חח כן, אבל לא עתיד קרוב כ"כ.
הסרט הזה הוא יוצא דופן מבחינת הפיתוח הטכנולוגי שלו ולא נראה לי שכ"כ מהר הוליווד תוציא כסף על פיתוחים דומים נוספים ומה שעשו לסרט הזה נראה לי די ספציפי אבל כן, מבחינת חוויה הוא מדהים.
מבחינת סיפור אני מסכימה, זה יפה שמחזיקים אותך מרותקת על חוויה בלבד במשך שעה וחצי..ועכשיו לדיון שלנו. מבחינה מגדרית מה חשבת??
לרייצ'.
מצד אחד- האישה לא יודעת לנהוג, מובלת, ליטרלי, אחרי הגבר, הגוף שלה הוא אובייקט וכו' וכו' וכמובן הדבר שעיצבן את כולם [וממש את דפי.
] שקלוני מגיע בחלום ואומר לה מה לעשות, כאילו גם כשזה פתרון שלה ורעיון שלה, גבר צריך לבוא אליה כחזיון שניות מהמוות ולהגיד לה את זה..
מצד שני- סרט שהוא 90% אישה בלבד, היא לבד כל הסרט! אישה! היא היחידה ששורדת ולמרות שהוא עוזר לה, היא נלחמת על חייה לבדה מהרגע שקלוני מת..והיא אישה חכמה. כן, לא יודעת לנהוג אבל היא לא אסטרונאוטית, היא מדענית ובתחילת הסרט מפרגנים לה שהיא היחידה שיודעת לעשות את מה שהיא עושה (הטכנולוגיה החדשה שהם מחברים) ולבסוף- שוט הסיום הזה. עוד לא ראיתי אישה שמצולמת ככה, זווית נמוכה שמאדירה אותה כ"כ. אישה כובשת את האדמה בלהבלהבלה.
מחשבות? דעות? משהו?
אני חושבת שלמרות כל הבעייתיות הייצוג הזה הוא כ"כ כ"כ הרבה יותר מאחרים שאני בסה"כ מאוד חיובית כלפיו, למרות שהסצינה שהיא מדמיינת לה את ג'ורג' קלוני מעצבנת ברמות (וגם הסימבוליזם המובלט הרבה יותר מדי בלידה מחדש הריחמית שלה, כמה סצינות לפני זה).
/סחפירה.