שרשור פלייליסטים, מישהו?

fugitive

New member
שרשור פלייליסטים, מישהו?

ר"ש עיר מקלט של ליל אמש, תוכנית שהתאפיינה בעיקר בכשלונות שלי להגות שמות של שירים שאינם באנגלית או בעברית... סבסטיאן טלייה והצרפתית שלו, אוי דיויז'ן והרוסית שלהם, דה-ווקמן והספרדית שלהם, לך תסתדר עם זה. -1- רות דולורס וייס - קיץ (אני מודע לאנטגוניזם שהיא מעוררת בתחנה, אבל זה שיר כל כך נפלא) -2- Sebastien Tellier - Le Ritournelle -3- Low - Belarus -4- Why? - These Few Presidents -5- Oy Division & Daniel Kahn & Psoi Korelenko - Ekh Lyuli Lyuli -6- דיגיטל מי - מוגבל (הלילה ברדיו הר-הצופים מארח) -7- Koliphones - Voyage -8- The Notwist - Alphabet -9- ירונה כספי - חומת תל-אביב -10- The Walkmen - Donde Esta La Playa -11- אנטיביוטיקה - דליה בן-שושן -12- Pink Floyd - Summer 68 (השמעה שנייה באותו בערב, לזכרו של ריק רייט כמובן. ריק - הקלידים שלך עשו הרבה תיכוניסטים מאושרים). בשבוע הבא תהיה התוכנית האחרונה של עיר מקלט לפני ראש-השנה. מה זה אומר? זה אומר שהגיע הזמן בשנה לתוכנית המפגרת המסורתית שבה אני מקיים את מצעד האמנים הישראליים המושמעים ביותר בשנת תשס"ח בעיר מקלט. למה זה טוב? לכלום. זה משעשע אותי, ובשאיפה גם עוד כמה מאיזינים, ומבטא את היצרים האפלים שלי להגיש מצעדים. אפשר להתחיל להמר, ורצוי על כסף, מי יהיה במקום הראשון? בשנה שעברה היו פה כמה מהמרים, אבל עמרילי פגע במדויק. איזה מתח, אני מת. אני בטוח שלא תנחשו.

הגרופי

New member
ר"ש זה ייגמר בבכי 14.9.08

שאננות הובילה לכך שמאזיני הרדיו לא שמעו את חדשות השעה 23:00 ונאלצו לחכות עד חצות כדי לדעת מה קורה. בתקופה כזאת, כשהכלכלה העולמית קורסת ופה בארץ נבחרים מנהיגי העתיד, מדובר במחדל. 1. Beth Gibbons and Rustin man - Tom the Model 2. Low - Dragonfly 3. Cocteau Twins - Otterley 4. The Cranes - Adrift 5. Cat Power - Maybe Not 6. Shannon Wright - Steadfast and True 7. רות דולורס וייס - שיר אהבה 8. Kathryn Williams - Mirrorball 9. Nicole Atkins - The Way It Is 10. The Clientele - Isn't Life Strange 11. Martha Wainwright - This Life 12. Neko Case - Dirty Knife 13. Belle and Sebastian - Dress Up In You 14. The Owls - Bury Your Mind ( שנקטע די מהר ע"י החדשות) בעז, אני מהמר על הפה והטלפיים

orensieg

New member
ג'קל והייד 15.9.2008 + ראיונות עתידיים

Jekyll: 1. Jerry Dahlman and the Knight Chaps - "The Bug" 2. Feist - "Mushaboom (k-os mix)" 3. זהר ארגוב - "סוד המזלות" 4. Jamie Lidell - "Out of My System" 5. James Brown - "Get Up, Get Into It" 6. Dabger Doom - "El Chupa Nibre" 7. Kimya Dawson - "Seven Hungry Bears" 8. Giant Drag - "Kevin Is Gay" 9. The Story of Modern Farming - "Gilende Kulkenmed" 10. Nedelle - "Spell the Night Right" 11. The Smiths - "This Charming Man" 12. Daniel Johnston - "Casper The Friendly Ghost" Hyde: 1. Otto von Schirach - "Dance Like A Hoe" 2. Juliette Lewis and Quentin Tarantino - "Would You" 3. Blood Brothers - "Set Fire To The Face On Fire" 4. Motorhead - "Buried Alive" 5. Calvin Krime - "Die Beautiful" 6. Torche - "Pirhana" 7. The Cramps - "Faster Pussycat" 8. Autolux - "Here Comes Everybody" 9. Beastie Boys - "Ch-Check It Out" 10. Melt Banana - "If It Is The Deep Sea I Can See You There" 11. An Albatross - "Lysergically Yours, My Psychedelic Bride" 12. Young Gods - "Pas Mal" 13. Bauhaus - "Adrenaline" 14. Black Flag - "Drinking and Driving" ממש בקרוב נערוך ראיון עם אחת הלהקות הכי ייחודיות בעולם (לטעמי) - An Albatross למי שלא מכיר - הנה זוג קטעים: http://www.youtube.com/watch?v=fq4_w9L0Trw http://www.youtube.com/watch?v=YKFDczcUGGI ועוד בכוונת, כאשר הקשר הראשוני עמם כבר נוצר: Tracy Lords, Vincent Gallo, Nick Oliveri -זיגל

orensieg

New member
לאוהבי החבובות

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YKFDczcUGGI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YKFDczcUGGI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ofluss

New member
מה זה?

אוהבי החבובות יאהבו כל מיני ג'יבריש ופרמטרים שלא מובילים לשום מקום?

G4rfi3ld

New member
בזי, יא מקצוען

"שרשור פלייליסטים"... אפשר לקבל אופציות לגבי מי המוזיקאי הישראלי המושמע ביותר השנה? באמת שאין לי מושג.

fugitive

New member
הפלייליסט היה מאד לטעמי, כמובן

אגב, תמר, "חוק דני הדר" לא הוכיח את עצמו אתמול, אולי בגלל שבאמת היה מדובר בנגה שלו. ארז - הימור טוב. עמרי - בפלייליסט של לילי ותמר מסתתרים כמה מכוכבי המצעד... אורן - יישר כח, מחכה לוינסנט גאלו (למרות ששכחתי ממנו לחלוטין). יש עוד שדרנים שעושים לילות כימים כדי לראיין בטלפון את גיבוריהם, שיהיה בהצלחה לכולם. אני אגיע עם זקן צרפתי ביום שישי, זה נחשב כשפם?

orensieg

New member
יש לגאלו הרכב ישן-חדש: RRIICCEE

שהתחיל עם הגיטריסט של hole, אבל הספיק כבר להעיף אותו משם. וזקן צרפתי בהחלט יחשב כשפם עם בונוס :)

ofluss

New member
זקן צרפתי?

למה לא להגיע עם צעיר צרפתי? סטגדישדישדישדישדיש

orensieg

New member
אולי את צודק... צעיר צרפתי זה יותר בכיוון

כי צריך.... מה המילה..... קצת יותר.... zazz

ענבל מ

New member
יעל מאירי ערכה את תיבת נח 17.9

מחר, כשיהיה לי כח, יהיה גם עדכון בבלוג. המיקסטייפ, אגב, נקרא "לא כל הזורח מפיץ חוֹם" וכאמור, נערך ע"י יעל מאירי. רות דולורס וייס- קהלת א' 2-9 The Beatles- Here Comes The Sun Bjork and Anthony Hegarthy- Dull Flame of Desire Dyse- Wokkk אכזבות'- תורות' מלככי הפינקה- סרגיי המארקר נכי נאצה- סולחה עם החמאס סמרטוט כחול לבן- טרור זה לזרום זהר ארגוב- להיות אדם כהן @ מושון- מה עושים היום PR Troopers- מהעיר לפרבר Monotonix- Dragon Zoo קוואמי והחלבות עם פורטיס- הסיפור נגמר פלישת חוטפי הגופות- שיר הדם וולקן- העליה חוה אלברשטיין- לו יהי אביב מארק והפילהרמונית- איפה הכח כאמור, בקרוב בבלוג ובאייקאסט

G4rfi3ld

New member
אוקיי, אני יודע מי הטופ-3 (נראה לי)

אוי דיוויז'ן, לדג'לי ודני הדר (היחידי שחוזר משנה שעברה). אני קרוב?

fugitive

New member
מכיוון שיום הדין מתקרב

אני אגלה שאוי דיויז'ן זב דווקא לא בכיוון.

G4rfi3ld

New member
הנה ההימור שלי

1. רכבת לונה פארק 2. הבילויים 3. לדג'לי 4. דני הדר 5. הפה והטלפיים 6. בני בשן 7. רם אוריון 8. שלומי שבן 9. התפוחים 10. אנטיביוטיקה 11. דיגיטל מי 12. ירונה כספי 13. איזבו 14. אנשים מפורסמים 15. מונוטוניקס (מה לא עושים בשביל לא לעשות עבודות?) אגב, למה אתה מתכוון ב"יום הדין"...?

fugitive

New member
וואו וואו

קודם כל - איך ידעת שיצעדו 15 אמנים? את הסדר קשה לנחש (למרות שעשית עבודה לא רעה), אבל 11 מתוך ה-15 שציינת יהיו שם... כל הכבוד. למה אתה חושב שאני מתכוון ביום הדין?

למעלה