שרשור ע"ש "מה זה אף אחד לא כתב יומיים בפורום"

LemonLimeLilach

New member
או בשישי שבת במקום אחר בעדיפות לשישי

LemonLimeLilach

New member
שישי הזה works

בסינמה בראשון ובגלילות בלילה כל המקומות הטובים כבר תפוסים
מתי נלך??

o0Invisible0o

New member
אני כנראה מתפטרת.

אני מרגישה מקולקלת אבל אחותי ממש עודדה אותי היום אחרי שבכיתי 50 דק' רצוף בסקייפ.
היא הצליחה להבין מאוד מאוד מהר מה הבעיה שלי עם העבודה ולמה אני לא יכולה להשאר שם (אולי כי אני בוכה כבר יומיים?) גם הדס התחילה היום קצת יותר להבין אותי וחברה אחרת שלי ישר הבינה גם כן אז אני מרגישה מעודדת.
בתכלס, הם צריכים מזכירה, הם רוצים שאני אהיה מזכירה ועוד אחת פושרית שסוגרת קצוות ועושה את העבודה המלוכלכת בשבילם - גביית כספים, שליחויות מטופשות, שיחות טלפון של לדחוף אנשים לעשות דברים שהם אמורים לעשות אבל הם לא..ובין לבין את הפסטיבלים שהם והעבודה שקשורה אליהם דווקא נחמדים. בקיצור, אני מחר אדבר עם זאת שהעסיקה אותי ואגיד לה שאני מוכנה לעשות את מה שסגרנו- משרה חלקית, שעות גמישות פסטיבלים בלבד ולא ממש רוצה להיות פח הזבל של כל הדברים שהם לא רוצים לעשות אז זורקים עלי (באמת שזה מה שקורה עכשיו) ואם כן אז כן ואם לא אז אבטלה עד שאמצא את המשרה שמתאימה לי לעכשיו.
אני עקשנית וזה מתחיל להראות כאילו אני לא רוצה לעבוד אבל זה לא המצב, העבודה הזו היא 95% לא מתאימה לי ורק 5% כן וכל השעות, הקו שאליה זה מוביל, הדברים שלהם הוא מצפה ממני..והבנאדם שהוא זה בדיוק ההפך שלי. בקיצור.
אני ואחותי סיכמנו שאם הוא היה בראיון עבודה שלי הוא בחיים לא היה שוכר אותי וכנראה שגם לא הייתי רוצה את המשרה.
ובעעעע. שאנשים יפרסמו במשרות מה הם באמת מתכננים לשכור וגם שיפסיקו לנסות להנהיג משטר במחשבה שזה יוצר עבודה פוריה יותר, זה לא. דפי שלחה לי סרטון מעולה בנושא השבוע..אין לי כוח לשים קישור.

הנה גם אני חפרתי כפיצוי על כך שלא כתבתי יומיים.

LemonLimeLilach

New member
אני לא מבינה

למה את נכנסת לכאלה מועקות והיסטריה של יומיים בכי. את לא חייבת להם כלום. אין לך ילדים להאכיל או משכנתא לשלם, פשוט תגידי להם ביי. ברור שזאת לא העבודה שהם דיברו איתך עליה ואת יכולה למצוא משהו טוב יותר. אם את מ-מ-ש צריכה כסף, תישארי שם עוד כמה שבועות עד שתמצאי משהו אחר, אבל בגישה של "אני במילא עוזבת אז על הזין אבל יש לי חלום לגור בתל אביב"! כולנו עושים דברים מגעילים לפעמים בעבודה. למה להתייסר כל כך ולגרום לעצמך כל כך הרבה סבל?? תחפשי משהו אחר ואני לא יודעת אם חתמת שם על חוזה או משהו אבל גם אם כן יש לך סיבה לגיטימית לחלוטין להתפטר ואין פה שאלה בכלל. אם תקבלי את מה שאת רוצה (=המשרה שאליה באמת התראיינת), הידד ואם לא- ביי!

o0Invisible0o

New member
תודה!

אז כן, עזבתי היום. ואממ יומיים בכי והיסטריה כי את יודעת איך זה לחפש עבודה וכמה מדכא זה שאת שולחת מיליון קו"ח ואף אחד לא חוזר ואז את מוצאת משהו שנשמע מושלם ואז הוא רחוק ממושלם אבל את מנסה לראות אם את יכולה למשוך כי באמת יש לך את החלום לגור בת"א ואת עומדת בפני קונפליקט של להתמודד עם העבודה הזו שהיא כ"כ כ"כ לא את שזה לא אמיתי ולא מתאימה לך בשעות ולא כלום אבל כן תשלם לי שכ"ד תל-אביבי או לעזוב לפני שמאוחר מדי..כל זה מוביל ליומיים של מועקה. וגם אוף אבא שלי שאומר 'תשארי, תשארי' ואמא שלי של 'תעזבי, לא קרה כלום' וזה.
בקיצור, חבל שלא הייתה אפשרות לעשות את המשרה שהם הציגו. זה היה יכול להיות נחמד. וגם חבל שהבמאי כזה מגעיל.

LemonLimeLilach

New member
אהה הבנתי

עכשיו על מה המועקה. לא הצגת את זה ככה בטוויטר
כן, מבינה אותך, זה באמת חרא. אבל תראי, לפחות מהמיליון קו"ח ששלחת התקשרו אלייך כמה! אליי לא התקשרו בכלל, אז כנראה שיש לך סיכוי יותר טוב למצוא משהו ולעשות משהו עם עצמך!

Rachel47

New member
זה באמת חוצפה

שאמרו לך דבר אחד ועכשיו הכל שונה לחלוטין ממה שאמרו
תנסי לדבר איתה על זה שזה רק חלקית ונראה מה היא תגיד

o0Invisible0o

New member
כן, אז דיברתי והיא אמרה שזה

נכון שהם לא תיאמו איתי ציפיות כמו שצריך אבל אין משרה חלקית, משרה חלקית היא פיקציה, הוא צריך מישהי במשרה מלאה..ובתכלס, הוא צריך מישהי דימיונית, אין מישהי שתעשה את כל מה שהוא דורש ותעשה את זה טוב, בעיה שלו.

LemonLimeLilach

New member
שיא החוצפה

מה פיקציה אם זה מה שהציגו במודעה וזה מה שדיברו איתך בראיון כולל על השכר שהיה מתאים לחלקית ועכשיו העלו אותו שיתאים למלאה????? שונאת רמאים.

אז גרביטי!!

תמיד כשאני רואה סרטים כאלה, אני חושבת לעצמי מה ממציא הקולנוע (או יותר נכון, הראינוע) היה חושב על סרט כזה. רוב הסיכויים שהראש שלו היה מתפוצץ. מי היה יכול לדמיין שאפשר ליצור חוויה מדהימה כזאת בקולנוע?.
מה הוא היה אומר על סרט כזה, סרט עם דמות אחת ובלי הרבה עלילה, אבל שהוא גם הסרט הכי מדהים ויזואלית שאי פעם ראיתי, שמספק חוויה כ"כ טוטאלית שלא חשבתי שאפשרית בכלל בקולנוע. אני חושבת שהגוף שלי לא נרגע במשך כל הסרט. אני אפילו חושדת שהיו רגעים בהם הנשימות שלי תאמו את שלה.
אז כן, חוויה מדהימה.

אבל, מאחר וזה סרט שלא שווה כלום מחוץ לטכנולוגיית התלת מימד, אני בספק עד כמה הוא יעמוד במבחן הזמן.. ואני לא מתכוונת ל50 שנה קדימה, אלא ל3 שנים קדימה... כי אני לא יודעת אם זה סרט טוב. הוא פשוט מספק חוויה מדהימה. אבל התסריט, הסיפור עצמו- חלשים מאוד.

o0Invisible0o

New member
חח כן, אבל לא עתיד קרוב כ"כ.

הסרט הזה הוא יוצא דופן מבחינת הפיתוח הטכנולוגי שלו ולא נראה לי שכ"כ מהר הוליווד תוציא כסף על פיתוחים דומים נוספים ומה שעשו לסרט הזה נראה לי די ספציפי אבל כן, מבחינת חוויה הוא מדהים.

מבחינת סיפור אני מסכימה, זה יפה שמחזיקים אותך מרותקת על חוויה בלבד במשך שעה וחצי..ועכשיו לדיון שלנו. מבחינה מגדרית מה חשבת??
לרייצ'.

מצד אחד- האישה לא יודעת לנהוג, מובלת, ליטרלי, אחרי הגבר, הגוף שלה הוא אובייקט וכו' וכו' וכמובן הדבר שעיצבן את כולם [וממש את דפי.
] שקלוני מגיע בחלום ואומר לה מה לעשות, כאילו גם כשזה פתרון שלה ורעיון שלה, גבר צריך לבוא אליה כחזיון שניות מהמוות ולהגיד לה את זה..
מצד שני- סרט שהוא 90% אישה בלבד, היא לבד כל הסרט! אישה! היא היחידה ששורדת ולמרות שהוא עוזר לה, היא נלחמת על חייה לבדה מהרגע שקלוני מת..והיא אישה חכמה. כן, לא יודעת לנהוג אבל היא לא אסטרונאוטית, היא מדענית ובתחילת הסרט מפרגנים לה שהיא היחידה שיודעת לעשות את מה שהיא עושה (הטכנולוגיה החדשה שהם מחברים) ולבסוף- שוט הסיום הזה. עוד לא ראיתי אישה שמצולמת ככה, זווית נמוכה שמאדירה אותה כ"כ. אישה כובשת את האדמה בלהבלהבלה.
מחשבות? דעות? משהו?
אני חושבת שלמרות כל הבעייתיות הייצוג הזה הוא כ"כ כ"כ הרבה יותר מאחרים שאני בסה"כ מאוד חיובית כלפיו, למרות שהסצינה שהיא מדמיינת לה את ג'ורג' קלוני מעצבנת ברמות (וגם הסימבוליזם המובלט הרבה יותר מדי בלידה מחדש הריחמית שלה, כמה סצינות לפני זה).

/סחפירה.

הממממ...

אני חייבת להגיד שהייצוג המגדרי לא כ"כ הפריע לי, בעיקר בגלל שאני לא מחשיבה את הדמות של ג'ורג' קלוני כדמות בסיפור הזה. הסרט הזה בנוי מדמות אחת בלבד ואנחנו חווים את החוויה מנקודת המבט שלה. היא דמות עגולה (יחסית), עם סיפור עבר ועתיד, כל השאר לא באמת משנה. במקרה (או לא במקרה), יש שם גם גבר. אבל הוא כלום, הוא אוויר.
לכן לא ייחסתי לזה חשיבות.
אבל מכל מה שכתבת למעלה, אולי באמת מה שהכי מעצבן זה שבמקום פשוט להשתמש בידע שהיה אצלה בראש בכל מקרה, היו צריכים להציג לנו אותו דרך דמות של גבר.
כן, זה מעצבן, אבל כמובן שיש כאן את הערך העלילתי- לגרום לצופים (ולא ממש ברור לי מי נפל בפח הזה..) להאמין שהוא עדיין חי. אז אפשר לטעון שזה היה הכרחי.
אבל כמובן שהיו צריכים לשים דמות אישה במרכז, כי רק ככה זה לגיטימי שהדמות הראשית תהיה היסטרית בחצי מהסרט... אולי בעצם זה ההיבט הכי מעצבן

וגם אני חשבתי על השוט האחרון של "האדם הקדמון" שכובש את הארץ, אבל אל תשכחי שמאחורה היא נראית כמו גבר, עם השיער הקצר שלה...

Moreiro

New member
אליאס זה
?

אז הוט משדרים שוב אליאס (תמיד נפלא, חוץ מזה שהם כותבים את השם שלו "וון"
)
ועכשיו 2x12 ואני מצטטת איתם את כל התסריט

מה שאומר - שמחר 2x13

לכל המעוניין ובעל הוט - מחר ב22:00 בהוט zone

למעלה