שרשור פרק מספר 3

zahyy

New member
מי שהורס את הנובלה זה טוביה

הוא ממש הורס אותה חבל הוא לא יודע לשחק
וממש לא הבנתי מה מצחיק במשפט ששון אמר : " מה את רוצה שאני יעשה יגיד להם לבטל את הצילומים כי חברה שלי הסוכריה רוצה להתשכשח בגקוזי?" מה מצחיק בזה???? כאילו זה עלוב... אני נקרעתי בפרק 2 שכפיר הפיל את העציץ פחח זה היה כזה נראה אמיתי

pirk

New member
יואוו היה לנו אתמול חצי גמר של

כוכב נולד בשוהם ((הראל סקעת בא לגמר)) ולא ראיתי את הפרקק :[[ ואני לא יוכל גם היום לראות כי יש לי לעששות תרגיל בספורט ואני נוסעת לכפר טרומן.. אם מישו יכול תרשמו לי מה היה פליזז!! תודה מראששש יום נעים לכווולם

anat234

New member
פרק מדהים!

זה משתפר מרגע לרגע
עם ההתחמקות של כפיר, המבטא הערבי (
) של שון.

פרק 3!

היה פרק ממש יפה וסוף סוף היא מתחילה לקבל קצת קצב (הטלנובלה..) אני ממש אהבתי את הפרק שעפר אמר לעלמה "למה בסלון?! פריצות!!" חח אני חושבת שזה היה בפרק 2 או 1 אני לא זוכרתת.. אבל היה אתמול יפה.... יעל בר זוהר בסדר. אני לא מבינה למה כל כך מחזיקים ממנה בהוט. טלי שרון הרבה יותר טובה ממנה והיא משחקת מעולה. עדיין לא הבנתי מה הקטע של נו זה ... שכחתי שון! ככה קוראים לו בסדרה אבל שכחתי איך במציאות הוא היה יבש כזה.. ומלאני פרס חמודה.. וזהו.. וכן,באמת המתח היה דבילי ביותר!

princess inbal

New member
שמת לב

הרהיטים שהיו בבית של שון לב ושירה (ככה קוראים לה???) הם ממיכאלה? המנורות ליד המיטה הם מהבית של גיא ואסי והמראה הקטנה על הקיר מהבית של משפחת אקריש וגם בבית של כפיר אז המדרגות זה מהבית של משפחת אקריש... שיגוונו קצת!

למעלה