שרשור פרק יומי! *נסקלת* אני יודעת שמוקדם ובלה בלה בלה, אבל זה פרק 63!^_^ הייתי חייבת. תהנו.
G GalBatz New member 19/5/05 #1 שרשור פרק יומי! *נסקלת* אני יודעת שמוקדם ובלה בלה בלה, אבל זה פרק 63!^_^ הייתי חייבת. תהנו.
ה הרין של הצאט New member 19/5/05 #16 חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי מה נשמה? פול זמן לא ניכנסתי לכאן היו לי פפפפול מבחנים! אבל הינה חזרתי! {אתם יודעים זה הפורום הכי נורמלישיש ניכנסתי לעוד פורומים ופשות משעמם ,שם והם כל הזמן מדברים על פלורססיינטה וטלנובלות{איכס}וזה היה בכלל פורום לאנימממות]
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי מה נשמה? פול זמן לא ניכנסתי לכאן היו לי פפפפול מבחנים! אבל הינה חזרתי! {אתם יודעים זה הפורום הכי נורמלישיש ניכנסתי לעוד פורומים ופשות משעמם ,שם והם כל הזמן מדברים על פלורססיינטה וטלנובלות{איכס}וזה היה בכלל פורום לאנימממות]
א אלונית 2006 New member 19/5/05 #21 הנה נייקו איימי קימי קייקו-סאן נוריקו-סאן טויימה קיינו פנצ'יגו ג'יקמי סאזורה לייקו מספיק לך?
א אלונית 2006 New member 19/5/05 #24 האי, אני! עשיתי על זה עבודה בכיתה ד.. פילתי את נוריקו ואווה מפלסטלינה והן נמסו בשמש.. חבל זה יצא לי ממש יפה!
האי, אני! עשיתי על זה עבודה בכיתה ד.. פילתי את נוריקו ואווה מפלסטלינה והן נמסו בשמש.. חבל זה יצא לי ממש יפה!
G GalBatz New member 19/5/05 #25 הו! אני סוגדת לספר הזה! נורא אהבתי אותו, הקריאו לי אותו מאז שהייתי בת שנתיים בערך.P:
Y YaAr0nEt New member 19/5/05 #5 טיהי חמוד! חחח יש לי הצעה למשהו כזה... קצת אחר... חח לומשנה אני אסתום... ^_^