שרשור עצבים....

Roniii

New member
אהההה../images/Emo3.gif

אז אני קצת עצבנית על הצ'אט בנות שרוטות או מה שזה לא יהיה. אבל כבר נרגעתי. תעשו מה שבא לכן.

i l i

New member
איזה אטימות../images/Emo46.gif

מה יש להיות עצבנית כבר?! יאאאא אופפפ נמאס!

i l i

New member
אהה ורק שתדעי שבזכות

הצ'אט הפורום נהיה יותר שמח, כי הבנות יותר מכירות אחת תשניה אז הם מגיבות לכולם? מי שהייתה בצ'אט תגיד לך! את ישר שללת, כמו שישר הכללת תאמסטפים, את פשוט אטומה וזה מעצבן, אפילו לא נכנסת לצ'אט, אם הייתה נכנסת היית מבינה כמה צחוקים יש שם! אבל לא, מה פתאום.. אופפ יא אללה!

ODana

New member
אילי תרגיעי

וגם - אז למה אתן לא בצ'אט של הפורום? מה אתן מרוויחות כשיש לכן צ'אט משלכן?

יבח

New member
אז אפשר לעשות כותרות לחדר שזה מאגני

ב ואפשר להכיר אנשים מבחוץ להציע להם לבוא לפורום כמו שכבר קרה! אנחנו יכולות לנהל טותו בעצמנו... יש פה בונוסים אז מה אאכפת לכן? זה לא שאנחנ בוגדות ואנחנו מדברות בצ'אט של פורום אחר פשוט יותר נוח וכיף!

i l i

New member
מה את מטומטמת דנה?!

בלי להעליב, כאילו בהודעה שהגבת עליה אני בדיוק הסברתי מה יוצא לנו מזה!! מה לא ברור?! יאוו אני שונאת אנשים אטומים.. אתם נראות לי פחות ופחות אמינות מרגע לרגע.. יאאא אלוהים, מה הבעיה שלכם שפתחנו צ'אט חדש?! במה זה פוגע? אה? באגו שלכם? תסבירי לי!!! אופפפ ממש הכנסת אותי לעצבים עכשיו, אני רושמת לך שבצ'אט שפתחנו אפשר להכיר אנשים חדשים ולהעיף פדופילים מה שאי אפשר בצ'אט של הפורום, ואת שואלת אותי מה יוצא לי מזה!? מה הרעיון לעצבן אותי?! אה?! אופפ אל תגיבי..!

i l i

New member
אני לא יכולה!

אתם מתנהגות כמו בנות 70, איזה אטימות...!!! כאילו איזה ילדה בת 7 יושבת וכותבת תהודעות שלכם..!! זה ממש מוזר.. "...צריך להוציא את הזן הזה מהחוק.."(רוני) כאילו מה ההיגיון פה? מה את חושבת שבמח של האמסטפים יש קטע רצחני? זה אופי ואופי זה דבר נרכש ולא דבר מולד זאת אומרת אם לא הבנת שככה גדלו אותם!! "מה הבעיה להשאר בצ'אט של הפורום?.." (דנה) "הבעיה היא שאי אפשר להעיף פדופילים, לעשות נושא, ולהכיר אנשים חדשים.."(חן) ".. מה יוצא לך מזה..?"(דנה) "..הרגע אמרתי!!!!.."(חן(עצבנית!!)) אופ!!! בחיים שלי לא התעצבנתי בגלל הודעות בפורום אבל האטימות של שתיכן משגעת פילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ת-ת-ב-ג-ר-ו-!!!!!!!!! גאדד

p r u d e n s

New member
../images/Emo141.gif

אני יודעת, גם אותי
ואני תומכת בך אבלבלבל לא ידעתי שיש בך את זה!

יבח

New member
ועוד משהו...

זה מאוד משעם כל היום להיכנס לצ'אט ולדבר בדיחוק עם אותן 3 בנות..זה נמאס מתישהו זה כיף שאפשר להביא אנשים מבחוץ!

אה, בטח...../images/Emo78.gif

מכירות את הרגע הזה שבו תפוז שולחים הודעה, ואז פותחים את ההודעה ומגלים שכתוב בה שהפורום עומד להיסגר מיד? אז אני מתה על הרגע הזה.
לסגור... ל ס ג ו ר... ל ס ג ו ר... ל ס ג ו ר...

gillosh

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo76.gif

אממ....השאווינגית...מאיזה איזור את בארץ? כי גם בביה''ס שלי היה היום מבחן להקבצות. אני לא עשיתי אותו כי הייתי חולה.....אבל היה!

למעלה