שרשור פרק יום ג

שושי101

New member
שרשור פרק יום ג

מה קורה אנשים? משכתם את השרשור עד עכשיו????!!! צפייה מהנה

../images/Emo214.gifתספרו לי מה היה ../images/Emo7.gif

אני לא אצפה היום בפרק, לפני כשעה חזרתי הביתה ואני חייבת ללמוד למבחן שיהיה לי מחר [במתמטיקה]..

שושי101

New member
חברה ...

אנחנו מזה מדרדרים...... כלומר...תראו כמה תגובות יש היום! ופתחתי את השרשור ברבע לשמונה!!!! ואף אח-ד לא הגיב !!!!!!!!!!!!!! יאאלה חברה למה אתם מחכים?!......מה יום אחד בלי הדר אם לא יכולים??? יאאלה להגיב לפרק ומהרררררררר!

שושי101

New member
כאילוו...../images/Emo9.gif

בגלל שלא ראית את הפרק אז לא הגבת אליו....ובדרך כלל את מגיבה ראשונה וכולם אחרייך והיום יום ממש שקט בפורום

שושי101

New member
אני לא רומזת

אני אומרת!.. את מאוד משפיעה אל הנוחכות כאן [או זה או שכל הפורום לא ראה היום פרק ]

white angels

New member
היי,מה אתם רוצים ממני?../images/Emo11.gif

אני בכלל לא הייתי בבית היום! חזרתי איך שהסדרה התחילה וגם עכשיו אין לי כ"כ זמן להגיב יש לי מלא דברים על הראש! =/

../images/Emo214.gifאיזו חמודה../images/Emo24.gif

אל תשכחי שיש פה לא מעט אנשים שעובדים, ואלו שלא עובדים-לומדים.. יש לא מעט מבחנים וכו'.. ולי אישית, שמונה בערב זאת השעה שאני הכי מרוכזת בה
ככה שלפעמים לא יוצא לנו לראות את הפרקים [ובאמת חבל], אבל אני שמה לב שהקהילה הולכת ומתרחבת לנו
, בואי נקווה שגם הפעילות תתרחב בהתאם
*ואם יש לך רעיונות להפעלות, את בהחלט מוזמנת להציע!
*

white angels

New member
מאמי ..

אמנם הדר היא המנהלת אבל זה לא אומר שלאנשים אין מה לעשות ושהם יכולים להגיב כל הזמן.. אני למשל הייתי עסוקה כל היום ולא היה לי זמן בכלל להיכנס לפורום.. ואנחנו ממש לא מדרדרים,להיפך רק תסתכלי כמה אנשים הגיבו לשרשור הפרק של יום שלישי שבוע שעבר ואפשר לומר שזה היה השיא של תגובות לפרק ומאז זה רק משתפר

שושי101

New member
בכל זאת..

זה פשוט לא נשמע הגיוני....... כי כל היום וזה לא רק את כלל היום אף אחד לא ממש הגיב היו ממש מעט תגובות יחסית לכל יום אחר.....

white angels

New member
זה גם קורה..

אבל יחסית למצב של הפורום לפני כחודשיים שהיינו רק 4-5 אנשים בפורום המצב טוב.

שושי101

New member
ברורר....

וזה שאמרתי שמידרדרים התכוונתי ספציפית ליום (אתמול) ופשוט אף אחד לא הגיב זה לא שזה רק אתת כאילו.....אבל עכשיו כבר הכל חזר

שושי101

New member
זה מה שהיה...

אנדריי לא רוצה להמשיך ביחסים אם קטיה והוא אומר לרומן (כרגילל..) ורומן אומר לו להתאפק ושהוא צריך לשכב איתה ואנדריי ממש לא רוצה ובאותו זמן קטיה מדברת אם ה בנות בקפה והם אומרות לה שאם ה"ארוס" שלה לא רוצה אוותה "במיטה" אז הוא משקר לה ומנצל אותה....... והיא התחילה בתרוצים שזה לא נכון......בזמן שהם היו בארוחה קוליה צלצל אל קטיה למשרד וויקה ענתה כי הצלצול עצבן את קירה (הן היו שתייהן במשרד של אנדריי באותו זמן) והוא כלכך התרגש שהוא דיבר אם ויקה... אחר כך קירה מצאה תמונה של דוגמנית מפורסמת אל השולחן של אנדריי והיא כנראה חושבת שהוא אוהב אותה או משהו כזה כי לפי המבט שלה זה לא היה ממש ברור..... הבנות ניסו לומר לה שהאיפור מוגזם והכל....אבל לא היה להם נעים ...אחר כך מאשה הציעה כמה הצעות "לשפר" את היופי שלה והיא לא ממש ענתה לה....... סבטה נתנה למריאנה כסף לפאלפון והיא הלכה לקנות את הפאלפון אם פדיה .... בסוף הפרק סשה נכנס למשרד של אנדריי ורואה את קטיה והוא אומר לה שזה ממש בושה להיראות ככה ושהיא ניראת כמו ליצן וזה בושה לקיציחורפי ואומנפ חלק לא ראו אבל עמדה לזלוג לה דמעה וראו את זה בעיינים ואז אנדריי נכנס ........ ועכשיו אני הולכת להתכונן למבחן באנגלית.....!

../images/Emo214.gifאוח, חבל שפספסתי../images/Emo122.gif

לפי מה שאת מתארת, זה היה פרק יחסית רציני... היו קטעים מצחיקים בפרק?, אשמח אם תספרי [/תספרו] לי
בהצלחה באנגלית

white angels

New member
פרק רציני ודי עצוב

כי בסוף הפרק קטיה גילתה אחת ולתמיד מה חושבים על הלוק החדש שלה
וזה בזכות אלכסנדר
איזו מסכנה,ממש כאב לי איך הא התחילה לבכות שהוא אמר לה שזה לא לול של תרנגולות ושבתור אחת שאמורה לייצג את החברה היא לא יכולה לבוא ככה =/ ואנדריי בדיוק בא כשהיא התחילה לבכות
וחוץ מזה קטיה שמעה את אנדריי אומר לרומן כמה היה רוצה שהאנסטסיה הזו תהיה העוזרת שלו והוא יעשה איתה כל מיני דברים.. וקוליה הטמבלון סופסוף זכה לדבר עם מושא חלומותיו-ויקה
חח מצחיק איך הוא התחזה לאיש עסקים
ואבא של קטיה חשב שהוא התחרפן
והקטע הכי הכי רציני היה שאנדריי ורומן דיברו על זה שאנדריי צריך לשכב עם קטיה ובמקביל חברות של קטיה אמרו לה שאם החבר שלה לא רוצה לשכב איתה סימן שהוא מנצל אותה..שני הסצנות האלה ממש השלימו אחד את השני
לא יודעת אם היו קטעים ממש מצחיקים אבל כשמילקו ראה את קטיה בלוק החדש הוא אמר-"אחות של קטיה באה לביקור מהכפר?"
וכשפדיה הלך עם מריאנה לבחור פלאפון חדש הוא כל פעם רצה לזרוק את הפלאפונים כדי לבדוק אם הם חסינים מפני סבטה
אני נותנת
כוכבים כי כמו שאמרתי הפרק היה רציני כזה והסתיים רע..אבל מקווה לפרק טוב מחר
לילה טוב:]

LullaBelle

New member
קטע מצחיק

כשהבנות היו בארוחת צהריים, בדיוק אחרי שקטיה אמרה להן שקוליה הוא הארוס שלה, דיברו על סקס ועל זה שצריך לעשות את זה, כי אחרת אם הוא לא רוצה אותך במיטה, הוא לא רוצה אותך בתור אישה, ואז איזה מין יחסים רומנטיים אלה. ומאשה כל הזמן אמרה "סאאאאאאאקססססס", ככה עם למשוך את אות התנועה. הצחיק אותי =) ואז קטיה עונה לה ככה בעדינות, "סקס".

white angels

New member
כןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח ואיך כל הזמן קטיה הסמיקה כשאמרו את המילה הזו
עוד קטע מצחיק היה כשאנדריי ורומן דיברו ביניהם בעזרת הידיים וזה יצא מה זה קורע

desired

New member
גם...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועוד קטע מצחיק היה כאשר קוליה דיבר עם ויקה בטלפון

למעלה