שרשור פמינסטי

פרוגיט

New member
שרשור פמינסטי

למה גברים לא יכולים לחלות במלת הפרה המשוגעת? כי הם חזירים! למה גברים נותנים שם חיבה לזין שלהם? כי הם לא אוהבים שזר מחליט עבורם 99% מההחלטות. יום אחד בגן העדן, פנתה חוה אל אלוהים: "אלוהים, יש לי בעיה ?"מה הבעיה, חוה" אלוהים, אני יודעת שבראת אותי ונתת לי את גן העדן היפה הזה ואת כל " ".החיות הנפלאות האלו ואת הנחש המטורף הזה, אבל אני פשוט לא מרוצה "?למה, חוה" ".אלוהים, משעמם לי ונמאס לי מתפוחים" "ובכן, חוה, במקרה זה יש לי פתרון. אני אברא אדם עבורך" "?מה זה אדם, אלוהים" ;האדם הזה יהיה יצור פגום, עם הרבה תכונות רעות. הוא ישקר, ירמה, ויהיה יהיר" באופן כללי, הוא יעשה לך חיים קשים. אבל הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר, והוא יאהב לצוד ולהרוג דברים. אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו בדרך שתספק את .צרכייך. הוא יהיה טיפשי ויעסוק בדברים ילדותיים כמו האבקות ובעיטות בכדור ".הוא לא יהיה חכם מדי, ולכן הוא יהיה זקוק לעזרתך כדי לחשוב באופן חכם ?"נשמע נפלא" אמרה חוה באירוניה קלה. "איפה הפואנטה" ."ובכן… את יכולה לקבל אותו בתנאי אחד" ?"איזה, אלוהים" כמו שאמרתי, הוא יהיה שחצן, גאוותן ויאהב את עצמו יותר מהכל… ולכן יהיה " ...עליך לספר לו שבראתי אותו לפניך. זכרי את הסוד הקטן שלנו…

פרוגיט

New member
אותי זה מצחיק מאוד

איך גבר יכול להרשים אישה? הוא יכול... להחמיא לה, ללטף אותה, לנשק אותה, לחבק אותה, לאהוב אותה, לספק אותה, להטריד אותה, לנחם אותה, להגן עליה, לשמור עליה, להוציא עליה כסף, להזמין אותה לארוחת ערב, לקנות בשבילה דברים, להקשיב לה, לתמוך בה וללכת עד לקצה העולם בשבילה. ואיך אישה יכולה להרשים גבר? היא יכולה... לעמוד מולו ערומה, להביא לו בירה.

פרוגיט

New member
עוד

גבר אחד התקבל לעבודה בכביש. נתנו לו דלי עם צבע לצבוע את הפס באמצע הכביש. בשעה הראשונה הוא צבע 100 מ"ר, בשעה השנייה 50, בשעה השלישית 20, בא אליו הבוס שלו אומר לו למה ההספק שלך יורד כל שעה? עונה לו הגבר כי ככל שאני מתקדם אני צריך יותר זמן כדי לחזור לדלי.

פרוגיט

New member
איך רואים שאתה גבר!

קטנוני טיפש ולא מצחיק. תחזור לראות כדורגל! ואם אפשר תמות.

למען האמת

אני אוהב יותר לשחק כדורגל מאשר לצפות. אני לא רוצה למות, יש יותר מידי דברים שכדאי לחיות בכדי לראותם (לדוגמא, עלייתו הבאה של הרייך השלישי). בנוסף, אם ממש בא לך אני יכול לפרט לך כל מיני דברים שאני עושה ושאני בכלל, שישנו לך את תפיסת העולם, לפחות לגבי. אז: אישה! מטבח! אוכל! עכשיו!

נו באמת

אם יש לו שפם היטלר, קוראים לו אדולף, הוא גרמני, והוא לא אוהב יהודים, זו סיגריה! אבל זה גם יכול בהחלט להיות הרייך השלישי!

D i 4 2 l o

New member
תגובה..

1.מכיוון ש95 אחוז מהפורום בנוי מזכרים, אין לך זכות לספר בדיחות כאלו, חוץ מזה אני לא רואה בזה הומור שחור. 2.האם את מודעת שעל פי הבדיחה האחרונה בהודעה הראשונה שלך את סותרת 5000+ שנה של היסטוריה ? 3. תחזרי למטבח זונה!

את יודעת למה?

כי נשים יכולות לעשות רק דברים פשוטים, כמו להתפשט או להביא משהו.

the anonymous

New member
פשוט יותר מלהתפשט ולהביא בירה

אתן לא מסוגלות. אני מבין שקשה לכן לקבל את זה שאתן סך הכל צלע שנפלה לבוץ וכפי שידוע לא בצלע ולא בבוץ יש מוח אז זה מה שיצא.

נקבות זה חרא של דבר...

הם מדממות כל 21 יום והם צריכות להמליט תינוקות בכאבי טופת, מבזבזות כסף על טמפונים ותחבושות...בקיצור- חרא להיות נקבה

פרוגיט

New member
סליחה שניסיתי לספר בדיחות על גברים

אתם חבורת הומואים חסרי חוש הומור! מי שלא יודע שיצחקו עליו שווה לתחת. תמותו כולכם . פורום זכרים עלק.פורום נושכי כריות. שלום ולא להתראות!

למעלה