שרשור פרק ישן – הפתעה

nick at noon

New member
שרשור פרק ישן – הפתעה

טוב אני אומנם חדש כאן אבל נראה שהפורום עומד במקום, אז מה דעתכם על הצעה לעורר קצת את הרוחות. שרשור פרקי פתיחת עונה הוכיח דבר אחד בברור: לכולם יש דעות שונות. חלק גדול אמרו שפרק פתיחת העונה האהוב עליהם הוא "אפי נגד דרקולה", בעוד שרבים אחרים חושבים שהוא טיפשי. אז חשבתי לעשות שרשור על הפרק הזה אבל בגלל שאני מאלו שחושבים שזה פרק די מטופש אני אשאיר את הכבוד למישהו אחר. אבל יש בבאפי (ובאנג'ל) עוד הרבה פרקים מעולים מלאי עניין וזה אחד מהם: הפתעה. והנה תזכורת לאלו מאיתנו שאין להם דרך לזכור: אמצע עונה 2, היחסים בין באפי ואנג'ל מתחממים ובאפי די בטוחה שהיא הצליחה להרוג את דרוסילה וספייק עד שהיא חולמת חלום שבו דרוסילה הורגת את אנג'ל. החלום מתגלה כנבואי (חלק אחר ממנו מתגשם) ובאפי בהיסטריה. בפועל באמת דרוסילה חיה ופעילה ספייק לצידה מתגלגל בכיסא גלגלים. בנתיים כולם מתכוננים למסיבת יום הולדת לבאפי. לווילו זה יהיה דייט ראשון עם אוז, זאנדר מקווה שקורדיליה תהיה שם בתור חברה שלו (אבל היא עדיין מתביישת). ג'ני קלנדר (מורה למחשבים ומכשפה) מתגלה כצוענייה מהשבט שקילל את אנג'ל. מסיבת ההפתעה מצליחה. לא רק שבאפי מופתעת מהמסיבה, אוז מופתע לגלות שערפדים הם אמיתיים וכולם מופתעים לגלות זרוע בקופסא. המשמעות היא ברורה: דרוסילה מנסה להרכיב את השופט (שד כחול ומפחיד שיכול לשרוף אנשים טובים). החבורה מחליטה שאנג'ל צריך לעזוב יחד עם הקופסא (בעידוד ג'ני שרוצה להפריד בין אנג'ל ובאפי). באפי ואנג'ל נפרדים ברציף, יש דמעות, יש טבעות קלאדה ויש ערפדים שתוקפים אותם ומצליחים לגנוב חזרה את הקופסא. כולם מתאספים שוב בספריה בעוד דרוסיליה מצליחה לסיים את הרכבת השופט. חלום נוסף מבהיר לבאפי איפה דרוסילה נמצאת. היא ואנג'ל הולכים לשם וכמעט נהרגים על ידי השופט. הם מצליחים לברוח ומגיעים חזרה לבית של אנג'ל. הם רטובים, כואבים וחרמנים. התוצאה ברורה. SEX. אבל משהו מוזר קורה. אנג'ל רץ החוצה בצעקות. ההפתעה הגדולה ביותר מתגלה רק בפרק הבא. וואו, יצא ארוך. אז מה דעתכם? איך זכור לכם הפרק?

talrv

New member
פרק מצויין..

אחד הפרקים הטובים של הסדרה, בעיקר מהפרקים שהוכיחו את הגאונות שלה, עם החלומות הנבואיים של באפי, החרדות שלה לגבי אנג'ל ובסיום הפרק, ההחלטה שלה מה לעשות במערכת היחסים שלהם והשינוי הגדול.. פרק ענק לדעתי.. טל.

למעלה