הייתי עסוקה..
אז מה קורה איתכם?
אני התכוננתי לעבור את היומולדת הכי מבאסת בעולם אבל בסופו של דבר בעזרת כמה אנשים שבאמת עשו מאמצים הייתה לי דווקא חוויה כיפית (ואני אומרת את זה בעודי עדיין בשוק)
בעיקרון זה התחיל כשיצאנו למועדון, זה לא היה כל כך קשור ליומולדת זה סתם היה מועדון שרצינו לנסות (רצינו זה אני ועוד אחת..השניים האחרים נסחבו אחרינו) ובמקרה יצא שהשבת התאימה, וטכנית זה כבר היה אחרי 12 אז כל העניין היה בסימן היומולדת שלי, קיבלתי צ'ייסר מהברמנית וגם שתינו בבית והיה ערב דיסנט לגמרי
(אם הפסדתי את השיעור שהיה בבוקר שאחרי כנראה שהיה מוצלח)
והחלק השני היה בערב
שזה התחיל מזה שלפני משהו כמו שבועיים וחצי בזמן שנפל עליי הדיכאון שכל החיים רצים מסביבי וכל החברים שלי עושים חיים בלעדיי איפשהו בארץ ישראל העליתי בפני אחת החברות שממש בא לי על האש (שזה משהו שהחברים מב"ש עושים פעם בחודש ככה ואני כל פעם מפספסת את העניין) והיא החליטה שלא משנה ויהי מה אנחנו עושים על האש
אח"כ נכנס העניין שיום ראשון הוא היום היחיד שניתן לעשות את זה ואז הוחלט לעשות את זה דווקא בראשון של היומולדת
העניין הוא שיש לנו המון צמחונים במחזור
ומה אני אגיד לכם..קשה מאוד לארגן על האש עם צמחונים
מאוד מאוד
אז אחרי מרמורים וחבלי לידה הגענו לרגע המיוחל בו אנחנו כבר במקום והיו עוד בעיות כמו חוסר בקרשים אז שלחנו משלחות ללכת לאסוף
אבל היה המון בשר..היו הרבה פחות אוכלי בשר משחשבנו מלכתחילה (כי כל אחד נהיה נסיכה והוא בדיאטה) אז אכלתי, וול, המון בשר! וזה היה נהדר!
והיה מרשמלו!!!! שלא היה לי המון מקום אליו אבל נבר דה לס זה היה החלק הכי חשוב!
בקיצור, היה באמת מוצלח
נראה שכולם נהנו ואכלו והיה להם טעים (דבר שהרבה יותר הפריע לי מאשר אם אני עצמי נהנית..נו, פולניה) ואפשר להכתיר את הערב הזה כהצלחה
אנחנו לא נעשה את זה יותר לעולם אף פעם! אבל האחד הזה היה סבבה
ותומר לא יכל להיות כאן (שזה משלים את הסט שאני לא יכולתי להיות אצלו ביומולדת שלו) אבל הוא שלח פרחים והיה מהמם כהרגלו ובסופש נתראה אז אני בסדר יחסית
בטח הייתי פחות בסדר עם העניין אם היומולדת הייתה מבאסת, אבל היא הייתה באמת סבבה..אז יאי
ו...רענון נהיגה
מה קשור עכשיו???!!!??!?!?!?
אהה וגם!!!!!!!!!!!!
פירקו את הדוכנים בטיילת! אילת מוכת שוק
זה כל כך הזוי!! היום בערב אני אעבור מהגשר עד האוטובוס
ולא תהיה מוזיקה מזרחית בקולי קולות..או הקלטות של "כל פריט חמישה שקלים"
הזוי כל כך אמאלה