים התחרפנו...

מה שקורה לרננה עכשיו קורה להם
אין מה לכתוב

גיגי123

New member
../images/Emo10.gifעלמהההההה יפה שלי../images/Emo98.gif

לא ראיתי את הפרק.. אבל ראיתי אתמול את הקטע שיהיה היום שהוא הרביץ לה

דנדושה15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמה זה הפורנו הזה?../images/Emo6.gif

אני מקווה שהן לא יתנשקו...איכס!!!!
חחחחחח.....אמת או מחובה? מה את חושבת? חובה עליך...לנשק...אותי אותך? כן בכיף

R e n a n a 1

New member
אני חושבת שזה היה רעיון של יעל בר

זוהר כל עניין השלישיה בעקבות סיפר הקלטת עליה כתבו על זה עוד לפני שהתחילו לשדר את הטלנובלה. היא ממש סוטה

einbal13

New member
פיכס איזה פרק מוזר../images/Emo4.gif

מה הקטע של הנשיקה
ובכלל לא אהבתי אותו כמו את הקודמים עילי רשע
וטלי מקסימההה עליה אין לי מילים

בושההההההההההההה....

מזה אמור להביע
כאילו בסדר עד היום כל הקטע של השלישיה וההמואיזם לא הפריע לי.. אבל מזה אמור להביע
כאילו זאת סדרה שילדים צופים בה... לא ערוץ פלייבוי
בושה וחרפה... מוריד את כל האיכות של הטלנובלה... והיה היום קטע מדהים של הסד
ממני שנטה

אוי וקבלו פיספוס... ../images/Emo6.gif

נכון כזה כפיר אמר שאסי עזר קורעאותו
אז הם כתבו אסי אזר.... יענו בשגיאת כתיב... או שדימיינתי כי גם זהאפשרי

R e n a n a 1

New member
צודקת בהחלט בכל מילה../images/Emo45.gif

קצת שמרנות לא תזיק. הם חושבים שזה IN כל הקטע של ההומואים ושלישיה וכל הסטיות האלה, מנסים לחקות את האמריקאים אבל אצל האמריקאים זה כבר מזמן OUT והם חוזרים לשמרנות. _תראו לדוגמא את "תשוקות" שיקחו ממנה דוגמא) בארץ מפגרים מהאמריקאים ב 10 שנים לפחות. והכי קטע שכל הזמן בטקסטים של הדמויות מכניסים מילים באנגלית וביטויים כאילו להראות שהם יודעים אנגלית והם קולים שהם כמו האמריקאים אבל הם רחוקים מלהיות כמו האמריקאים וזה חיקוי זול וזה רק מעצבן. זה ממש כמו שעשו בתוכנית זהו זהו, אם מישהו ראה פעם (דווקא נתנו שידור חוזר של זה לא מזמן בערוץ החינוכית בלופים של שיש שבת), שגידי גוב היה ישראלי שירד לארה"ב ומוני בא לבקר אותו וצחקו שם על היורדים הישראלים שמנסים להראות שהם יודעים אנגלית ונהפכים לאמריקאים אבל בסך הכל הם סתם כלומניקים שעושים רק רושם.

N i T z A n1

New member
אני חייבת להגיד משהו

אני לא קשורה לפה לפורום, לא כתבתי פה בחיים, אבל אני רואה טלנובלה בע"מ אז סתם טיילתי לי פה... ואני חייבת להגיד שזה ממש ממש מעצבן אותי התגובות האלה! "הם חושבים שזה IN כל הקטע של ההומואים ושלישיה וכל הסטיות האלה"? סטיות? אנשים חיים ככה... נמה הקטע אין אאוט, זה חיים של אנשים! וילדים בני 8 דווקא כן יכולים לראות שתי בנות מתנשקות בדיוק כמו שהם יכולים לראות בן ובת מתנשקים... וככה כשהם יגדלו ופתאום תהיה להם לסבית בכיתה הם יתנהגו אליה כמו בנאדם ולא כמו אל סוטה.. וככה זה צריך להיות! זה בדיוק כמו שבטלאטאביז יש אחד שחור ואחד הומו, על הטלטאביז יש הגבלת צפיה? אני לא חושבת... אני רק מציעה לכן לחשוב טיפה על מה שאתן אומרות ובמי זה פוגע כל הדעות הקודמות שלכם ד.א- לא ראיתי פה מישהו אומר מילה על זה שניב הומו אהה ועוד משהו, רק שתדעו, אני לא לסבית! תודה, ביי

R e n a n a 1

New member
את באמת סוטה ! עוד מעט תגידי שילדים

גם צריכים לראות שלישייה וסקס כי זה צריך לללמד אותם ולהראות להם את החיים כמו שהם. צורת החשיבה שלך מעוותת לגמרי ועוד לשמוע דברים כאלה מילדה בת 15, זה ממש מפתיע ורואים מאיזה תרבות רעה את מושפעת. וילדים וילדות לא צריכים לראות לסביות מתנשקות כי קודם כל לסביות זה לא דבר טבעי, הם קודם כל צריכים להבין שיש זוגות של זכר ונקבה וזאת הדרך של הטבע (הרי גם ככך מקימים משפחות ומביאים ילדים לא ?) ולא צריך לחנך אותם שיש לסביות והומואים וככה צריך להיות. אם יש לאנשים נטיות זה משהו אחר וזו הבעיה שלהם אבל הם ממש הגיזמו שהם רוצים שכולם יהיו כך ולהכניס את זה בנורמל. אין לי שום דבר נגד הומואים ולסביות אבל יש גבול לכל דבר ועדיף להם שישארו בשקט ואת הנטיות שלהם שישמרו לעצמם במקום ללכת בצורה פרובקטיבית כזאת ולבכות שעושים להם אפליות ולנסות להכניס את זה לנורמל. וגם צורת החיים של כל ההומואים והלסביות היא פרובקטיבית ולא צנועה ולא שמרנית אם כל הכבוד הומו או לסבית יכולים ללכת עם בן זוג אחד ולהיות נאמן לו אבל רבים מהם חיים בפריצות. גם כל מצעד הגאווה הזה פשוט דוחה, שישבו בשקט וזהו. עוד מעט גם תגידי שצריך לעשות טלטביז שעושים סקס וצריך להראות את זה לילדים. אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה בכלל. כל המדינה הזאת רק הולכת ומתדרדרת לפריצות וגועל נפש. אנשים ממש סוטים ! לאן הגענו ? אין גבול לשום דבר. אם את חושבת שאת מודרנית ומי שחושב כמוך חושב שהוא מודרני אז הוא טועה, מודרני לא נמדד בפתיחות וחוסר שמרנות כל דבר צריך לעשות בשיקול דעת, ואני בטוחה שבעוד איזה מאה שנה יסתכלו על איך שאנשים כמוך חושבים היום ויגידו שהם פרימטיבים. אני לא נגד פתיחות ולא נגד הומואים ולסביות אבל יש גבול לכל דבר וכל דבר צריל להיות בטעם. אם אנשים ימשיכו בגישה שלך אז הם בסוף גם יפסיקו להגביל סרטי פורנו לילדים. לאן הגענו ?

טוב שאת לא מגזימה...

את מציגה את ההומואים ולסביות כאנשים פרוצים!? כאילו האהבה שלהם היא לא אותה אהבה כמו בין גבר לאישה?! מה שונה? זו אותה אהבה. טוב שאת לא מציגה כל לסבית והומו כזונות או משו... את טוענת שאת לא נגד לסביות והומואים אבל את משמיצה אותם בכל מילה שכתבת בתגובה שלך. אין שום דבר פסול באהבה. זה כמו שתגידי שאסור ליהודי להתאהב בערבי כי הוא ערבי... מה נסגר איתך? לאן הגענו את שואלת? לשנת 2005. אנחנו הנוער והילדים אנחנו דור העתיד ואם אנחנו נגדל להיות כאלה גזענים ונפלה אנשים סתם אנחנו לא נשנה כלום. הגיע הזמן לשנות את המציאות ולקבל את השונה. ההומואים והלסביות הם בני אדם שווים והאהבה שלהם לא פחותה מהאהבה שלנו.

R e n a n a 1

New member
אני לא מציגה הומואים ולסביות כאנשים

פרוצים רק אמרתי שחלק גדול מהם חי בצורה לא מוסרית ואפילו מראים את זה בסידרה שניב מעביר לילה עם כל אחד שרק הכיר באינטרנט.אני השמצתי את ההומואים והלסביות בזה שלדעתי הם מגזימים בדרישות שלהם שאנשים יכניסו את זה לנורמל, אין לי שום דבר נגדם ואני נגד ההפליה נגדם אבל יש גבול לכל דבר. שיעשו מזה פחות רעש יותר טוב. לא צריך להראות לילדים שזה דבר נורמלי כי זה יכול להשפיע על ילדים שגם אין להם נטייה לזה שכן להיות כזה וזה לא אומר שאם לא נראה דברים כאלה אז הם יהיו גזענים. אוי ואבוי אם הנוער חושב ככה כמוך היום, אז בסוף באמת מי שיהיה סטרייט יחשב לחריג. עדיין הומואים ולסביות זו לא דרך חיים טבעית וכל אלה שעושים ניתוח לשינוי מין מבחינתי זה לא משנה. כל הדנה אינטרנשיונלים למיניהם עדיין מבחינתי נחשבים גברים, אין להם רחם והטבע עשה אותם גברים ולא נשים. אז מה שלא טבעי לא צריך להראות כדבר טבעי. צריך ק לקבל אותם כמו שהם אבל לא לנסות להשפיע על אחרים שיהיו גם כאלה. ודבר נוסף חוץ מהומואים ולסביות מדברים שם על עניין השלשייה וזה באמת דבר סוטה שלא צריך להראות. ועוד אומרים על זה שזה בסדר ונורמלי שילדים ישראו וישמעו דברים כאלה? באמת נהיה פה כבר סדום ועמורה. עוד מעט גם יגידו שאפשר לגנוב ולרצוח חופשי בקצב הזה ושילדים צריכים לראות סרטי פורנו.

מה לא טבעי באהבה?

ומה להשפיע על אחרים? מה הם ניסו להכריח אותך להיות לסבית? הם פתחו בקמפיין שכנוע להפוך להיות לסביות והומואים?! די! די להיות מטומטמים! תראו קצת בגרות!

למעלה