שרשור ע"ש "מה זה אף אחד לא כתב יומיים בפורום"

LemonLimeLilach

New member
שרשור ע"ש "מה זה אף אחד לא כתב יומיים בפורום"

Rachel47

New member
הייתי עסוקה..

אז מה קורה איתכם?

אני התכוננתי לעבור את היומולדת הכי מבאסת בעולם אבל בסופו של דבר בעזרת כמה אנשים שבאמת עשו מאמצים הייתה לי דווקא חוויה כיפית (ואני אומרת את זה בעודי עדיין בשוק)

בעיקרון זה התחיל כשיצאנו למועדון, זה לא היה כל כך קשור ליומולדת זה סתם היה מועדון שרצינו לנסות (רצינו זה אני ועוד אחת..השניים האחרים נסחבו אחרינו) ובמקרה יצא שהשבת התאימה, וטכנית זה כבר היה אחרי 12 אז כל העניין היה בסימן היומולדת שלי, קיבלתי צ'ייסר מהברמנית וגם שתינו בבית והיה ערב דיסנט לגמרי
(אם הפסדתי את השיעור שהיה בבוקר שאחרי כנראה שהיה מוצלח)

והחלק השני היה בערב
שזה התחיל מזה שלפני משהו כמו שבועיים וחצי בזמן שנפל עליי הדיכאון שכל החיים רצים מסביבי וכל החברים שלי עושים חיים בלעדיי איפשהו בארץ ישראל העליתי בפני אחת החברות שממש בא לי על האש (שזה משהו שהחברים מב"ש עושים פעם בחודש ככה ואני כל פעם מפספסת את העניין) והיא החליטה שלא משנה ויהי מה אנחנו עושים על האש
אח"כ נכנס העניין שיום ראשון הוא היום היחיד שניתן לעשות את זה ואז הוחלט לעשות את זה דווקא בראשון של היומולדת

העניין הוא שיש לנו המון צמחונים במחזור
ומה אני אגיד לכם..קשה מאוד לארגן על האש עם צמחונים
מאוד מאוד
אז אחרי מרמורים וחבלי לידה הגענו לרגע המיוחל בו אנחנו כבר במקום והיו עוד בעיות כמו חוסר בקרשים אז שלחנו משלחות ללכת לאסוף
אבל היה המון בשר..היו הרבה פחות אוכלי בשר משחשבנו מלכתחילה (כי כל אחד נהיה נסיכה והוא בדיאטה) אז אכלתי, וול, המון בשר! וזה היה נהדר!
והיה מרשמלו!!!! שלא היה לי המון מקום אליו אבל נבר דה לס זה היה החלק הכי חשוב!
בקיצור, היה באמת מוצלח
נראה שכולם נהנו ואכלו והיה להם טעים (דבר שהרבה יותר הפריע לי מאשר אם אני עצמי נהנית..נו, פולניה) ואפשר להכתיר את הערב הזה כהצלחה
אנחנו לא נעשה את זה יותר לעולם אף פעם! אבל האחד הזה היה סבבה

ותומר לא יכל להיות כאן (שזה משלים את הסט שאני לא יכולתי להיות אצלו ביומולדת שלו) אבל הוא שלח פרחים והיה מהמם כהרגלו ובסופש נתראה אז אני בסדר יחסית
בטח הייתי פחות בסדר עם העניין אם היומולדת הייתה מבאסת, אבל היא הייתה באמת סבבה..אז יאי

ו...רענון נהיגה

מה קשור עכשיו???!!!??!?!?!?

אהה וגם!!!!!!!!!!!!
פירקו את הדוכנים בטיילת! אילת מוכת שוק

זה כל כך הזוי!! היום בערב אני אעבור מהגשר עד האוטובוס
ולא תהיה מוזיקה מזרחית בקולי קולות..או הקלטות של "כל פריט חמישה שקלים"
הזוי כל כך אמאלה

LemonLimeLilach

New member
חחחח איזה פיצוי הבאת פה על ההיעלמות

מגילה!! כבוד!!
שמעתי היום בבוקר את אחד הרוכלים בחדשות בוכה על זה שפינו אותם והוא שם מגיל 18 ועכשיו אין לו לאן ללכת ומה הוא יעשה!
תגידי למה בכלל מפנים אותם, מה מפריע להם? זה דווקא ממש אחלה שהם שם... מה עוד יש לעשות באילת בכלל??? מי שבא לחופשות???

איפה התמונות בשר+מרשמלו באינסטגרם? שתתאים לתמונת שכרות
והשיעור שפספסת? המרצה שאל עלייך?????

אה ורענון נהיגה זה מזה בקטנה... עברתי את זה בצ'יק!

Rachel47

New member
כן היה מה לכתוב אז כתבתי

אמממ
ככה
אין לי שומדבר נגד הדוכנים, להפך, זה נורא מוזר שהם לא שם והם תמיד היו אטרקציה
מה שיש נגדם זה שהכל די לא חוקי ובלי אישורים ושהם עושים המון בלאגן ולכלוך (וריח של זבל וגועל נפש..כל הזמן) אז אני חושבת שזה זה ואולי יש עוד דברים שאני לא מודעת להם כי אני לא מעורה בעניין
אבל כן זה שזה הפרנסה שלהם בהחלט עצוב

תמונות..וול...לא כל כך צילמתי כי הייתי עסוקה בלבלוס, צילמתי רק את הקאפקייקס שאחת הבנות הביאה לי (חמודונת! גם חברה אחרת הכינה עוגה והביאה ללימודים..והיום חברה מהעבודה הכינה לי עוגה למשמרת)

המרצה לא שאל עליי אבל הוא העביר פעם ראשונה דף נוכחות (כמובן שהבנות חתמו בשבילי)

ואני משוכנעת שזה בקטנה זה סתם נשמע תיק וגם תכלס אין לי מושג מתי אעשה את זה
כרגע ניתן להרשם רק לקורס שיהיה בינואר שיוצא בדיוק בשלושה ימים המקדימים למבחן שלי (ועוד אחד המבחנים הקשים יותר) אז זיבי...

LemonLimeLilach

New member
יש תאריך גבול לרענון?

נראה לי שעשיתי את זה לפחות שנה אחרי שקיבלתי את המכתב

איזה חמודות שהביאו לך עוגות!!!!! התרגשתי.

למה שלא יתנו להם אישורים...? ואז העירייה תנקה מהכסף של הארנונה שהם ישלמו. יו, פתרון הגיוני. מדינת ישראל. הממ.

Rachel47

New member
כן קיבלתי את זה עכשיו

והרישיון שלי תקף לעוד שנה משלשום
אז יש לי שנה לעשות את זה (טיפה פחות)
פשוט חשבתי שיהיו לפחות 2-3 אפשרויות וכרגע יש רק אחת באתר אז אני אצטרך לעקוב אחרי זה לראות מתי נפתח קורס שיהיה לי נוח

וכן הן מקסימות! גם אני התרגשתי!

אמממ אין לי באמת מושג מה היה הקטע שם עם האישורים
רצו פעם להזיז אותם לאיזה סככה שבנו (שנותרה יתומה עד היום) והם לא רצו, אולי כי גם לא היה מקום לכולם
קיצר
אין לי מושג

dans girl

New member
יאי! על האש ובשר זה טוב! וזו דרך כה נפלאה לחגוג יומולדת!
אני ממש שמחה לשמוע שנהנית בסוף ושהיה מגניב, ותומר כה חמוד שהוא שלך לך פרחים!

לגבי הרענון נהיגה, תספרי לי איך היה. אני מתה מפחד מזה בעיקר בהתחשב בכך שלא נהגתי כבר מעל שנה ואין לי שום כוונה להתחיל לעשות את זה עכשיו.

ופירוק הדוכנים - לא יהיה יותר חכם למסד את זה מאשר לסגור את הכל וזהו??

LemonLimeLilach

New member
רענון נהיגה זה שכונה בירושלים!

עשינו את זה שם, היה מבחן משותף לכל הכיתה בסוף כולל העברת טפסים מאחד לשני
ואני עשיתי את זה אחרי שלא נהגתי איזה 5 שנים
אין ממה לפחד בכלללללל

Rachel47

New member
כן אני מניחה

שאפשר להגיד בוודאות שבאילת (!) זה עומד להיות שכונה!

Rachel47

New member
שנה הא

עקרונית פעם במיליון שנה שאני בבית אם אני באמת צריכה ללכת לאנשהו (וזה אפפעם בערך) אני לוקחת את האוטו
ב3 שנים האחרונות
נהגתי איזה 10 פעמים במצטבר...

אבל זה תיאורטי הרי...ואין לנו בעיה של למידה ושינון של חומר (שכבר למדנו..שהיה קל גם בפעם הראשונה.....)

ותומר נכנס חזק לעניין הפרחים מאז שאני באילת
עקרונית אני חושבת שאין חשיבות למיקום שלי..אבל תכלס זה החל לקרות רק פה
ב4 וחצי שנים הראשונות של הקשר לא קיבלתי פרחים לשום מאורע
עד שהסבתי את תשומת ליבו לכל התמונות של החברות המשותפות שלנו שמקבלות פרחים על כל חצי תאריך בערך (אמרתי הסבתי את תשומת ליבו? התכוונתי צרחתי צעקתי ובכיתי שהוא לא מתנהג אליי כמו שגבר אמור להתנהג לאישה
)
אבל מאז שעברתי לפה ברוב התאריכים החשובים (והלא חשובים..יום האהבה לדוגמא..אני בדרך כלל אומרים "יום האהבה שמח" אבל אנחנו לא מציינים יותר מידי או יוצאים) הוא מקפיד לשלוח פרחים
אני אפילו חושבת שהוא באמת מתכוון לזה וכל הזמן שהוא לא שלח כלום זה היה כי הוא באמת באמת לא ידע שהוא אמור ומעולם לא היה צריך להתמודד עם המשימה הזו..
עכשיו הוא נהיה טוב בזה..

dans girl

New member
העיקר שהוא הפנים
גם אם זה היה כרוך בזה שצרחת עליו

צרחות פעם אחת זה עוד מצב טוב

Rachel47

New member
הבנת מזה צרחות פעם אחת?

כפרעלייך
למרות שלמען האמת בנושא הזה ספציפית היה צריך מעט מאוד צרחות יחסית לשאר

בדיוק עשיתי נהיגה מונעת בצבא מנצל טוב את הימים האחרונים לפני שאני משתחרר

הקטע זה שיש לי רישיון רק שנה ומשהו. אבל אנשים אמרו שזה נחשב להמשך אז שיהיה... זה כולה היה יומיים ובסוף אפילו לא היה מבחן כי המרצה החליטה שלא בא לה

למעלה