שרשור פטפוטים!

בנות...אני צריך עזרה!!

נשמות אני צריך עזרה ..איך להתחיל עם בחורה שאני אוהב ואני גם קולט את הרמזים שלה כאילו בוא תתחיל איתי...לך אני מחכה.. תעזרו לי..תודה!!

sindyisser

New member
בקשר לתוכנית של אסף הראל

מישהו יודע איפה קונים תמכנסים שעופר לבש זה חשוב

rem5

New member
שירי מימון

למישהו יש תמונה של האף של שירי מימון אני חולה עלייו הוא עושה לי את זה?????

shiRanuSh1

New member
שלום...יש לי כמה שאלות חשובות

מישהו יודע מתי מתחילות התוכניות בהוט? זה יהיה בערוץ 3? ובאיזה שעה זה? תודה לעונים...

Cm 2004

New member
שאלה! ../images/Emo41.gif דחוף ../images/Emo41.gif

היום שידרו את הספיישל של אקזיט בשעה 4? כי פיספסתי! בדיוק הרגע הגעתי הביתה! ואם כן..אז יהיה שידור חוזר של זה היום בלילה?

מי יודע מתי אקזיט חוזרת ??

היי מה המצב אנשים אני חולה מעוד וגם
יש לי שאלה מתי אקזיט חוזקת למסך???

../images/Emo41.gifאמרו לי שמיכאל הנגבי...

אמרו לי שמיכאל הנגבי היה לפני שבוע או שבועיים בצילומים ובגלל שאני לא יכולה לראות אקזיט לא ראיתי ואני לא יודעת אם זה נכון...:(... לא הבנתי אם התכוונו שהוא ממש הנחה או רק התארח אבל כל דבר מספיק! כל עוד הוא היה בתוכנית ואני פספסתי זה אסון!!!! אז בבקשה תעדכנו אותי אם בשבועיים האחרונים או אפילו קצת לפני הוא היה באקזיט!
עדי

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif הפתעה ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif

(הייתי חייב למשוך את תשומת ליבכם
)איפה אפשר לראות את השידור שהיה בבלוג טי וי של שירי מימון המפגש מעריצים בקמלוט? הייתי שם! ולא ראיתי את השידור!!! פליזזז זה חשוב לי! מישהו יכול לשלוח לי את זה? קישור? או כל דברררר?!!

שכטרית1

New member
ניגמרר אקזיט!!!:((((

מה נעשה עכשיו?? למה נחכה כל יום????? האם יהיו שידורים חוזרים???? מתי מתחילה הטלנובלה החדשה של עפר??? אקזיט ניגמרה כולה לפני שעה וכבר משעמם לי!!!! ה--צ--י--ל--ו!!!

שלום! כנסו שנייה

היום הייתה תוכנית אחת היפות אבל יש בעייה עכשיו זה בין 2 ל 4 והרוב כולם לומדים בשעות האלה אין מצב שאקזיט יעשו את זה יותר מאוחר כי גם להם זה יהיה יותר טוב?? בטוח זה יהיה בין 2ל4 ועוד כמה זמן הם חוזרים?

שאלה תענו לי בבקשה!

אם אין לי ממיר בבית אז מה אני לא יוכל לראות יותר אקזיט??????????? דרך אגב היה נפלא כול השנתיים האלו...וחבל שמעבירים את אקזיט להוט ולא משאירים אותם בערוץ 10 אבל שיהיה תענו לי בבקשה עפר שכטר מלי לוי גרשון יעל גולדמן מיכאל הנגבי שירי מימון אסי עזר אני אוהבת אותכם!!!!!!!!

שאלה דחופה!

נכון עכשיו אקזיט יוציאים להפסקה של חודשיים... אז בינתיים מה יהיה ? יש מצב שיראו תוכניות ישנות אבל בערוץ 10? כי אין לי הוט...

Maimon Girl

New member
אקזיט עוברת להוט

רציתי לדעת באיזה שעה תשודר אקזיט בהוט ומתי יתחילו השידורים??

עוד חצי שעהה

עוד חצי שעה- רבע ל9 !! ערוץ 2 אמנון לוי!! כולם תראו!! תוכנית פצצה!! והיום : צילמו גנבים שפרצו לבית של יהודה לוי!! כולם תראו!!

למעלה