שרשור ערכים

alejo23

New member
במנג'רים היותר ישנים היתי משחק

עם בלם אחורי אחד,שני בלמים קידמים,שלושה DMC וDML וDMR שני קשרים התקפיים וחלוץ בודד.במערכת הזה תמיד היתי משתמש בו במשחקי חוץ ביחד עם התקפות מתפרצות ובערך המערך הזה היתי מגיע לפעמים ל100% הצלחה מול השער(חצי גמר צמפיוס בחוץ נגד ליברפול 8-1).ב CM היותר חדשים זה פחות הצליח. ב CM 03/04 אני משחק 4-4-2 רגיל ולרוב זה מצליח מאוד יפה. באותו משחק הצלחתי לעלות עם נבחרת ישראל למונדיאל ושם להפיל לסיבוב השני(ללא צ'יטים כמו לשמור ולעשות יתחול) ועם נבחרת ישראל אני משחק 4-4-2 עם קשר הגנתי אחד ומשחק על מתפרצות.המערך הזה עובד מעולה מול נבחרות טובות ובעיקר במשחקי חוץ.

Angeldust1

New member
הטקטיקה האולטימטיבית של 04\03

ועובדת יפה מאוד גם בFM: 4 שחקני הגנה, חצים קטנים למעלה ל2 המגינים. קשר אחורי 2 קשרים קיצוניים עם חצים קטנים למעלה קשר התקפי עם חץ למעלה בין 2 החלוצים 2 חלוצים הוראות קבוצתיות: הטקטיקה הזאת מאוד התקפית אז לפעמים אפילו אפשר לשים מנטליות דפנסיבית והקבוצה תתקוף לא רע בכלל. אבל אם אתם חובבי התקפה כמוני אל תפחדו לשים אטקינג בכל משחקי הבית
בקרנות תעשו קורה רחוקה, בעיטות חופשיות לנוגח הכי טוב והוצאות חוץ קצרות. הוראות אישיות: לבלמים תשימו אולטרה דפנסיב. למגינים השמאלי והימני תשימו נורמל, forward runs run with ball ו cross ball קשר אחורי-דפנסיב וההוראות של המגינים חוץ מrun with ball קשרים קיצוניים-אטקינג וההוראות של המגינים+try through ball קשר התקפי-אטקינג+הוראות של קשרים קיצוניים+hold up ball חלוצים-אטקינג+ forward runs+ cross ball את ההוראות האישיות אפשר לשנות אם בא לכם אבל ככה אני משחק

למעלה