בואי נתרומם מהאספלט...
מסכנה המפקדת שרי. השמאלנים האלה פוגעים בשדרת הפיקוד של צה"ל. איזה נשקיה, איזה? עומר גולדמן? נשקיה? סצנה קורעת. אח, המפקדת שרי...

מה אימא שלך תדע, לירון, היא עסוקה. טוב, יונינה זה באמת פחד. למה מיטל מתחצפת?

אגב! רציתי רק להגיד, אמנם אילת מגיעה, אבל השכונקים יחזרו משם עם דורי, כך שאילת תהיה רק במחצית הזאת. חבל דווקא. חשבתי יהיה יותר משמעותי. רחלי יושבת בכיתה ולא עושה כלום? היא לא יושבת בכיתה בכלל... הר צפחות? שיט, זאת סתווית המשת"פית... ראיתם את הנרקיסים מגיבים למכונת השתייה? "אבל המורה!" נמרוד.

המפקד, תשמע. גם אלף שרי בדוסה לא יצליחו לחנך ויקי שמאלנית אחת. השמאלנית הזאת! עומר גולדמן מצדיעה כאן יותר מכל חייה! חיילות בלאי? אתה מדבר על וייסברם?

מסכנים לילושלומי. גיתית עדיין עובדת שם, מה? אה, לילוש שוב התפטרה. קורע. דייסה? מה אתה, יונינה? ואל תגיד כלום לאילנה.

המפקדת שרי, לא להאמין לשמאלנית הזאת! מטרתה לפגוע בצה"ל! ויקי משקרת פה, בטוח. ויקי, אמרו משטרה צבאית, לכי למשטרה צבאית! מה קורה מאחורה? אח, שרי. ויקי, את הורסת צבא.

אוי, מסכן אודי. טחינה במימייה זה לא נורא. כולם רוצים שביתה. לא לקיצוצים! לא לקיצ... זה נרקיס. למי אכפת. ג'וני. אני ראיתי עכשיו סצנה מצפוף או משהו?

רק ג'סי רוצה להסתפר פה. מה זה, אילנה? מצאת מישהי מתחתייך ברמה?

או... הנה הוא. קצת יותר חזק, המפקדת שרי, מדובר באידיוט גמור. כמה שוטרות חדשות. זה אומר ספיר ודר. או, קצת שכל, המפקדת שרי! הגיע הזמן שנרביץ בשמאלנית הזאת קצת תורה ונראה לה מה זה גאוות יחידה! היא תלמד מה זה לבזות את צה"ל, היא תשרת פה על כל הימי מחבוש שלה!

מלכת הלבבות שוב! אה... חור בלב. בטח לא מתערבת.

כן, זה בדיוק העניין. מה אכפת לנרקיסים מטיול מצ'וקמק, הם נוסעים לחו"ל בלי קשר. ג'וני ככה מתייחס לבחורה שאיתו ביקום מקביל. אני לא מבין את הבדיחה על הפיתות, נמרוד אוהב להגיד שהשכונקים אוכלים פיתות... מה זה היה הקטע הזה בסוף עם נמרוד ומיטל? דר, אתה רושם שהוא התייחס אליה מאוד לא יפה?

אל תסמכי עליו, ויקי. אל תסמכי אליו. כן, הוא המחליף לאיתן. אלא אם ויקי תצא מהארון. חתיכת לומד ארכאולוגיה חצוף.

מר זופניק! אגב, רק רציתי להגיד, לכו תדעו, אולי התסריט פתאום יתחיל לשבח את רמי זופניק, בכל זאת הוא האבא של נועה פניני. "קופה רק אני עושה מאז מקרה קשה"?! איזה מקרה קרה שדווקא שלומי מקבל את הסמכות הזאת?! יופי, זה לילושלומי. זאת עלילה אמיתית.

היה צריך לעשות למפקדת שרי כמו שעשו לדרורה, מונטאז'.

הו, זה יהיה גרוע מאוד, רחלי. אה. היא על העוגה. שמאלנית, מגיע לך.

מה קרה? הלו? מי זה בשכונה? מטרייה. בטח. מיטל?! סתווית שובתת? אין בה את האש... מיטל יותר טובה העונה. אבל... אילן גנני?! מה אתה עושה פה?!