שרשור פרידה

שרשור פרידה

שלום חבר'ה, מכיון שאני רואה שהגולם קם על יוצרו, ובמקום שהפורום יספק לי רגעי אתנחתא נעימים, הכתיבה בו מכרסמת בכל עוז בשעות עבודתי, החלטתי לעשות מעשה ולפרוש מהפורום. אני כותבת את זה כדי שיהיה לי את הכוח לעמוד בהחלטה. אמנם אני יכולה להופיע בניקים אחרים, אבל מסתבר שלעולם תזהו אותי, שכן אינני מסוג האנשים שיכתבו דברים אחרים, לבד מהדברים אותם הם חושבים, ואת החשיבה שלי, מסתבר, שאתם כבר מכירים. אז, כדי לשמור על הכבוד שלי אני לא אעשה את זה. להלן מילות פרידה אישיות (ע"פ סדר א' ב') אבא תן אורות – על זה נאמר: לכל זמן ועת אוטוטו אתאיסט – האמת מנצחת בסופו של דבר אולי עד מחר 1 – יש לך עתיד! אץ קוצץ – אני לא שוכחת את הבטחתי לאתר. אני מקווה לעשות את זה. ו.. שכויח! דן הנרקומן – אילולי היית נרקומן, היית מקבל מילה טובה על צורת החשיבה זבוב מעוך – הלך לך חקר האמת – ברכת הצלחה לא מפסיק לברבר – צא מזה מולאן בת – נעמת לי מיידלע - תשמרי על משתדלת, היא מגזימה במה שהיא כותבת בבלוג שלה עובדיה האשכנזי, מוישי וגם המשפחה שלו – יש לך הרבה עבודה פלמוני 777 – יש סיכוי, אני אמשיך להתפלל בלנ"ד שומר 23 – בקרוב אצלך (גם וגם), אתה מצויין ולכל אלה שלא הזכרתי – איחולי לחיים מאושרים, בצל החכמה ובצל הכסף אני עוד אקרא פה מידי פעם, אז תשמרו על רמה נורמאלית. על החתום: פרפר צבעוני ותוסס

אוף אוף אוף

אסור לך לעשות את זה!! אני מזהיר ומאיים!! פרפר, אל לך! אל תשאירי אותנו יתומים מתוכן!! תתחרטי מהר, כן, בלי להתבייש. כמו שאת מתפללת שאני יתחרט...

אויי

שומר 23

New member
אני לא מאמין../tapuzforum/images/emo2.gif

הדעה השפויה עוזבת ... אני מבין אותך לגמרי אבל באמת את עוזבת אותנו ככה???

אוחח . . .

נעמת לנו מאוד אנחנו עוד נתגעגע אלייך ותודה רבה על הפירגון. /tapuzforum/images/emo140.gif

מה זה את עוזב??? לא מסכים!!!

לפעמים עובדיה האשכנזי כועס ובפרט כשפרפר צבעוני ותוסס מתחיל לנכסס לכן אני לא יהסס לגרום לך להתבאס בסגנון הכי הורס

למעלה