שרשור פילקים.

jack 1

New member
*מתעוור מהשגיאות כתיב*

זה cedric!לא Sedrick

CatsRule

New member
חחחחחחחחחח תודה

באמת לא היה לי מושג איך כותבים סדריק
אבל... איך זה?

CatsRule

New member
אני רוצה לכתוב עוד אחד

יקראו לו כנראה Good Old-Fashiones Voldi Boy

רגע רגע רגע....

את קראת לאבריל לאבין פאקצה.??? טוב כניראה שאת צריכה טיפול עייניים למה פאקצה לובשת וורוד וכול הדברים האלה ואבריל שמה פול עיפרון שחור מתלבשת בשחור ושרה רק אז.....

your avi

New member
* שגיאות הכתיב

לא- השגיאות כתיב. שים לב איפה הא הידיעה.

ספרפור

New member
אגב שגיאות

אומרים "שגיאות הכתיב" ולא "השגיאות כתיב" קטנוניות זה הכי אחי.

2 Mיכל

New member
חח... נחמד../images/Emo42.gif

אני מקווה שהיתרון של סדריק היה רק לשם החרוז, כי הוא שווה הרבה יותר (והרבה יותר מצ'ו בלי קשר). בכל מקרה, אם כבר שגיאות- mom and dad. לאחרות לא ממש שמתי לב. הכי אהבתי את הבית האחרון
. למרות שחבל שהרגת את הארי... אני בטוחה שאם רולינג תרצה מספיק היא תעשה את זה נהדר גם ככה
. ודבר אחרון- אבריל לאבין היא לא פקאצה. אולי לא גותית-פריקית כמו בעבר, אבל בכל זאת, קצת כבוד... זה שיש לה שירים יפים וקליטים שגם פקאצות אוהבות לא הופך אותה לכזו.

CatsRule

New member
חחחח לא שמתי לב שכתבתי פעמיים dead

כי אני יודעת איך כותבים dad

CatsRule

New member
חחחחחחחחח

ובגלל שזו הודעה מיותרת ואני אוהבת לדחוף את המשפט הזה: GOD SAVE THE QUEEN!!!

אני כותבת עכשיו אחד

משנה שורות ל "Allstar" של Smashmouth אין כמעט מה לשנות שם.. בסך הכל צריך לחשוב על זה מזווית אחרת

Mad Eye Moody

New member
אהמ.. אוקיי, אחד חדש.

מבוסס על השיר I'm a believer, של להקת סמאש-מאות'. I thought scar was only true in Moody's face. Meant for someone else but not for me. Ho.. Fame was out to get me. That's the way it seemed. Rita Skeeter haunted all my dreams. Then I saw the Jar! Now I'm a believer ! Not a trace of doubt in my mind. She's a Bug! Ho.. I'm a believer ! Now I can leave her if I'm trying. I thought fame was more or less a giving thing seems the more I hide the more I got. What's the use in trying? All you get is pain. When I need a Chinese I got Indian. Then I saw the Jar! Now I'm a believer ! Not a trace of doubt in my mind. She's a Bug! I'm a believer ! Now I can leave her if I tried. * השורה "When I need a Chinese I got Indian" מבוססת על צ'ו ופרוואטי, בנות הזוג של הארי (כביכול) לנשף. אם השורה נחשבת גזענית, אני מצטער, לא הייתה בה כל כוונה כזאת. פשוט המשפט לא ילך אם "כשאני צריך צ'ו אני מקבל פרוואטי".

למעלה