שרשור פרק מספר 4

Smiley222

New member
ביאסה לו את הצורה , חחחחחחחחח !

איזה טוב זה שהיא לא נמרחת עליו ישר .. שתתן לו להתייבש איזה 20 פרקים לדעתי ! :)

יווו גיליתי מי מתנקש לרננה!!!!כנסו

יש מישהי שפעם עשתה טלנובלה בערוץ הזה והחליפו אותה ברננה! היא עושה הכל כדי שרננה תעוף משם והיא מתחברת לדנה בלום כי שניהן שונאות את רננה!!!קוראים לה[בטלנובלה]-->טליה בורשייטין!! היא הרעה בסידרה ואוי חחח בדקתי באתר של הסידרה יש פירוט על השחקנים ורציתי לבדוק מי זאת כי מראים אותה בהתחלה אבל היא לא הופיעה באף אחד מהפרקים בינתיים חחחח ואוי איזה גאון אני חחחחחחחחחחחח

einbal13

New member
../images/Emo58.gif מעלי ואני דיי ידעתי את זה

לפחות לפי דעתי

einbal13

New member
פרק פרק../images/Emo13.gif

טלי מדהימה כמו תמיד
הקטע עם כפיר בני ודנה הרג אותי אהה הדנה בלום הזאתי וגם הקטע שרננה
מיבשת לגמרי את כפיר חחח לא נראה לי שתמשיך ככה לא רוה שהוא יגרום לה להתאהב בו לאט לאט
סכ"ה לא רע למרות שלא מתתי על הסוף
בתכלס הסדרה משתפרת

Mrs Love

New member
איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

מדהיםםם
הקטע עם כפיר, בני ודנה קורעת
ואמאלההה מה זה המתח הזה
זה פיצוןי על אתמול. זה היה נראה כמו שיער למרות שכולם אומרים שזה עכבר מת... פרק מושלם, מדהים, מצחיק ומפתיע

../images/Emo80.gifאיזה פרק../images/Emo70.gif

איזה פרק יפה
אני אהבתי
בכלל, כל הפרקים 100ממים
אבל לא הבנתי מי שולח לרננה את האיומים.

BEN ZIV

New member
מסך פלזמה מוריד 2 קילו../images/Emo6.gif

חחחח איזה דפוקים הם זה משהו
איזה מתח

דייי לא שלח את מה שכתבתי!!!

אוף... מהתחלה... היה היום פרק יפה לאללה... רננה קרעה אותי כרגיל
יבז מזה השתפרה במשחק
אפילו ריחמתי עליה היום!! עפר מוזר.. עוד לא החלטתי.. לפעמים הוא עולה לי על העצבים לפעמים הוא חמודד גיא לואל אורי אומנות ומאור כהן שחקנים בסט
רציני... יש עתיד
מי שמשחקת את אפרת גם שחקנית מדהימה.. אבל לא כמו השלושה למעלה
אמ... טוביה צפיר קרע אותי איך שהוא לקח רציני ואודיה קורן וגילת אנקורי פשוט חמודות בטירוף כפרה עליהן.. חיחיחי אמ... הדסמורנו מזה השתפרה במשחק
אפילו שיש עוד קצת... חבר שלה סבבה... לא יודעת עוד
דוד וקסמן לא ראיתי מספיק כדי לשפוט אבל הוא נראה חמודי
ו.... אמ.... אהבתי את הסוף
אבל תגידו זה היה עכבר מת או שנראה לי

princess inbal

New member
מה שהכי אהבתי בפרק

זה הדייט של רננה וכפיר איך שהוא אמר לה שהוא לא בחור שאוהב לצאת ושהוא אף פעם לא היה במקום הזה (איפה שהם ישבו) ואז המלצר בה ושואל אותו "יוז'ל?" ווי זה קרע אותי!

pirk

New member
וואי אהבתי את הפרק לגמרי!!

חח וכן כמו שחשבתי לאט לאט זה משתפר =))) חח איזה חמוד אורי אומנותי!!!!!!.. וואי וכפיר קרע אותי בסצינה עם בני.. חחח וגם דנה בסצינה אם רננה... חחחח אחלה פרקק!!!

JULI4561

New member
../images/Emo70.gifפרק חמודד ...../images/Emo70.gif

ואיך נשפכתי מהקטע של בני ודנהה חחחחחחחחח
הסדרה הולכת ומשתפרת ..
אבל מי לעזאזל שולח את המכתבי איום המפגרים האלה לרננה

ח0חו0ית1

New member
:]

זה די מציק לי שאין ממש עלילה בטלנובלה הזאת
כי נגיד במיכאלה אז בפרק הרביעי כבר ידעו מי נגד מי למה כמה ואיך וידעו ת'שמות הכל וכאן הכל מבולגן כזה.. או שאני פשוט נורא מתגעגעת למיכאלה
אבל חוץ מזה קורע אותי איך שדנה בלום משחקת
*יחיי ההומור הרדוד**

מיכל1082

New member
מסכימה איתך! עוד אין עלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ממש מקווה שזה ישתפר עם הזמן. זה כיף לצחוק והכל אבל אם לא ירגשו אותי בקרוב, גם הצחוקים ימאסו עליי... ואז זה באמת יהייה שטחי. מיכאלה הצליח להיות גם קורע מצחוק וגם מרגש בטירוף... אני מקווה שהעניינים יתחילו לזוז. חוץ מהסצנות של רננה (וקצת הזוגיות של בני ואפרת) לא התפתח משהו רציני שחשוב לי לפתוח למענו את הטלוויזיה מחר...

../images/Emo45.gifמיכלוש נהנת להסכים איתך...

ברור! מיכאלה משובחת יותר!! ההומור שם היה באיכות... אני מתגעגעת,מודה. הסצנות של רננה ואפרת ואולי עופר הכי מושכות דרמה ומשחק אמיתי על המסך. אהבתי את מיכאלה יותר ממה שנדמה,לא היה לי שום דבר חסר!!!
זה היה הדבר הכי מושך שאי פעם נתקלתי
אבל אולי הפעם הם מנסים להביא ריטיניג...שכחו את האיכות?
אני מקווה לטוב אני די נהנת אין לי הרבה תלונות

צודקת בהחלט !

בכלל נראה לי שזאת טלנובלה שנוצרה בשביל הבר ציצי הזאת, על מנת לשפר את התדמית שלה ושהצופים כביכול יבינו אותה ? מה הן חושבים שהם יכולים לעבוד עלינו ולהשפיע עלינו וכל הקטע שטוביה צפיר דיבר על זה שהם מפורסמים ומקבלים ביקורות רעות אזה כאילו בא להגיד לנו אנחנו יודעים את זה וזה לא מזיז לנו או שמנסים לרכך בזה את מבקרים, ממש בדיחה, ברורו שזה תרגיל כדי לקטול את המבקרים הרעים. ובקטע שדיברו על יחצות הם חושבים שזה מצחיק וכאילו צוחקים על עצמם אבל האמת היא שזה באמת כך. ממש בדיחה ! כל הסידרה הזאת היא יחצנות אחת גדולה לטלנובלות ולכל הסלברס ורשתות הטלוויזיה. תת רמה.

למעלה