שרשור פעולות טו בשבט

kedeman

New member
שרשור פעולות טו בשבט

מה אתם עושים עם החניכים לכבוד טו בשבט? מזכירים את זה בכלל? תרשמו איזה פעילויות אתם עושים עם החניכים (שנה שעברה עשינו חפש את המטמון לכל שכבות ד-ו. הארוע אורגן על ידי מו"ח) תרשמו גם מערכי פעולות אם יש לכם

hadasbaril

New member
tbh frdhk t,bsc//////

ד - בשביל זלכות בעציץ היו צריכים לענות על שאלות. לכול שאלה 4 תשובות: מי שבחר תשובה מסוימת עמד ליד המספר לדוןגמא: כמה זמן לוקח למערוך עץ להתכלות? מי שעמד בפינה עם מספר 3 -10 שנים צדק. אחרי שכולם קיבלו עציצים שיחקנו על מדבקות. ובסוף שלתנו זרעים בעציץ וקשטנו אותו. ז- שיחקו שורשים וגזעים:הגירסה הירוקה סולמת ונחשים בתוספת פתקי משימות ט-ביצעו שרי ראפ על עצים וצמחים (שוס אדיר ,לקוח מהפעלפדה הכרך על אקולוגיה 231)

נוף ל

New member
אנחנו...

אני אישית מדריכה ד´ ולא עשיתי פעולה מיוחדת לטו בשבט אבל היום יצאנו לטיול משפחות על אופניים ברחבי העמק (עמק יזרעאל כמובן..) ועשינו "חפש ת´פיקניק" כמו חפש את המטמון עם פתקים וכאלה ובסוף כשהגענו עשינו פיקניק עם בישולי שדה והיה כ"כ מגניב!!! היה כזה כיף וכולם ממש נהנו ואפילו הנוכחות היתה מעל הציפיות!! (:) לי היה טו בשבט נחמד וחוץ מזה התאריך העברי של היומולדת שלי הוא טו בשבט אז בכלל מגניב לי! :)

למעלה