שרשור פלייליסטים?

fugitive

New member
שרשור פלייליסטים?

התוכנית של תמר ולילי הייתה מענגת במיוחד, עמוס ועופר הצחיקו אותי כמו שלא צחקתי הרבה זמן, ואני לא אגלה מי נבחר לווקאליסט הגדול (אבל הוא התראיין לרדיו הר-הצופים), מארקי Fאנק והאמסטר מצדיעים בדקות אלה ממש לברק אובמה, איש איש בדרכו: בכחו נשמה יש ספיישל שירים פוליטיים ושחורים, ואצל אורי יש תוכנית בסימן הצביעו אובמה. התחנה שלנו מגוייסת.

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 4.11.08

ורק אני ביאסתי, כי איך שאני בא לערוך תוכנית וכותב תאריך, 4.11, ישר כל הסוציאליזציה של הנוער העובד מכה בי ואני לוקח את עצמי לשיחה ואומר: תעשה תוכנית בפרופיל נמוך. אז היה פרופיל נמוך, והתוכנית נחלקה באופן שלא תוכנן מראש לחצי לועזי וחצי ישראלי: -1- Amanda Palmer - Blake Says (שימו לב לקישור המתוחכם) -2- Lou Reed - Caroline Says (הוא ולורי הצביעו בארץ?) -3- The Walkmen - Red Moon (אני חושד שיתכן והם מצביעים מקיין) -4- Ian Brown - The Sweet Fantastic (ממאוכזבי בלייר) -5- Calexico - Black Heart (יש מצב שמקיין) -6- Portishead - Hunter (תומכי גורדון בראון?) -7- די ג'יי קארס והרצל שבירו - סיפורים (מצביעי ברקת) -8- Lemmus Lemmus - Feathers on your Body (מפא"יניקים. בטוח) -9- Yehuda Ledgley - Megalomaniac (הצביעו איפה החומוס) -10- דני הדר - בלי שתדע (חד"ש, אולי אפילו בל"ד) -11- ירונה כספי - במוצאי החג (תצביע דב חנין) -12- Trixerin & The Horses - Long Distance Demons (אני מהמר שנעמס היא מאוכזבת עמיר פרץ)

פלייליסט שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 4.11

זו היתה הפעם הראשונה בהיסטוריה השמענו שיר מויניל (בהשראת דקל ומארקי), והיה ממש כיף. אנחנו צריכות לעשות את זה יותר.... מיכל קהן – הולכת לסופר (בהופעה) Entrance – Grim Reaper Blues רונה גפן – פנטגרם (הוקלט באולפן רה"צ, מתוך איפה החומוס) Patti Smith – Gloria Deep Purple – The Bird Has Flown Black Rebel Motorcycle Club – Complicated Situation Cardigans – Starter היונים – אני זו אני (עפרה פוקס) יאפים עם ג'יפים – הגופות אנטיביוטיקה – דליה בן שושן Blondie – Hanging on the Telephone Fiona Apple – To Your Love Black Lips – Veni Vidi Vici Radiohead – Motion Picture Soundtrack

הגרופי

New member
ר"ש זה ייגמר בבכי 2.11.08

מצטער על הפרסום המאוחר, הייתי צריך להציל את המולדת. החדשות הטובות הן שלקחי המלחמה הופקו ונצחנו את האויב מוקדם מהצפוי. גם אני עשיתי ספיישל, שהיה בסימן חוויות מההופעות של אמנדה פאלמר. זה הניסיון האחרון לסחוט את הלימון הזה, אני אצטרך ממנה הפסקה קטנה 1.Amanda Palmer - Astronaut 2. Amanda Palmer - Ampersand 3. Jason Webley - Map 4. Dresden Dolls - Half Jack 5. Dresden Dolls - Bad Habit 6. The World Inferno Friendship Society - Addicted To Bad Ideas 7. The World Inferno Friendship Society - Only Anarchists Are Pretty 8. Dresden Dolls - Missed Me 9. Dresden Dolls - Coin Operated Boy 10. Amanda Palmer - Oasis 11. Amanda Palmer - Blake Says (שנהיה המועמד לשיר השבוע) 12. Zoe Keating - Tetrishead ומזל טוב לאובמה.

היתה תכנית מצוינת

למרות שלא היה ייצוג הולם לאלבום הכי טוב של הדרזדן דולז לדעתי (יס וירג'יניה, כמובן). ואואזיס זה ללא ספק שיר השנה וקליפ השנה....

הגרופי

New member
תודה רבה

קשה לי להכריע בין האלבומים. פעם אהבתי יותר את יס וירג'יניה ולאחרונה עברתי לשמוע את הראשון. אני חושב שיש בו יותר מה"רוח" הקברטית. ובעז, כדי להשלים את תמונת הבוחרים, אמנדה הצביעה אובמה.

davecom

New member
אני חושב שזה שרשור הפלייליסטים

הכי משעשע שקראתי כבר הרבה זמן. רק אני לא שמתי לב ופתחתי אחד נפרד משלי. סליחה. לא בכוונה. העיקר שאובמה ניצח (מי בכלל מבין מה המצע שלו, אבל זה נראה מבטיח), החרדים אולי ידחקו מהמקומות הראשונים במועצת העיר, האוסף של הרדיו יצא, והעתיד נראה ורוד מתמיד. גם כאן עוד צפויות כמובן הפתעות.

fugitive

New member
ודאי

אי אפשר לפספס את ההקדשה של Oasis לשרה פיילין בדף היוטיוב של פאלמר.

FunnyCars

New member
מוזיבחובוט ../images/Emo111.gif פשע ורשע! ../images/Emo111.gif 06.11

אני מעתיק את טקסט ההקדמה מתוך הבלוג שלי (בלי הקישורים) - תוכנית שתוכננה לצאת מחרישת אזנים, ואיכשהו יצאה מעט דיאט. ועדיין, יש כאן את EYEHATEDOG המצויינים מלואיזיאנה, את מנקי-סאן-אוף-א-דונקי הסקסיסטים מרחובות, את דיוואלט הירושלמים ועוד כלמני רעשנים. חוץ ממתקפת דציבלים, פותח את התוכנית קטע משעשע של אלפרד היצ’קוק, מתוך תקליט תסכיתים למבוגרים בליווי התזמורת של ג’ף אלכסנדר. ודאי תשמחו למצוא אזכור כמעט-קולנועי נוסף לקראת סוף התוכנית, בדמות הקטע של Kunio Miyauchi מתוך הסרט “גודזילה נגד קיגאן” שיצא בשנת 1972 ביפאן (תראו את הכרזה המעולה!). הקטע הזה של Miyauchi הזכיר לי מאוד קטע ישן של מקהלת צדיקוב המקומית שהשמעתי באחת התוכניות המוקדמות (ספיישל חייזרים, לזכרוני). לסיום, רציתי לתת תשומת לב מיוחדת להרכב הסנסציוני (!) נמק, שהכרתי בזכות נתי לפני כשבוע. נמק הם קובי אור ובועז גולדנברג, 2 מבקרי מוזיקה מצויינים שמתעלים את החושים החדים שלהם לכדי הרכב מגה-עוצמתי שבהאזנה ראשונה הזכיר לי מאוד את אורי דרומר, ולהקתו המנוחה דורלקס סדלקס. זהו אינו ההרכב הראשון איתו מופיע ומקליט קובי אור (קדמו לו לזכרוני: קונץ’, דובי הנמלים, ושיתוף פעולה עם יוסי בבליקי ובעז כהן), אך זהו ההרכב הראשון בו הוא לא נשמע מבוזבז. הטסטים של קובי אור, שודאי אין צורך להציגו (ובכל זאת, הנה ויקיפדיה והנה טקסט של בועז גולדברג), מעולים כתמיד, והגיטרות והטירוף של בועז גולדברג תומכת אותם, כאן לראשונה, במעטפת סאונד שהולמת את החתרנות הבלתי נלאית שמבעבעת מהם. לנמק אין עדיין אלבום, אבל הם מופיעים לא מעט (בטפשותי פספסתי דאבל פיצ’ר שלהם, לפני כמה חודשים באוגנדה, לצד אנטיביוטיקה), ואפילו יש להם עמוד מייספייס. באותה הזדמנות, אני רוצה להמליץ בחום על אירוח של נמק (הורדה ישירה, 82 מגה) בתוכנית הרדיו המשונה של דון ויקטור בקול הקמפוס התל-אביבי. הורדת התוכנית | האזנה באייקאסט 01. Alfred Hitchcock vs. Jeff Alexander Orchestra - Music To Be Murdered By 02. EyeHateGod - Ruptured Heart Theory 03. Monkey Son of a Donkey - Go-Go Girls 04. מפטאל - גלל עיני 05. Ed Yazijian – Intro 06. דיואלט – המערה 07. נמק - נמק (גרסת סטודיו) 08. Syd Barrett - Birdie Hop 09. מאירה אשר (WSLOT) - aj mostfight 10. Execution Procedure Steps 11. Kunio Miyauchi - All Monsters Attack: Cute Kid Theme/Monster Fight 12. הפליז – חדשות 13. נושאי המגבעת - קול של אלוהים אחר 14. Blind Lemon Jeffersson - I Want to Be Like Jesus in My Heart

אנחנו אותו דבר.

רק שאנחנו במקרה הקלטנו מראש, ואז, בסיום ההקלטה, כשתמר שמרה את הקובץ תחת התאריך 4.11 - רק אז נפל לנו האסימון, וכבר היה קצת מאוחר מדי...

ענבל מ

New member
תיבת נח 5.11.08

Mark Lanegan- Blues for D ל.ו. בטהובן- סונטה לפסנתר בדו דיאז מינור, פרק ראשון (מונלייט) Massive Attack- Karmacoma Tricky- Overcome Madonna- Swim Mirwais- Disco Science Rockfour- Wild Animals Midlake- Roscoe Sonic Youth- I’m Not There פרויקט הגומיה- המלכה אסתר (בערך) Deus- Include Me Out יהודה לדג’לי- Megalomaniac (מתוך איפה החומוס)

taken by trees

New member
קסטה סוג של ר"ש..all by myself don't wanne be

שלום אנשים טובים, אני לא יודעת אם שמתם לב אבל זה כמה שבועות שקסטה יושבת לה לבדה, בפינה, בחושך. כמו בימים שהאצילים נסעו בעגלות, העניים מתו מכולרה וילדים השתעשעו בסמרטוטים לא היו לי אלא דף ועיפרון לתקשר, בקיצור מת המחשב ופלייליסט אין. עברו ימים יש לי אהבה חדשה, הוא קטן, קומפקטי, קוראים לו שמריהו, ועכשיו הוא אפילו מתחבר לאינטרנט. אז למי שפספס הנה ר"ש של השבועיים האחרונים אייקסטה. 26.10.08 1. The Pipettes - Pull Shapes 2. The kinks – This time tomorrow 3. Ben Kweller - God Only Knows 4. Eryka Badu – Tyrone 5. Emilia Torrinni – Next time around 6. The Organ – Let bells ring 7. The Puppini Sisters – Panic cover 8. Motel Motel – Coffee 9. Pink Floyd – Bike 10. Feist – Let it die 11. David Bowie – Starman 12. גידי גוב - בלעדייך 12.10.08 1. Grizzly Bear – Easier 2. Daniel Martin Moore - It's You 3. Hey Ocean – Alleyways 4. Kings of Convenience - Parallel Lines 5. The Puppini Sisters – Mr. Sandman 6. Yonlu – I know what it's like 7. Jobi Heart - chugga chugga תופין פרוע! 8. Crystal Moustache - Zombie Heart 9. Beck - Ship in a Bottle live 10. Jolie Holland – Mexico City 11. Bang Gang - Every Time I Look In Your Eyes 12. Emiliana Torrini – Heard it all before 13. Gangi - Subject Positions ובתוכנית הערב, הרבה מוסיקה דנדשית מצוינת, קצת אובמרמה והסיפור ההזוי שמעסיק את הממלכה הבריטית כבר שבועיים. רמז, זה קשור ברדיו והתוצאה הכי טובה שלו עד עכשיו הוא סיימון אמסטל המנחה המצוין של התוכנית never mind the buzzcocks בחליפת ארנב... מיכל

למעלה