שרשור פרק 146/tapuzforum/images/emo23.gif

randu

New member
למה אני לא מבין?../images/Emo7.gif

הסבירו.

MoRaN SaShA

New member
תום אמר לאוסקר שהוא וסיגי היו בהפסקה ../images/Emo6.gif

וכשרייצ'ל גילתה שרוס בגד בה בזמן שהם 'היו בהפסקה' הוא לא הפסיק להגיד ' WE WERE ON A BREAK!!! '

הפרק היה נחמד מאוד. סוף מעאפן!!../images/Emo4.gif...

למי אכפית מה אסי יעשה לצלם?! חמה לגמור את הפרק בסוף כזה מטומטם?! אין ספק ש"האלופה 2" בירידה, והיחידות שיכולות להציל אותה הן מילי וטובה שיחזרו בסביבות הפרק ה40.

לא נמאס לכם לבכות שהאלופה לא בסדר../images/Emo35.gif

לא בסדר אל תראו
| אפחד לא מכריח..
(אל תיקח אישית, אני לא רוצה לריב או משהו אני רק אומרת, זה כבר מתחיל להיות מעצבן
)

liaush

New member
../images/Emo45.gif צודקת

במה זה יעזור לכם שאתם בוכים, ומתלוננים? חוץ מאשר בלעלות לנו ת'סעיף ?=/. כבר הבנו שהעונה הזו פחות טובה מהראשונה אבל זו לא סיבה להתלונן כל הזמן ולהזכיר שהיא בירידה. תזכרו שאף אחד לא מחייב אותכם לראות ואם אתם כבר בוחרים לראות אז קבלו את מה שנותנים לכם! ותשמחו ממה שיש לכם!.

מעצבן יותר אלה עם הגישה של "לא רוצים אל תראו"

למה מה קרה, אסור להעביר ביקורת?

זאת כבר יותר מביקורת../images/Emo46.gif!!!

כל יום בערך, פותחים שרשור על שהעונה ירדה, שבא לכם את מיטל, את דריה, את ג'לל, את טובה...יאללה הבנווו אם אתם כל-כך מקטרים אז אל תראו... יש ביקורת ויש ביקורת... אומרים פעם אחת וזהוו כולם מבינים אפחד פה לא מפגר... מעירים פעם אחת וזהוו לא צריך לכתוב על זה כל יום.. אתם במילא רואים את הסדרה אז למה את מקטרים כל הזמן??? אפחד לא מכריח אותכם לראות את הסדרה.. (וזה לא אלייך אישית זה ל"מקטרים הקבועים" שוב, אני לא אומרת שאסור להעביר ביקורת, להפך, מותר אבל יש גבול..לא נמאס לכם כל יום לקטר??? כבר עדיף שלא תראו...

liaush

New member
אצל אנשים מסויימים פה זה כבר לא ביקורת

אלא קיטורים. אנשים מסויימים אשכרה נכנסים לפה רק בשביל להתלונן ועוד מצפים שנתעלם מזה?. כאן אוהבים את האלופה! ותומכים בה! ולא מנסים להכשיל אותה על כמה פאשלות כמו שאנשים מסויימים עושים (ואני לא מדברת עלייך ספציפית). יכול להיות שהמשפט הזה "לא רוצים אל תראו." זה משפט מעצבן, אבל הגיוני לא? אם אתם מתלוננים וכ"כ לא מרוצים אז למה אתם רואים?.

בידיוק../images/Emo70.gif

מילא היו מעבירים ביקורת מידי פעם..אבל מה כל יום??? וזאת לא ביקורת זה קיטורים
דיי נמאסס אל תראו וזהווו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עופרי פרישקולניק ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתם איזה יפה היא הייתה היום ????????????? קצת איפור עושה את ההבדל אבל גם בלי האיפור היא יפהה, מהממת והכל
הקטע עם אוסקר ואראהל'ה [או איך שלא כותבים את זהה] היה קורעעעעעעעעעעע
!|

היה פרק מצחיק מותח

אין אין על אוסקר הוא והצחוקים שלו מתה עליו ועובד מה עובר עליו עם הכדורים האלה הוא ממש התחרפן מתקן טלוויזיות ב4 לפנות בוקר חחח היום היה פרק מצחיק במיוחד עם אוסקר חיחיחי

OMG קארין כזאת מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ועובד הרג אותי
אנחנו נביא את זה!! we wil bring it!!! -we will bring what? נתניה תאכל את זה!! natania will eat it!!! -natania will eat what? natania will eat what we bring?
כמה צחקתייייייייי כשהביאו את ארהל'ה
הוגו ירדן פשוט מלך!!!! כשהוא אמר "שקט!!!" אני כולי "נותנים פה חתיכה על התקציב"

SunshineStyle

New member
יעל >_<

היא כ"כ מסיטה את סיגי נגד תום. פאק. שונאת ת'דמות שלה =\ ועוד לחשוב שאחרכך הם יהיו ביחד איף סה"כ פרק טוב
. חח עובד קורע אותי פשוט
. טוב שלא רואים שהמשחק כדורגל לא מבוים כזה =\ .

SunshineStyle

New member
חח נזכרתי בעוד משו... אוסקר ../images/Emo6.gif

"ממש בורדל הבית חולים הזה"

למעלה