שרשור פרק 131

HILA46

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בטוח מתי שהיא תמות ישמיעו אותו..

•HadaS•

New member
איזה פרק יפה היה היום ../images/Emo13.gif

רק עכשיו ראיתי אותו.. בשידור חוזר... היה פרק ממש יפה ! שונאת את יעל הזאאאת ! חרא חברה .. גם בכלל, שונאת אותה. - יש לי השערה לספוילר, בהמשך. עובד ויפית כאלה חמודים אני חולה עלייהם חחחח אסי כזה חמוד רציני ! אבל גם כזה ערס מעצבן חח .. תום פשוט חמוד
. בתקופה שהוא וסיגי כל המזן רבו שנאתי אותו. הוא היה ממש מעצבן. אבל הוא חזר להיות חמוד. סעררר וואו, הוא שיחק ממש טוב בקטע שחנקו אותו. אבל את ניקי הזאת אני שונאת. פשוט שונאת. לא יודעת למה. ומממ יש לי השערה לגבי קארין .. למטה D:
ים להשערות שלי ...
בקשר לקארין, למה נראה לי שהיא בסוף תהיה עם אסי ?! יענו היא תלך לראיין אותו והם יתאהבו או משו, ושאלינור תהיה עם זיווה?
בקשר ליעל .. נראה לי בכלל מההתחלה היא הייתה דלוקה על תום, ובגלל זה כל פעם כשסיגי מדברת על החתונה או על כל דבר טוב שיש לה עם תום אז היא מתחילה להיות רעה. וכשרע לה בגללו אז היא מתחילה להיות טובה. ומממ גם ידוע שהיא הולכת להיות איתו בסוף . אוווף למה היא כוסעמק אני שונאת אותה . \:

SunshineStyle

New member
אין מצב ../images/Emo58.gif

קארין ואסי?!~?!? הוא לא קטן מדי בשבילה?!!? באמת

פרק מדהים=]

סופסוףףף מעריכים תשחקנים ואת רמות המשחק המדהימות שכולם הגיעו אליהןן היוםם=] הקטע הכי חזק עד כה-הקטע עם סער וניקייי מ-ד-ה-י-ם דא אני חדשה פה -] הצרפתיה

חחחחחחחח קארין הרגה אותי../images/Emo6.gif

היא משחקת יפהה ערסיתת...חחחח.. אגב, השיר שהיא שמה במקסימוס הוא של נאנסי עג'רם

למעלה