שרשור פרק 12

star_female

New member
*___* *עושה קולות של פנגירל*

איזה פרק אדיר~~ אחח, אקירה כל כך אובססי~ 3> טוב נתחיל מהתחלה XD היקארו התחמן מכריח את מיטאני להצטרף למועדון ולהיות בטורניר
מיטאני התעצבן שהיקארו סיפר לכולם XD כל כך חמוד וטסוטסוי באנגסט... נדיר ^^; קוואבארה סנסיי XD ועכשיו לקטע היותר מעניין בפרק XD אקירה מספר לאבא שלו על היקארו: "אין מישהו שיותר חשוב לי ממנו כרגע" *__* אקירה מקים סצינה בגלל שיון-סנסיי לא רוצה לתת לו לשחק נגד היקארו~ ואקירה בתגובה: "רק פעם אחת... רק טורניר אחד ואני אפרוש!" (מכור או לא?
) והוא כמעט בכה ;; כל ההתרגשות הזאת גרמה לי לשכוח כמה דברים אחרים שרציתי להגיד XD סאי היה חמוד בסוף XD "היקארו, גם היריב שלך ינסה בכל הכוח..." ^^; והיקארו מופתע שאקירה בא לשחק נגדו... ^_^;

eden242

New member
אקירה באמת

אובססיבי כלפי היקארו. זה נראה כאילו הוא מאוהב בו XP

mikokikyo

New member
במיוחד מתי שהוא סיפר עליו

לאבא שלו..."אין מישהו שיותר חשוב לי ממנו כרגע"...XD ^^

imdark

New member
זו לא אובססיה

הוא מצא שחקן טוב בגיל שלו שחקן עטוף במיסטורין ותעלומות והוא גילה שהשחקן הזה לא רק יותר טוב ממנו אלא יכול לכסח לו אתת הצורה הוא רוצה לשחק נגדו והוא רוצה להוכיח לעצמו שהוא מסוגל להגיע לרמה הגבוהה ביותר אין סיכוי שהוא מסוגל לכך עם הוא לא מצליח לנצח את היריב הזה שימשיך לגדול ככל והוא ימשיך לגדול ויתפתח בזמן שהוא יתפתח

star_female

New member
כרגע זה אולי נראה לך סביר...

אבל זה רק ממשיך וגדל. מעניין אותי לראות מה תחשוב בפרקים יותר מאוחרים. XD זה לא שאני אומרת שהאובססייה הזאת נובעת ממשהו חוץ מהרצון לנצח מישהו שטוב יותר ממנו למרות שהם באותו גיל, אני רק אומרת שזו באמת אובססייה.

imdark

New member
ראיתי את כל הסדרה -- ספוילר--

וזה לא כל כך גדלמתי שהוא הוא אפילו כאילו מתעלם ממנו אישית אני מעמין שהייתי אותו דבר עם הייתי במקומו יש אפילו פרק מיוחד שיש אזה ילד שהוא אלוף הליגה לילדים והוא מנסה לשחק נגד אקירה ומפסיד די בקלות אני ממש מבין את הביטחון של אקירה ואת מה שהוא הרגיש אחר כך (דרך אגב יש לסדרה תסריט מקרים משהו)

star_female

New member
../images/Emo58.gifים רציניים לסוף הסדרה

(רק בשביל האזהרה, מי שלא ראה שלא ימשיך
) לא הבנתי מה שאלת במשפט האחרון. בכל מקרה... מה לגבי כשהיקארו החליט להפסיק לשחק וטויה בא אליו לבית ספר ושאל אותו מה קרה והאם הוא לא התחיל לשחק בגללו? ורדף אחריו כשהיקארו ניסה לברוח? ומשפטים כמו "עברו שנתיים ו-4 חודשים מאז הפעם האחרונה ששיחקנו" (personal favorite :X) וההתעקשות שלו לא להתייחס להיקארו בכוונה בתקופות שהוא לא רצה לשחק נגדו. אם הוא סתם היה מעריך אותו לפני זה ומפסיק להעריך אותו כי הוא התאכזב ממנו הוא לא היה כל כך נפגע מזה שהיקארו חלש. ועצם זה שהוא הבין שיש "עוד היקארו" מראה עד כמה הוא חשב על העניין. וכמובן זה שהוא הבין כשהיקארו לא רצה לספר לו הכל מיד ואמר ש"הגו שלך זה מי שאתה וזה מספיק". כלומר שהוא לא בהכרח רוצה שהיקארו יחזור לשחק כמו סאי כל עוד הוא יכול לשחק נגדו. ואפילו אחרי זה - במנגה ובספיישל רואים את זה במיוחד, אבל גם בפרק האחרון יש כמה שניות שרואים אותם משחקים ביחד ואחרי זה מתחילים לריב כמו ילדים קטנים (בניגוד לשחקני גו שדנים על המשחק ברצינות אחרי שהם מסיימים ולומדים אחד מהשני). היקארו גורם לאקירה להתנהג מאוד שונה מאיך שהוא התנהג לפני שהם נפגשו. זה לא רק המשחק שלו או כמה שהוא חזק, למרות שזו הסיבה שהכל התחיל, אבל זה משהו גם באישיות שלו שמושך את אקירה אליו בצורה אובססיבית. לפחות בצורה שבה אני רואה את זה. (rant אקיהיקא ראשון בפורום *_*)

imdark

New member
אישית

תסתקל על מה שקורה לכל שאר השחקנים אחרים שהם פוגשים את היקרו מה קורה לסאי עם את לא משחקת מספיק גו את לא תביני את זה את העומק שיש במשחק וכמה שאנשים רוצים לשחק בזה היה קטע שאוגטה אמר משפט שהרגשתי כל כך קרוב אליו אין דבר בעולם שאני אוהב יותר מגו זה היה קטע קצר שאמר כל כך הרבה על המשחק את יודעת שיש שחקנים שפיתחו כאלו תאוריוות זן מבוססות על גו את יודעת מה מרגישית המקצוענים? למה הם ממשיכים לשחק למרות שגו הוא לא ספורט ריווחי(רק הרמות הממש גבוהות מרוויחים מספיק) את יודעת למה אנשים הפחו אותו לספורט הראשי של יפן ולמה הוא הפך לחלק מ5 האומנויות? גו הוא משחק עצום מלא רגשות מחשבות ותהיות מספר המשחקים בכל העולם הוא עצום ולא ניתן לספירה יש משהו בגו שמושח אנשים לשחק אותו עוד ועוד ולהשתפר ולהשתפר איזה אלמנט מיוחד אולי זה מצד אחד הפשטות שלו ומהצד השני ההרכב שלו אף אחד לא יודע

star_female

New member
לא אמרתי שגו הוא לא כזה... ../images/Emo58.gif

אני מאוד מסכימה. יש בו המון יופי ועוצמה ופילוסופייה ואומנות והכל. אבל זה לא משנה את העובדה שאקירה רודף ספציפית אחרי היקארו, לא חשוב מה, ומתייחס אליו בצורה שונה גם כשהוא לא רוצה לשחק נגדו (... בשתי המשמעויות שזה יכול להתפרש אליהן). ואיך שהם מתנהגים אחד אל השני בכלל. אף אחד לא מתייחס להיקארו בצורה שבה אקירה מתייחס אליו. סאי אולי מתקרב לזה אבל הוא הרבה יותר קרוב להיקארו מאקירה גם ככה, ואף שחקן אחר לא מתייחס ככה להיקארו. גם לא אוצ'י כשאקירה מספר לו על המשחק השני (או הראשון?) שלהם. האמת שאולי גם אוגאטה קצת מתלהב מהיקארו יותר מדי, אבל זה עדיין לא ברמה של אקירה, והוא גם לא רוצה לשחק נגדו אלא דוחף את היקארו ואקירה לשחק אחד נגד השני. והוא עושה את זה בשביל אקירה. (ויש את אלה שאובססיביים לסאי - אני לא מכחישה, אבל שוב, אף אחד מהם לא באמת מגיע לרמה של אקירה. גם וואיה שחושב המון על איך שינדו יכול להיות סאי לא מתרגש כל כך כל פעם שהוא רואה אותו). מאוד נהניתי מהמשפט הזה של אוגאטה. זה היה קטע טוב XD

imdark

New member
זאתי אדיין לא אובססיה

זו יריבות אובססיה היא הגדרה פסיכולוגית מאוד חזקה ואקירה הוא בהחלט לא אובססי אלא הוא רוצה לשחק הוא רוצה לעמוד מול היריב שלו בגלל שזו הדרך שלו להתחזק וכבר הזכרתי כמה אנשים אוהבים לשחק גו (נקודה מענינת יפנים הגיעו למסקנה שגו יותר טוב מסקס{לא בדיחה אשו על זה ישיבות של כמה מהשחקנים הטובים בממלכה})

star_female

New member
XD באמת? ../images/Emo58.gif

קראתי "מאמר" של מישהו שמפרט את ההבדלים בין גו לסקס. בסוף הוא מגיעה למסקנה הברורה שהם לא אותו דבר, ושהדמויות בהיקאגו צריכות להבין את זה. XD בכל מקרה, אם זה היה רק בשביל להתחזק הוא לא היה כל כך לחוץ על זה. הוא היה מוצא יריב אחר. יש מספיק שחקנים טובים כדי שהוא לא יתמקד באחד שהוא באמת לא *כזה* טוב לעומת אקירה. אבל אקירה בכל זאת מתמקד רק בו, וגם כשהוא טוען שהוא לא רוצה לשחק נגדו הוא תמיד חושב עליו. ומן הסתם לא אכפת לו רק מהגו של היקארו, הוא גם רוצה לפתור את התעלומה שהיא היקארו (ומגיע הרבה יותר מדי קרוב ממה שהייתי מצפה מבן אדם רגיל). זה נראה לי קצת יותר מרק רצון להתחזק דרך המשחק.

imdark

New member
אני לא רוצה לריב

על נושא כל כך חסר משמעות אז אני מוותר

star_female

New member
זה לא ריב...

זה דיון. o.o אבל אם אני לא אצליח לשכנע אותך (אתה בטח לא תצליח לשכנע אותי, אם כבר מדברים על אובססייה) אז אולי באמת כדאי לוותר. ^^;

כמעט ובכיתי ;O;

אההה... אקירה המסכן!~!!! ;___; *מחבקתאקירה*~ כ"כ מסכנון :< גמני מסכנה, כי בגללו כמעט ובכיתי~! ><; כלב! כ"כ כעסתי על יוןסנסי! הוא לא מבין!! ;; באקה שכמותו~!! אבל בסוף הוא הבין DDD= *מאושרמאושרת*~ הוריי~! ^O^ ו...ו...המ... המ... היקארו כזה חמוד~! XD~ ו...סאי! XDD ואקירה~! *O* ומיטאני *מריירת* ~"אני לא מפסיד"~ XDD~ ניא! ^^

אקירה/סאי? XD

חחחחחחחח, אבל אקירה לא יודע שזה סאי!
וסאי בכלל אובססיבי לגבי אבא של אקירא... אוף, איזה משולש אהובססיות מסובך! ><

למעלה