** שרשור ערב - היום ה103 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

florita86

Well-known member
גם אני מצטרף לחיבה שכאן כלפי שירז
היא באמת מתוקה וחמודה, המוזרות שלה מוסיפה לה איכשהו..
לצערי היא מודחת היום
עוז קיבל את מבוקשו והעיף לפניה את חן
זה מה שהוא רצה ועכשיו אין לו שימוש בה.
אין בה בדל של רוע, עוברת התמודדות קשוחה שמעטים יכולים להבין. הלוואי והיא תישאר

DRORIKO82

Well-known member
עד עכשיו לא הבנתי את ההגיון בלהיות פרזיט באח הגדול. הרי הזמן שם לא עובר, אתה משתעמם למוות, האינטרס שלך זה לחפש עבודות כי ככה זה מעביר לך חלק מהזמן. זה אגב מה שהייתי עושה בקורונה שהייתי תקוע בבית בחוסר מעש. ברגע שאתה פרזיט באח הגדול אתה נדפק פעמיים, גם הזמן לא עובר לך וגם כל הבית מתהפך עליך שאתה לא עוזר אז מה עשית פה בעצם?

אופה קטנטנה

Well-known member
אנה עארף,
הפראנסאווים כתבו על על כך את גדול המניפסטים.
ספר מאוד ממולץ אגב, של ברטרנד ראסל.
בשבח הבטלה.

גליה 1211

Well-known member
יש איז קטע עם שון ויובל אצל סוויסה. וואלה, לא הכי מתאים לשון הוא קצת חמום מוח...

גליה 1211

Well-known member
לולא השירות של שון הוא לא ממש מעניין... עוד לא הבנתי מה הערך המוסף שלו ללא קשר להיותו לוחם והוא גם מנסה להצטייר כמאמי לאומי אבל יש לו הבלחות של חמום מוח.

UNICORN LOVER

Well-known member
לי שירז מזכירה את סלינה גומז.
אפרופו סלינה, הפוסט של הפשוטע על המסיבת רווקות שלה זה פיפי

Tallo_M

Well-known member
עדכוני אח לבינתיים מהחיים בחוץ:
-מאי חתמה בסוכנות של נויה מגנזי (יש שם הרבה הרבה מפורסמים מצליחים זאת נחשבת סוכנות טובה)
-בישראל בידור העלו סטורי שמאי עשתה ריפוסט בטיקטוק לסרטון שתומך בהדחה של חן
הייתי בטוחה שאני היחידה שמסתכלת למה מאי עושה ריפוסט בטיקטוק אני מודה חחחחחח
הרבה אנשים לא אוהבים בכלל את חן אני לא חושבת שהפרסום הזה יעשה משהו
-פוסט הצצה לפרק של סויסה שון נגד יובל

DRORIKO82

Well-known member
יש איז קטע עם שון ויובל אצל סוויסה. וואלה, לא הכי מתאים לשון הוא קצת חמום מוח...
לא חמום מח ולא נעליים. הפריע לו שיובל נזף בו בתקציב אז הוא ניסה ללבן איתו את העניינים, יובל עשה לו תנועת השתקה עם היד וזה מה שהקפיץ את שון. יובל הוא פרובוקטור לא קטן, הוא מחפש ליזום ריבים כדי להציג את עצמו בתור הקורבן ולקושש קולות מהקהל. הוא עשה את זה עם מאור, עם שני, עם מוגרבי, עם חן ועכשיו עם שון. אולי ב״שלב הבוס״ הוא יגיע לאיסקוב.

גליה 1211

Well-known member
לא חמום מח ולא נעליים. הפריע לו שיובל נזף בו בתקציב אז הוא ניסה ללבן איתו את העניינים, יובל עשה לו תנועת השתקה עם היד וזה מה שהקפיץ את שון. יובל הוא פרובוקטור לא קטן, הוא מחפש ליזום ריבים כדי להציג את עצמו בתור הקורבן ולקושש קולות מהקהל. הוא עשה את זה עם מאור, עם שני, עם מוגרבי, עם חן ועכשיו עם שון. אולי ב״שלב הבוס״ הוא יגיע לאיסקוב.
הוא צועק וכשמעירים לו להנמיך תקול אז יוצא ממנו זעם כאילו מי ישמע.

JU34

Well-known member
ההדחה של היום

רצוי: איסקוב או יוסי
מצוי: שירז :(

מצב
הנושא נעול.
למעלה