שרשור פריקת אהבה

../images/Emo47.gifאוהבת הכי הכי הכי הכי ../images/Emo24.gif

את שחפוווווש :) שחפי אני אוהבת אותך כל כך נסייכככה ( :

פורקת אהבה ל...

בנות הפורום כולן ובינהם: ליקושש סתווניתוש דילב וגילי שרון קיצר כולן..... ולחשוב מכל!!! א-ד-ם י-ו-ס-ף נשמה שלייי מושלם שלייי אין עליךך קול פצצה יופייי חולה עליך דמושלם!!!!!!!!!!!1

Baruush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בנות אני מאוכזבת! ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שכחתן אותי.. =( זה שאני נכנסת פחות לא אומר שאני כבר לא כאן. לא יפה.. =( עצווב לי וכאוב לי. אבל אני עדיין אוהבת אתכן גם אם אתן לא אוהבות אותי. ((=

חח בר נשמה...

אנחנו לא כל כך בקשר אהה חח לא דיברנו וזה אבל בכל מקרה מה קורה ??. נראה לך שכחנו אותךך וביגלל זה אני יוסיף אותך בפריקת אהבה חח

Baruush

New member
חחחחחחח יפה שלייייייייי

הכללל דבשש =)) מה איתךך אהובתי?

ברעעע יאפה שלייי .. אני לא הייתי פה

אבל אני אוהבת אותך ילדה שליי א-נ-י ח-ו-ל-ה ע-ל- ה-צ-ו-ר-ה- ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת ש-ל-ך!

טוולי

New member
אוווהבתת אותתכןן יפוות שלי :]]

שריינננעעע דובון אייכפתת לי שליי P: אוהבת אותך הכי שיש מדדדהיממממהההה שליי :]] ------------------------------ אורניתע מוושלממתתת שליי אין מילים לתתתארר תאהבהה שליי אליךךך כפרווני שליייי:]] תמיד יודעת לעזור לתמוךךך ילדהה מדהימממההה :]] ------------------------------ והכי חשווובבב לללשררווונניתתת ב.ע.ל.י המוושלםםם :]] חחח כפפרעליינו! משפחחתת הסנדדלריות שליטעעע :]] ------------------------------ ול: ברוווש דילב שיירה שחפוש לייאוורווש שרוון גייליי אוורטטלוש הדרוווש נטטטללי גיוווש סיפיירוש קיצ כולן :]] אוווהבת אותכןן :]]

למעלה