מוסקטר ושתי מוסקטריות יפות.
W Wing Chan New member 1/7/06 #22 אמרי - היחיד הנורמאלי במשפחה שלכם! (סתם בניל'ה, אתה יודע שאני מת גם עליך ורועי , אני סתם יצירתי בכותרות ב1 בלילה)
אמרי - היחיד הנורמאלי במשפחה שלכם! (סתם בניל'ה, אתה יודע שאני מת גם עליך ורועי , אני סתם יצירתי בכותרות ב1 בלילה)
S SNoochy BooChyS1 New member 6/7/06 #41 ה' ישמור "למה יש לך שיניים קדמיות כ"כ גדולות?" פאק, אני נראה כמו איזה דמות בסרט מצויר...
R RoCKeR121 New member 1/7/06 #31 אחי יש לך קרובים בחיפה? כי יש לי שני חברים: אליאב שפי והאח המעצבן שלו אם אתה מכיר
W Wing Chan New member 1/7/06 #28 אותודבר+גיללאמגולח (אחרונה) אה ושכחתי להגיד התמונות הן של יערה, אני לא הייתי כמובן. ו...אה...אתם *באמת* בטוחים שאת רוצים פה את התחת של בן? תודיעו לי אם כן או לא. לא מומלץ לנשים בהריון ולאנשים המונשמים במכונה.
אותודבר+גיללאמגולח (אחרונה) אה ושכחתי להגיד התמונות הן של יערה, אני לא הייתי כמובן. ו...אה...אתם *באמת* בטוחים שאת רוצים פה את התחת של בן? תודיעו לי אם כן או לא. לא מומלץ לנשים בהריון ולאנשים המונשמים במכונה.
W Wing Chan New member 2/7/06 #36 את בנאדם אחד, אני רוצה לראות פה לפחות איזה 5 אנשים שיבקשו. כי בכול זאת, זה...ממ...תחת. כן, בלי מכנסיים ותחתונים עליו. התחת השעיר של בנוש.
את בנאדם אחד, אני רוצה לראות פה לפחות איזה 5 אנשים שיבקשו. כי בכול זאת, זה...ממ...תחת. כן, בלי מכנסיים ותחתונים עליו. התחת השעיר של בנוש.