שרשור עצים "איטיים"

רכה, בטח רכה

אמן כאפה דו, בהכנסו לעימות מול יריב ראוי (ובתנאי שזה האחרון קטן רזה ומכוער) יבעט לו באשכים ברכות, ינקר עיניו בעדינות פראית, וישלוף את ליבו שותת הדם של בן זוגו למשחק מתוך אהבה הבנה וקשב מוחלט לצריחות הכאב של חברו. יש יותר רך מזה?

yontanbn

New member
גם לדעתי זה פוסט טוב

שמביא את העניין לרמה פרקטית... אבל אני מניח שהתשובה תהיה משהו כמו "אומנויות הלחימה האלה והאלה מדריכות אותך לעשות את זה"... אני, כמו כן, מניח שאחת מאומנויות הלחימה האלה תהיה Qi Gong אבל אני בור ועם הארץ בתחום, אז אסתום פי כעת. (אגב, אני מאוד מתעניין גם בדרכים לתיעול צ´י)

yontanbn

New member
פוסט

השאלה שהוא שאל - זה פוסט. השאלה באמת למה אף אחד לא מגיב :)

peregin

New member
נכון

חשבתי פשוט להקפיץ את ההודעה למעלה אם זה יעבוד כי תגובות בהחלט יכולות להיות נחמדות...

WhiteBear

New member
אתה לא באמת ציפית שיענו נכון?

השרשור ההוא היה ישן, וגם זה, הוא כבר א קופץ. אבל בחיי שלא ראיתי אף אחד עונה. סורי... אם תנסח את השאלה בצורה אחרת, ותציב אותה כעץ נפרד, יש סיכוי לשרשור להתפתח.

מריושי

New member
אני יכול לענות טיפה

חפש מישהו שמתעסק בדים מאק ראו את הטכניקה הזאת בסרט ספורט הדמים מי שיודע לעשות את זה יכול למשל לשים מס´ עגבניות אחת על השניה לתת מכה על העליונה ולהחליט איזו עגבניה תמעך...

WhiteBear

New member
שרשור עצים "איטיים"

אני משרשר לכאן עצים שלא מקבלים תגובות, ולא ניראים כמו שירשור שהולך להתפתח. טל, מצוות מנהלי הפורום.

hason

New member
מי רוצה לעשות מפגש ביום שבת../images/Emo11.gif

בפארק וייץ שנמצא בנאות אפקה ב´ בתל אביב ליד רחוב אלתרמן נתן ומימול לרחוב לאה??? בשעה 14:00 עד 17:00 מי שרוצה ויכול שיכתוב.
לירן.

ofir_y

New member
למנהלי הפורום

בקשר למפגש שאתם מנהלים אני חושב שיהיה הכי נוח בשבילכם אם תשאלו לגבי הפרטים (שעה, תאריך, מיקום) בסקר האוטומטי שבו בוודאי יהיה יותר נוח לראות מה הרוב מעדיף... אופיר

orii

New member
אנסה לענות

נתחיל בזה שאני לא יודע איך לשבור לבנה בעזרת הצי. אם זה עדיין מעניין אז אני מציע כאן את הגישה שלי ל-"צי ומה עושים איתו". אני לומד באינטנסיביות טאי צי כבר חמש שנים, מהלכן חוויתי הרבה תופעות גופניות שקשה להסביר בכלים של רפואה מערבית. ובכל זאת אני לא מסוגל למלא את המאגרים של הצי שלי - בכל אופן לא במודע. הגישה הכללית של הטאי צי, שאני לומד, היא שבאימון אנו מאפשרים לצי לזרום בגוף טוב יותר, בחופשיות ואכן אני כן מרגיש שבמהלך הזמן, אני הרבה יותר משוחרר וחופשי. אני חושב שאני יכול לאומר שאני כן מרגיש באימונים ואחר האימונים תחושות שקשורות לזרימה של צי. כשאני מתאמן ב"פושינג הנדס" עם המורה שלי, חיים בנדר, הוא לא משתמש בכוח של שרירים ובכל זאת אני עף למרחקים... ממה שאני מבין הדרך "לשלוט" בצי היא ארוכה מאוד ודורשת הרבה הקשבה. ה"לשלוט" הוא הברה פעמים ב"ללכת עם" ולא בצורה אקטיבית. מהבחינה הזאת חלק חשוב מהעניין זה לעבוד מול אדם ולא מול לבנה. אני מקווה שההתייחסות שלי רלוונטית אשמח להגיב, אורי.

למעלה