שרשור פרק 131

shtulbi

New member
שרשור פרק 131 ../images/Emo3.gif

שרשור לפרק.. =] כל מה שלא קשור לפה=החוצה
צפייה נעימה!

MoRaN SaShA

New member
לא יודעת למה אבל אני נקרעת מצחוק כשאני

יודעת מה יהיה
היה כל כך ברורררררררררררר שליאן תיכנס!! יאו יהודה הבהיל אותי!.. איך הוא שיחק את הנחנק.. יאוו... מדהים. ג'וליה הזו!!! גם כן חיבוק.. קלטתי אותה. רק שליאן לא תלך סתם כי היא עצבנית.. כי אז סער לא יוכל להתגונן
ג'וליה הכלבה הזו.

liaush

New member
אבל רגע..

זה לא שהיא תפסה אותם באמצע נשיקה או משהו.. היא לא יכולה להאשים את סער בבגידה לכן אין לה מה להיות עצבנית. מעניין אותי איך היא הבינה את הסיטואציה הזו שהיא תפסה אותם. שהוא *מתנשף* והיא מחבקת אותו??? או שהיא שחשבה שזה חלק מהטיפול. או שהיא הבינה משהו אחר לגמרי :XXXX. מה נראה לכם שהיא חשבה?

פרק אדיר

הסצינה האחרונה הייתה חזקה בטירוף! וזה היה ברור שליאן תיכנס.... וכשהיה הפיצוץ בספינה גם אני קפצתי
קארין פשוט מלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אני מאוהבת בה! ויעל חרא חברה

ועוד משהו

לראשונה בחיי אני אומרת שניקי נראתה טוב היום... מצד אחד יש בה משהו מאוד יפה ומצד שני משהו מאוד גס ומכוער

HILA46

New member
בדיוק

יש לה פוטנציאל חח והיא כוסית אין ספק, אבל יש לה לסת ושיניים של חמור

ThisIsRoi

New member
יש! הוא נזכר עוד קצת!

יאללה סער! תיזכר כבר בהכול! תיזכר במיטל
, תזכר באהבה הענקית שהייתה לכם ותעזוב כבר את הרוצחת ליאן! ואגב, אני חייב להגיב על הפרק הקודם: זיווה נראתה כמו סרסור שם עם הבנות, זה היה ממש מצחיק.
היום היה פרק מצויין. בעצם, כל פרק שמתקדם מבחינת הזיכרון של סער הוא טוב. אני מאוד אוהב את עובד ויפית יחד, פשוט כיף לצפות בשניהם יחד ובכל אחד לחוד. אוף, כ"כ בא לי טלנובלה עם עלילה ראשית. יאללה סער, תזכר כבר במיטל!

HILA46

New member
גאדד איזה צפוי אלוהיםם

דיי יודה מדהיםם מ-ד-ה-י-ם
חעחע איזה כיףף שהסתומה הזאת נכנסהה
וזה רק אני או שעפר נראה עייף ברמותת בזמן האחרוןן?? פרקק טוב.

linoy7

New member
יאו נבהלתי בפיצוץ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הסצנה האחרונה
פרק ענקקק!!

linoy7

New member
אה, כן.. והיה ברור שהיא תיכנס../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

SunshineStyle

New member
!!!! חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דורי
מה שהוא חלם
אח יעל בתבתבתזונה

simba only me

New member
אחלה פרק...

דבר ראשון בכלליות כל פרק משתפר יותר ויותר !!! דבר שני על הפרק.. דורי הפרצוף שלו בחלום כל כך הצחיק אותי אני לא יודעת מה איתכם... וואי כל כך נבהלתי בפיצוץ זה הקפיץ אותי... בנוסף יהודה שחקן אדיר איך שהוא שיחק נחנק יצא לו כל כך משכנע ...

liaush

New member
חח יעל באמת צדקה

השיר של סיגי היה לא משהו בכלל. היא סתם כתבה מה שהיא הרגישה. אבל אם היא כבר רצתה לעשות מזה שיר לתום לפחות שהייתה קצת משקיעה מה זה "אהובי, אהובי "אהובי" אוצר מילים מאוד מצומצם יש לסיגי חחחח איפה היא חושבת שהיא חייה? בתוך ענן של לב? חחח קצת חריזה לא הייתה מזיקה
. זה נכון שיעל צדקה בקטע של השיר אבל לדעתי היא לא הייתה צריכה להגיד לה את זה, כי זה היה נראה כאילו שהיא באמת רק מנסה להרוס לה ולבאס אותה וזה כ"כ לא יפה מצידה.

למעלה