שרשור פרסומי

EasyFizzy

New member
כל המידע שצריך על כאבי גב, פציעות ספורט ועוד

באתר החדש תוכלו למצוא את כל התשובות המקצועיות לנושאים כמו: כיצד לטפל בכאבי שרירים וליקויים גופניים אחרים? איך מטפלים בנקע? מהי פיזיותרפיה? מה כדאי לעשות לפני ואחרי פעילות גופנית? אינדקס הפציעות הגדול, ועוד.. הרגישו חופשי ליצור קשר ולשאול – תשובה מובטחת (וזה אפילו לא עולה כסף...)

0 אור 0

New member
רוצים ללמוד משהו?

אתר מקסים שיש בו סרטונים ללימוד נושאים שונים ומגוונים

../images/Emo43.gif אנשים מחלקים לכם ספרים

מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
לקראת טקס חלוקת פרס ספיר הקרב ובא, מפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355

Artanis

New member
../images/Emo221.gifשלום אנשים יפים../images/Emo221.gif

אני פונה בהודעה הזו לכל מי שמעוניין לשנות את כיוון חייו, וליצור מציאות מופלאה ושונה בתכלית מכל מה שהכרתם עד היום. אני מזמינה אנשים עם מודעות עצמית או עם רצון לשינוי אנשים שמחפשים אחר תשובות לשאלות מסתוריות וגדולות על היקום והקיום, אני מחפשת אחר אנשים שמעוניינים לפרוץ את גבולות הידע והתודעה ולגלות עולם רחב גדול בהרבה יותר. מדובר על קבוצה אנרגטית שנמצאת בעבודה אנרגטית כבר מעל ל-40 שנה. אנחנו גרים ביחד בספרד ומעבירים את החומר הלימודי של הקבוצה לכל מי שחפץ בכך. החומר הלימודי מאוד מעניין מרתק וייחודי רק להם. אני עם הקבוצה כבר שלושה חודשים, ואני יכולה לומר שכל מה שלא הצלחתי לעבוד על עצמי בארבע שנים, הצלחתי בשלושה חודשים הקבוצה. לכל המעוניין באמת ובתמים....מוזמן לפנות במסרים אישיים. באהבה, Artanis

MargalitE

New member
יצא ספרי החדש: "ריפוי בזוהר האור"

הספר המנתב אנרגיות בריאה מרפאות. שהוא גם ספר המשך לספרי הראשון: "ריפוי של מלאכים" מזמינה את כולכם לקפוץ לביקור באתר שלי, לקרוא עוד על הספר, להביע דעות, לחוות טיפול 'חינמי' מרחוק, לשאול שאלות... היו ברוכים באהבה וטובלים בזוהר האור מרגלית זהר אילון

למעלה