שרשור פרק 145- XO

kuliv

New member
שרשור פרק 145- XO

הפיג'מות עורכים שעשועון ידע בנושא הפיג'מות עם זוכי שעשועון ידע בנושא הפיג'מות. אורח: רובי דואניאס. שידורים נוספים: 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. תהנו!

בסדר, אבל הייתי מוותר על הפרק

הקטעים מאחורי הקלעים היו מצויינים, הרעיון עם המסכים היה מגניב. אמנם הייתי מוותר על הפרק, אבל הפרק עשה את המצופה ממנו. וכרגיל, לא אסיים בלי לכתוב ימיתייייייייייייייייייייייייייי

kuliv

New member
עונה שנייה ברצף שעושים פרק "זוכים בתחרות".

וטוב... אני די משוחד בדעותיי כלפי פרקים כאלה, לא יעזור
אגב, בשעתו כש"הפרק שלכם" התחיל להצטלם, כשהיינו על הסט (היינו= להלן הזוכים, שמוליק ואני ביום אחד ואורי ביום אחר), התחלנו לקלוט שמלא מלא דברים עברו עריכה- דבר הגיוני לכשעצמו (אם אני זוכר, בעיקר "פרסומת בפיג'מה" השתנה מלא, כשנכנסו מיליון בדיחות על גרנרל אייזנהאורן ואפי רינת החליף את אמנון לוי). בעקבות זה אורי ואני חשבנו שיהיה מצחיק אם תהיה סצנה שבה התסריטאים נכנסים ומוחים על השינוי בעריכת התסריט. רק שמן הסתם זה היה לא קשור לפרק בעליל, ובתכלס- סתם תאוות בצע של תיכוניסטים הצמאים לזמן מסך ב"הפיג'מות". כאמור- "אנחנו בטלוויזיה, אנחנו בטלוויזיה". מה שכן, הסצנות של הזוכות שמתמרמרות לרובי שזה לא מה שהבטיחו להן ממש ממש ממש הזכירו לי את הרעיון העתיק ההוא שלי ושל אורי לסצנת ההתמרמרות של התסריטאים! משעשע. אה, ואני מקווה שכל מי שלא הפסיק לקרוא כי עליתי לו על העצבים עד כה, קלט את ההומאז' האדיר ל"הפרק שלכם" בשאלה על אפי רינת. היה כיף לראות את הפאנץ' האינפנטילי ההוא מקבל הומאז' בפרק הזוכים השני של הסדרה. לאגו של זיו- שלום.

פרק מעפן

הוא היה מיותר, מזכיר לי קצת את פרקי הספיישל שהיו עושים בסופים של 3 העונות הראשונות, אף פעם לא הבנתי בשביל מה צריך אותם.

AviShai98

New member
אכן פרק מעפן....

אני לא אוהב פרקי ספיישל כאלו למרות שהיה נחמד להיזכר בקטעים מהעונות הקודמות במיוחד מ"הפרק שלכם"...
אבל אהבתי את הרעיון עם הטלוויזיות של ה-XO

B R A Y E R

New member
מנהל
פרק מאוד מאוד מאוד מאכזב

לא מסוג הפרקים שצופים בהם שוב אחרי שהם משודרים.... פרק בלי שום בשר. מאוד טכני עם כמה ברייקים... לפחות ב"זה זה או זה זה" הראו לנו סצינה שנחתכה בעריכה ופספוס שלא שודר... כאן כלום

kuliv

New member
אותי הרס הפאנץ' בשטיפת כלים.

"אבל אמרת שיהיה לי עוד זמן מסך!" "את צודקת! כולם החוצה, רק היא שוטפת!!!"

לא הצלחתי לסיים אותו אפילוX: ../images/Emo223.gif

מצטערת, לא הצחיק ולא עניין אותי בשיט.. חבל:/

למעלה