שרשור פרק 13

חפציבה7

New member
שרשור פרק 13

היה היום פרק מעולה! אהבתי שזה התחלק בין התעלומה של ורוניקה, והתעלומה של קית', ובסוף זה התחבר. חח אהבתי גם את הקטע של ורוניקה שהיא אמרה 'קראת לי עכשיו 'גבירתי'?' והדליקה את השוקר D:

dafna341

New member
המעודדת...

היא לא זאת מלגונה ביץ' ( תוכנית הראליטי בMTV)

TeaBag

New member
היה פרק מצוין

התעלומה הראשונה שהצלחתי לפתור באמצע הפרק, לפני שפיתרונה הוצג על ידי ורוניקה. (נקודה לטובתי!)

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

*הקהל הזועם רומס את לורן והתספורת*

h a d a s 1 5

New member
יש לי כמה שאלות

בנוגע לפרק, ואני ישמח שתבהירו לי כמה דברים. דיי קשה לי לעקוב אחרי ההתרחשויות בסידרה, גם כי זה פרק בשבוע, וגם כי יש הרבה דברים שהם מעבירים ברמזים.... שזה מה שבעצם אני אוהבת. אממ, נכון אמרו שאבא של הילדה הזאת שלוגן התחיל איתה הוא מנתח פלסטי, אז הוא אותו אחד שורוניקה הלכה איליו מתי שהיא ניסתה לברר על מי שמפליל את לוגן. ומה הוא עשה במישפט נגד לוגן? והילדה הזאת שסחטה ילדים מהביצפר שלה, לא הבנתי למה היא עשתה את זה... ומה ההומו שירד על אחרים כי הוא בהכחשה. והפיצפרקים האלה או איך שלא קוראים להם חח, מה כל הקשר שלהם למזה שקרה על הגשר, כי מה שהבנתי זה אחד מהאופנוענים המנהיג החדש שלהם רצח את פליקס. טוב הייתי חייבת לכתוב את זה לפני שאני ילך לישון, כי עד מחר אני ישכח ויום רביעי הבא אני בכלל יתבלבל

חפציבה7

New member
אהממ..

אני אענה לך על מה שאני יודעת, כי גמאני לא הבנתי הרבה מהפרק. ממ.. אז קודם כל, אבא של האנה (מי שלוגאן יוצא איתה). אבא של האנה הוא עד מזוייף שאומר שלוגאן אכן רצח את פיליקס. אני לא ממש יודעת להסביר עליו, ניסיתי ומחקתיי.. חח. שמישהו יסביר לך עליו ולמה הוא עושה את זה. ממ.. הילדה ההיא סחטה אחרים כי היא רצתה לצאת מנפטון וללמוד בקולג' אחר, ולא היה לה מספיק כסף. בגלל זה היא גם סיפרה לורוניקה שסוחטים אותה כדי שלא יחשדו בה (נכון?). היא גם עשתה את זה כי היא רצתה לצאת מהארון, אבל חברה שלה לא רצתה. אז היא הוציאה אותה מהארון. הקשר של הפיצפאטריקים עם הרצח של פיליקס הוא שפיליקס יצא עם מולי פיצפאטריק, וזה לא כ''כ התאים להם, אז לא יודעת למה אבל ת'אמפר, המנהיג החדש שלהם, רצח אותו. והוא גם שם את הסכין ביד של לוגאן. בקשר להומו, אינלי מושג :| חח גמאני לא הבנתי. אמרו פה פעם, בשביל סדרה כמו ורוניקה מארס צריך שכל, אז.. גמלי אין! >< ממ.. מקווה שעזרתי.. נראלי D:

בנוגע לדבר הראשון שרצית להסביר...

אבא של האנה מכור להרואין וכנראה בחובות אצל הפיצפטריקים אז כדי לצאת מהם הם אמרו לו מה להגיד והוא אמר את זה למשטרה.. כמו שכבר אמרו בנוגע לפיצפטריקים הם יהרגו אותך אם חסרה לך אגורה מקווה שעזרתי

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ולהוסיף, הפיצפטריקים רצו להרוג

את פיליקס בגלל שהוא יצא עם האחות שלהן ועוד סיבה שהיא ספויילר [אני חושבת].
ודרך אגב [שניצלונה], אני זוכרת אותך מטב"ע.

למעלה