katy2022
Well-known member
עד השנה הנוכחית, רוקדים והזמר היו עוקפים את האחהרייטינג טוב כי אין כלום מנגד
עד השנה הנוכחית, רוקדים והזמר היו עוקפים את האחהרייטינג טוב כי אין כלום מנגד
אחלה ברי. מלךהזכיר לי שיר.
א ו ח.
השיר הזה הוא קאבר איטיהזכיר לי שיר.
א ו ח.
הדדי
איזה יופי שבאת.
איכס,המערכת יחסים בין שלקה לשון נראית לי מאד מזוייפת. מבחינת שלקה זה פשרה כי איסקוב לא רוצה אותה, מבחינת שון הוא יותר נמשך לפרסום של שלקה מלה עצמה. אם שלקה היתה אנונימית אני בספק אם שון היה עושה עליה מהלך.
האסוציאציות שלי:גם בעיניי בלט מאוד ליהוק הצעירים העונה , והרווקים (פרט ללורן ) צעירים ,יפים . (יצא לי להסתכל על עונות ממש מוקדמות , היו שם בקאסט אולי גבר ואישה אחת יפים (סער ואיילה, כל השאר היו שרה , ובנצי , ואביב , וכל מיני).
בעונות האחרונות דוגמנים דוגמניות . יוסי היוצא מן הכלל בגיל שלו .לגמרי הרגיש שאסף אוסף רווקים וניסה לערבב ולבדוק מה ייצא.
של מי הייתה החולצה הזאת בתמונת החתימה שלך? לא מצליחה לזכורלתת לשירז להחליף את עוז במשימה מחר
גיא איתןשל מי הייתה החולצה הזאת בתמונת החתימה שלך? לא מצליחה לזכור
זה רק חשדאם יוסי עוזב זה מגדיל עוד יותר את המחדל על זה שהכניסו אותו בכלל. עזבו שהוא לא תרם שום דבר לבית, אתה כולא בן אדם בן 72 בבית עם מלא צעירים, מה חשבת שיצא משם? קולה? עכשיו סתם דפקת משדר הדחה.
עד כמה שאני זוכרת,אם יוסי עוזב זה מגדיל עוד יותר את המחדל על זה שהכניסו אותו בכלל. עזבו שהוא לא תרם שום דבר לבית, אתה כולא בן אדם בן 72 בבית עם מלא צעירים, מה חשבת שיצא משם? קולה? עכשיו סתם דפקת משדר הדחה.
אביעד כמה שאני זוכרת,
בכל עונה מכניסים "זקן חכם" שקשה להיפטר ממנו,
זוכרת אחד שהיה שם ידו על ראשם ומברך את הדיירים
כל הפורום התפלל שיודח כבר אבל הוא הגיע לגמר
מקווה שיוסי ישאר היום
שלא יהרוס לנו את ההדחה
נכון, היה הטברייני ההואעד כמה שאני זוכרת,
בכל עונה מכניסים "זקן חכם" שקשה להיפטר ממנו,
זוכרת אחד שהיה שם ידו על ראשם ומברך את הדיירים
כל הפורום התפלל שיודח כבר אבל הוא הגיע לגמר
מקווה שיוסי ישאר היום
שלא יהרוס לנו את ההדחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.