שרשור פריקה

שרשור פריקה../images/Emo24.gif

כל מה שיש לכם להגיד/להתלונן/לשתף.....
שתפו פעולה.

אחלה רעיוןD:../images/Emo110.gif

אבל אני ראשונהPP: [נו באופן נורא מפתיע] בקיצ יש לי מחר מבחן בהסטוריה! ואני מתעבת תמקצוע הזה ככ!! פשוט נוראי... כמויות של חומר.. מעדיפה הכל על זה! אבל סיימתי להתכונן.. כבר יצא מכל חור אפשרי החומר הזה! מה שכן פסח מתקרב!! גם אם זה שבוע וקצת [צלנו זה תגבורים וזה לא כל השבוע..:)]

abs7

New member
רעיון מצוין !!

טוב אז היום רבתי עם חברה שלי על מזה שטות אבל תכלס היא לא הראתה חברות וזה עצבן אותי!! טוב אבל מחר טיול שנתי והיא יושבת לידי באוטובוס אז לא בא לי לריב איתה יום לפני חבלל וזה... אגב טיול שנתי אני מתה עלי טיולים שנתיים אבל פתאום ממש לא בא לי ... כל ההכנות הלארוז וכל זה אני כל כך לא טובה בזה.. סורי על הניסוח הכל כך גרוע פשוט זה פריקה אתם יודעים ...

תהני:)../images/Emo110.gif

אגב.. תמיד לפני טיול לא בא לצאת! אצלי זה בקביעות ככה.. אבל מחר יחזור לך המצברוח ויהיה לך ממש כיף.. בטוח

אם כבר מדברים על טיולים שנתיים../images/Emo203.gif

איזה סרט, דאמט. לסדר חדר לטיול השנתי... למה עושים מזה כזה סיפור? שיגעו אותי כבר! אז החלטנו על ארבעתנו בחדר, ואז שתי בנות (שאנחנו בקושי מכירות...) רצו להצטרף אלינו, כי גירשו אותן מהחדר שלהן
. בכל מקרה, אחת מהן סבבה, אני אפילו אומרת לה שלום בבית ספר (כן, זה היה ציני) והשנייה פשוט דיזאסטר, אני שונאת אותה, ואף אחת מהחברות שלי שאיתי בחדר מראש לא אוהבות אותה. אז אמרנו לנחמדה שהיא יכולה להיות איתנו, ושאת השנייה אנחנו לא רוצות איתנו... בקיצור, נהיינו 5 בחדר, ויש מקום לעוד אחת.. אבל אפשר להשאיר את החדר גם ככה. חברה ממש טובה שלי שלא קשורה לשאר הבנות שאני איתן בחדר, שאלה אותי אם היא יכולה להיות איתי בחדר, ואין לה עם מי להיות.. אז אמרתי לה שכן, רק אחרי (אתמול) שאלתי את כולן אם אכפת להן שהחברה שביקשה להיות איתי, תהיה איתנו בחדר, הן לא התלהבו מי יודע מה, כי הן לא הכי מתות עליה, אבל הן הסכימו בלית ברירה... אז הלכתי לזאת שצירפנו, שמשום מה היא החליטה שהיא כותבת את השמות של מי שבחדר ומגישה אותם, כי כבר צריך לעשות את זה היום, ואמרתי לה שתכתוב גם את החברה ההיא, שביקשה להיות איתי בחדר בפתק. היא אמרה שהיא תרשום אותה, והיום גיליתי שהיא פשוט השמיטה את השם שלה מהרשימה! כזאת חוצפנית. אני אנסה לסדר את כל הקטע, והחלטתי שאם הן לא יצרפו אותה לחדר, אני יעבור לחדר אחר ואהיה איתה, כי זה גועל נפש לנטוש חברה לבד.. מה אתם אומרים? (סליחה על החפירה, ואני יודעת שזה נשמע ממש סתמי וריב פקצות כזה, אבל זה לא, לי זה ממש לא ביג דיל כל החדרים בטיול... פשוט נגררתי לדבר המפגר הזה ואני תקועה באמצע עכשיו...).

גמנחנו תקועים עמוק בקקי הזה../images/Emo122.gif

לדעתי,את חייבת להכניס ת'חברה הזו לחדר שלך...כי זה פוגע ולא כיף אם חברה אומרת לך שבסדר את תהיי איתה בחדר ובסוף אומרת שאי אפשר...
ואצלי יש מצב דומה,מישהי ממש מעצבנת להצטרף אלינו לחדר
ואף אחד לא רוצה...חוצמזה,שלא מרשים לנו להיות עם אנשים לא מהכיתה-כי זה "הורס" את הגיבוש הכיתתי,איזה בולשיט><". אז אנחנו צריכות למצוא גם לזה פתרונות:p יהיה טוב,בסוף זה משתלם,יוצאים לטיול ונהנים
שלנו בימים רביעי,חמישי למדבר יהודה... איפה ומתי שלכם
:]

רק אני גרועה בלשון!?!?

78 95 90 55 רק אני גרועה בלשון!?!?!!?!? :( אוףףףףףףףףףףףףףףףףף ציונים גרועים. חיים בזבל חחחח >< אנשי ה90+ למינהם... איך אתם לומדים!?!?!

יש לי ממוצע 95 ככה..

ואני לא לומדת לפני מבחנים
סתם מקשיבה לה וזה, איכשהו נקלט... תנסי להיות מרוכזת בשיעורים

שטויות..

לכל אחד יש מקצוע שקצת קשה לו בו... חוץ מזה, רק ה55 לא טוב, ה78 סבבה, והשניים האחרים מעולים! אולי סתם לא הלך לך באחרון:)

חח מפתאום סתומה../images/Emo110.gif

אני יכולה להגיד לך שברוב השיעורים אני לא מקשיבה וחושבת על הכל חוץ מעל השיעור.. ואז פשוט לפני המבחן אני מושיבה ת'צמי ללמודP: חוצמזה הציונים האלה ממש לא גרועים:O

אצלנו יש חרא מורה,ממש חרא..../images/Emo26.gif

אז מי שמצליח-פשוט עושה למידה עצמית...זו הדרך היחידה
אני יודעת שזה מאכזב,אבל אם לא בא להוציא 120 ש"ח לשעה למורה,אז ללמוד לבד עוזר
(יום לפני הבחינה או יומיים-תלוי כמה קשה לך)

למעלה