שרשור עצים "איטיים"

peregin

New member
ניתוב צ´י/ קי

היי, רציתי לדעת איך אני יכול ללמוד לנתב את אנרגיית הצ´י - כמו למשל ששוברים לבנה עם היד בעזרת ניתוב צ´י ליד. למדתי רייקי כך שהמאגרים של הצ´י מתמלאים אצלי מהר מאוד אז זו לא בעיה של כמות אם זה קשור איך שהו.... תודה מראש

shalom75

New member
אמנויות לחימה - דרך המחשב

שלום חברים. ברצוני להעלות שאלה, אולי חלקכם יחשבו שאינה קשורה לפורום הנ"ל, אולם לדעתי ולדעת רבים (העוסקים בתחום) זו שאלה עתיקת יומין שהוויכוח עליה רחוק מלהסתיים ולדעתי הסוגיה תהיה מורכבת יותר לעינו של המתבונן המקצועי. כידוע לכולם עולם הגרפיקה התלת מימדית התקדם בשנים האחרונות לאין ערוך, וכיום ניתן למצוא משחקי מחשב אשר עוסקים באומניות הלחימה השונות, ואני מוכרח לציין שברמה גבוהה מאוד וירידה לפרטים שתפתיע אפילו את המלומדים שביננו. ולשאלתי : מהו משחק המחשב המציג את אומניות הלחימה בצורה היפה ביותר והמדוייקת ביותר (ולא משנה באיזו אומנות מדובר) בו נתקלתם.

michaeld

New member
תזכורת, למחר!!!!

כולכם מוזמנים מחר לבוא לאימון איקיג´יוג´יטסו בשעה 15:00 בפארק הירקון בצד של גני התערוכה לא בצד של הספורטק. נהיה קרובים לשכונת בבלי. האימון יתרכז בעיקר בכלי נשק רובו יהיה על הבו-קן(חרב עץ) בואו בהמוניכם.....

russell

New member
השאלה האולטימטיבית!

עד כמה הלימוד של איזושהי אומנות יכול לעזור ל"פרק" לערסים את כל העצמות ואם אפשר גם לצמצם את מספרן...ואם זה יעזור אז אחרי כמה שנות תירגול?

wo123

New member
סתם שאלה

אצל מי הכי טוב ללמוד קונג פו......כאילו מי ה מורה הכי טוב

../images/Emo124.gifתקראו את ההודעה שלי בבקשה../images/Emo124.gif

אני אעדר למשך חודש בזמן הזה אני אלמד אומנויות לחימה מהספרים הבאים: 100deadliest karate moves Tao of jeet kuen DO, By Bruce Lee. Bo karate weapon Modern Arnis Stick Best karate volume 1 2 3 4 5 וזה הציוד שלי: ארניס שחור BO חום . נתראה בעוד חודש בייי.

angeleyes

New member
POST מצוין!

ולמה אני חושב שהוא מצוין? כי בעבר, כמה אנשים שאני מאוד מעריך כתבו כאן על צ´י, שזה משהו שאכן מרגישים מצד אחד, אבל אי אפשר להסביר מצד שני. ואם אני לא טועה גם נאמר שבין שני אנשים ברמה גבוהה (אני לא מתייחס לרייקי בכלל כאן! מתוך חוסר הכרת הנושא, לפחות) שכבר "מכירים" את "התחושה" _יכול_ להתפתח דו שיח... אז נראה אותכם עונים לו עכשיו! (לא, זה לא שמחה לאיד. רק סקרנות ותקווה ללמוד משהו חדש - ואני לא מתכוון ל"איך". אני מתכוון ללמוד מהתשובה על הגישה שלכם לנושא)

Sensei

New member
At the park

We might bump into one another.Some students and myself get together every Friday afternoon between 3 to 6 near the river,in the area you mentioned.

קציצון

New member
זו השאלה האולטימטיבית שיט ואני

חשבתי שזה בכלל איך לשבור 4 לבנות בטון. אז ככה כל לימוד אמור לעשות את זה וחבל שאתה רוצה ללכת ללמוד רק כדי לפרק ערסים אבל הבחירה שלך ואני מאמין שכל אומנות לחימה תעזור לך בזה. תוך כמה זמן אני מאמין שכמה עשרות שנים כי לפי מה שאני יודע בקשר לערסים אתה מרביץ לאחד באים עוד עשרה(לא מניסיון,פשוט לומד בתיכון) כדי להתגבר על עשרה אתה צריך דיי להיות מאסטר. בסופו של דבר עד שבאמת תלמד להיכנס לקרב זה בערך שנתיים ומעלה אני מאמין שעד אז רוב הבעיות עם הערסים כבר ייעלמו, אני מכיר אנשים שלמדו אומנויות לחימה וממש ממש חזקים הביצו לערס ובאותו יום הרביצו להם משהו כמו 15 ילדים. קשה לי להאמין שבאמת תצליח לפתור את הבעיה הזו דרך אומנות לחימה כמה שזה נשמע מוזר אבל אם אתה עדין חושב לנסות לך לקרב מגע תאסוף עוד איזה שמונה חברים תלכו תתאמנו ואני מממין שתוך שנתיים תוכלו להקים קבוצה שנלחמת בערסים

angeleyes

New member
סתם תשובה

אני כאילו המורה הטוב ביותר. מי באמת, אני לא יודע. עכשיו לי יש סתם שאלות: -באמת ציפית לתשובה אמיתית? -מהו העם הכי טוב? (אם אתה אומר יהודים, אז התשובה שלי לשאלה שלך תהיה "המורה שלי") -מה זה טוב? אתה מסוגל להגדיר טוב? -אתה חושב שהכי טוב בשבילי הוא הכי טוב בשבילך? ובשביל אבא שלך, זה אותו המורה? עכשיו, צא ולמד: מיהו התלמיד הכי טוב?

אסף2

New member
הערה

תראה מספרים אפשר ללמוד המון. אבל! חייבים להיות מסוגלים להבין אותם ואני לא בטוח שכדאי לך לנסות למידה לבד. תראה אין מה לעשות הדרך היחידה באמת ללמוד אומנות לחימה היא מורה, אחרת אתה עלול "לפספס כמה רעיונות מרכזים" אני באמת חושב שכדאי לך לקחת את הזמן ולחפש מורה שתתחבר אילו וללמוד ממנו. בהצלחה בכל מקרה אסף

יניב ה

New member
בין היתר

אחד העיסוקים שלי הוא הדרכת קפואירה. ראיתי שחיפת קפואריסט אז הנה....

mapopo

New member
נפתחת קבוצה חדשה....

שמלמדת איך לתת ראסיות לערסים, ולשבור להם קרשים על הראש... כל המעוניין להשאיר הודעדה כאן!!

ofir_y

New member
תוספת

איזה אומנות לחימה תעזור לפרק גם את החברים של הערסים והחברים של החברים שלהם ואת האחים שלהם וכל שאר האנשים שהם יביאו עלייך אחרי זה? הם נודדים בלהקות

מה, זה ברור

כאפה-דו. הרבה הרבה יותר טוב מכל השטויות האלה שמלמד פיץ-יום מועלם.

אה? על מה אתה מדבר?

כל ערסג´יטסו מצוי משכיב זן צ´יפה דארן 11 ומעלה בהבל פיו. איך בכלל אפשר להשוות?

yontanbn

New member
כאפה-דו

היא אומנות קשה או רכה? כי הבנתי שערס-צ´י מתעלת את כאפת היריב כנגדו. אבל נשארתי באפלה לגבי כאפה-דו. מישהו יכול לעזור לי?

למעלה