מוזיבחובוט ../images/Emo111.gif פשע ורשע! ../images/Emo111.gif 06.11
אני מעתיק את טקסט ההקדמה מתוך הבלוג שלי (בלי הקישורים) - תוכנית שתוכננה לצאת מחרישת אזנים, ואיכשהו יצאה מעט דיאט. ועדיין, יש כאן את EYEHATEDOG המצויינים מלואיזיאנה, את מנקי-סאן-אוף-א-דונקי הסקסיסטים מרחובות, את דיוואלט הירושלמים ועוד כלמני רעשנים. חוץ ממתקפת דציבלים, פותח את התוכנית קטע משעשע של אלפרד היצ’קוק, מתוך תקליט תסכיתים למבוגרים בליווי התזמורת של ג’ף אלכסנדר. ודאי תשמחו למצוא אזכור כמעט-קולנועי נוסף לקראת סוף התוכנית, בדמות הקטע של Kunio Miyauchi מתוך הסרט “גודזילה נגד קיגאן” שיצא בשנת 1972 ביפאן (תראו את הכרזה המעולה!). הקטע הזה של Miyauchi הזכיר לי מאוד קטע ישן של מקהלת צדיקוב המקומית שהשמעתי באחת התוכניות המוקדמות (ספיישל חייזרים, לזכרוני). לסיום, רציתי לתת תשומת לב מיוחדת להרכב הסנסציוני (!) נמק, שהכרתי בזכות נתי לפני כשבוע. נמק הם קובי אור ובועז גולדנברג, 2 מבקרי מוזיקה מצויינים שמתעלים את החושים החדים שלהם לכדי הרכב מגה-עוצמתי שבהאזנה ראשונה הזכיר לי מאוד את אורי דרומר, ולהקתו המנוחה דורלקס סדלקס. זהו אינו ההרכב הראשון איתו מופיע ומקליט קובי אור (קדמו לו לזכרוני: קונץ’, דובי הנמלים, ושיתוף פעולה עם יוסי בבליקי ובעז כהן), אך זהו ההרכב הראשון בו הוא לא נשמע מבוזבז. הטסטים של קובי אור, שודאי אין צורך להציגו (ובכל זאת, הנה ויקיפדיה והנה טקסט של בועז גולדברג), מעולים כתמיד, והגיטרות והטירוף של בועז גולדברג תומכת אותם, כאן לראשונה, במעטפת סאונד שהולמת את החתרנות הבלתי נלאית שמבעבעת מהם. לנמק אין עדיין אלבום, אבל הם מופיעים לא מעט (בטפשותי פספסתי דאבל פיצ’ר שלהם, לפני כמה חודשים באוגנדה, לצד אנטיביוטיקה), ואפילו יש להם עמוד מייספייס. באותה הזדמנות, אני רוצה להמליץ בחום על אירוח של נמק (הורדה ישירה, 82 מגה) בתוכנית הרדיו המשונה של דון ויקטור בקול הקמפוס התל-אביבי.
הורדת התוכנית |
האזנה באייקאסט 01. Alfred Hitchcock vs. Jeff Alexander Orchestra - Music To Be Murdered By 02. EyeHateGod - Ruptured Heart Theory 03. Monkey Son of a Donkey - Go-Go Girls 04. מפטאל - גלל עיני 05. Ed Yazijian – Intro 06. דיואלט – המערה 07. נמק - נמק (גרסת סטודיו) 08. Syd Barrett - Birdie Hop 09. מאירה אשר (WSLOT) - aj mostfight 10. Execution Procedure Steps 11. Kunio Miyauchi - All Monsters Attack: Cute Kid Theme/Monster Fight 12. הפליז – חדשות 13. נושאי המגבעת - קול של אלוהים אחר 14. Blind Lemon Jeffersson - I Want to Be Like Jesus in My Heart