** שרשור ערב - היום ה61 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
המערכת יחסים בין שלקה לשון נראית לי מאד מזוייפת. מבחינת שלקה זה פשרה כי איסקוב לא רוצה אותה, מבחינת שון הוא יותר נמשך לפרסום של שלקה מלה עצמה. אם שלקה היתה אנונימית אני בספק אם שון היה עושה עליה מהלך.

sashalola

Well-known member
המערכת יחסים בין שלקה לשון נראית לי מאד מזוייפת. מבחינת שלקה זה פשרה כי איסקוב לא רוצה אותה, מבחינת שון הוא יותר נמשך לפרסום של שלקה מלה עצמה. אם שלקה היתה אנונימית אני בספק אם שון היה עושה עליה מהלך.
איכס,
שון הלוחם הגיבור נועד לתרצה,
זה שזה לא קורה, עוד פשלה של עוז

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
גם בעיניי בלט מאוד ליהוק הצעירים העונה , והרווקים (פרט ללורן ) צעירים ,יפים . (יצא לי להסתכל על עונות ממש מוקדמות , היו שם בקאסט אולי גבר ואישה אחת יפים (סער ואיילה, כל השאר היו שרה , ובנצי , ואביב , וכל מיני).

בעונות האחרונות דוגמנים דוגמניות . יוסי היוצא מן הכלל בגיל שלו .לגמרי הרגיש שאסף אוסף רווקים וניסה לערבב ולבדוק מה ייצא.

יונתנסקי

Well-known member
גם בעיניי בלט מאוד ליהוק הצעירים העונה , והרווקים (פרט ללורן ) צעירים ,יפים . (יצא לי להסתכל על עונות ממש מוקדמות , היו שם בקאסט אולי גבר ואישה אחת יפים (סער ואיילה, כל השאר היו שרה , ובנצי , ואביב , וכל מיני).

בעונות האחרונות דוגמנים דוגמניות . יוסי היוצא מן הכלל בגיל שלו .לגמרי הרגיש שאסף אוסף רווקים וניסה לערבב ולבדוק מה ייצא.
האסוציאציות שלי:
אמש היתה תכנית של דני קושמרו עם שלישיית מה קשור.
הם התחילו כחמישיה.
היה איתם גם שחר חסון ועמוס תמם.
עמוס תמם פרש כי
אי אפשר להיות גם יפה וגם מצחיק.

DRORIKO82

Well-known member
אם יוסי עוזב זה מגדיל עוד יותר את המחדל על זה שהכניסו אותו בכלל. עזבו שהוא לא תרם שום דבר לבית, אתה כולא בן אדם בן 72 בבית עם מלא צעירים, מה חשבת שיצא משם? קולה? עכשיו סתם דפקת משדר הדחה.

מרגרית

Well-known member
אם יוסי עוזב זה מגדיל עוד יותר את המחדל על זה שהכניסו אותו בכלל. עזבו שהוא לא תרם שום דבר לבית, אתה כולא בן אדם בן 72 בבית עם מלא צעירים, מה חשבת שיצא משם? קולה? עכשיו סתם דפקת משדר הדחה.
זה רק חשד

לא בטוח שיתנו לו לעזוב היום

אולי יפרוש מאוחר יותר

מצד שני יתכן שעוז חיכה שהחדשים יכנסו כדי שהבית יתמלא

sashalola

Well-known member
עד כמה שאני זוכרת,
בכל עונה מכניסים "זקן חכם" שקשה להיפטר ממנו,
זוכרת אחד שהיה שם ידו על ראשם ומברך את הדיירים
כל הפורום התפלל שיודח כבר אבל הוא הגיע לגמר
מקווה שיוסי ישאר היום
שלא יהרוס לנו את ההדחה

מרגרית

Well-known member
עד כמה שאני זוכרת,
מקווה שיוסי ישאר היום
שלא יהרוס לנו את ההדחה
אבי

בעונה של טהוניה

יונתנסקי

Well-known member
עד כמה שאני זוכרת,
מקווה שיוסי ישאר היום
שלא יהרוס לנו את ההדחה
נכון, היה הטברייני ההוא
שבירך את כולם
עד שמישהי תפסה את הרמאות שלו.
זה היה בעונה של טהוניה.

בדקתי, ואני מעדכנת
לטברייני הרמאי קראו אבי לוי.
מי שגילתה את התרמית היתה דורין סגול.

נערך לאחרונה ב:

מודאגת 1612

Well-known member
לדעתי שאול היה שתול של עוז ואם יוסי ילך היום זה בדיוק יחדד את השיחה ששמחתי משניהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה