שרשור עסקים

• פותח הנושא TRD
  • פורסם בתאריך

idan1991

New member
הקפצה זאת כן

כל המחיר הזה הוצאת, מן הסתם שזה יהיה מחיר ההקפצה. חוץ מזה שהוא לא שווה כ"כ הרבה, קשה להקפיץ לסכומים גבוהים, אפשר בטעות לקנות אותו.

man31

New member
מחפש שוער זקן

בערך גיל שלושים שיהיה ליצן עם משחק ראש שיהיה או סביר או טוב

זונע

New member
אולי תבקש גם אזרחות קמבודית בנוסף?

בן 30 ליצן עם משחק ראש
פחח

gulu19

New member
חלוץ פיססן../images/Emo35.gif

אני מעוניין בחלוץ לאגף ברמה של פאסבל/סוליד סקורינג ופאסבל/סוליד ווינג עם ס"פ גבוה (לפחות SN). מומלץ שיהיה גם עם סטמינה בגלל העדכונים הצפויים... על דברים כמו ניסיון, גיל והתמחות אני מוכן לגלות גמישות
יש מצב שלמישהו ממאמני הס"פ בפורום יש חיה כזאת?

ASARUF

New member
יש לי משהו דומה

מצוין בהבקעה , סביר אגף, אלוהי בנייחים עם נסיון טוב Frank van den Brekel (44910356) בן 27, בכושר משחק סביר, בריא. בחור בעייתי, סוער וישר. בעל נסיון טוב וכושר מנהיגות חלש. לאום: Nederland מדד כישורים (TSI): 2 460 שכר: 6 600 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: FCbeitarChampions אזהרות: 2 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: בינוני משחק אגפים: סביר הגנה: עלוב הבקעה: מצוין מצבים נייחים: אלוהי שערים בקריירה: 113 שלישיות בקריירה: 5 שערי ליגה העונה: 7 שערי גביע העונה: 3 יצא על 2.2 מליון

gulu19

New member
אחלה שחקן, אין תקציב :(

אני מחפש משהו באיזור של עד 600,700 אלף...

דרוש.....!

שחקן הגנה אקס'-פורמיד'+משחק אגפים פאסאבל ומעלה.. רצוי התמחו אך לא חייב. מוכן להשקיע עד 1.3 מ', מי שמוכן שייפנה בפרטי או כאן או איפה שבא לכם.....

TRD

New member
אני קניתי לפנ שבוע ב4 מליון בערך

אני קניתי לפני איזה שבוע אותו: כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום קישור: יוצא מן הכלל מסירה: מעולה משחק אגפים: עלוב הגנה: סביר הבקעה: חלש מצבים נייחים: מצוין בכמעט 4 מליון והוא בן 21

הערכת שווי ובכלל....

Mestan Can Pekak (114621406) בן 20, בכושר משחק solid, healthy בחור sympathetic guy, calm וhonest. בעל נסיון poor וכושר מנהיגות solid. לאום: Türkiye מדד כישורים (TSI): 76 650 Wage: 119 520 NIS/week כולל 20% בונוס Owner: beitar yahud Warnings: 0 פציעות: בריא Stamina: weak Goalkeeping: extra-terrestrial Playmaking: wretched Passing: disastrous Winger: disastrous Defending: disastrous Scoring: disastrous Set Pieces: poor או בעברית : Mestan Can Pekak (114621406) בן 20, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נחמד, רגוע והגון. בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות טוב. לאום: Türkiye מדד כישורים (TSI): 76 650 שכר: 119 520 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: beitar yahud אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: שמיימי קישור: גרוע מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: עלוב קודם כל מה טווח המחירים שאני צפוי לקבל עליו ? דבר שני, הוא עוד מעט עולה בגיל והעלייה בשכר אצלו אמורה להיות די משמעותית. יהיה ביקוש לשוער ברמה כזו בכלל (הוא במאגר שחקנים של טורקיה, ככה שאולי הוא גם יכנס לנבחרת ) ? אפשר לבסס עליו חיזוק של כמה שחקנים רציניים לליגה 5 ?

dman45

New member
כמה שווה השחקן הבא: (כי בקונטרול זה נראה מוגז

בן 21, בכושר משחק סביר, בריא. בחור נחמד, רגוע וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. לאום: Suomi מדד כישורים (TSI): 2 530 שכר: 5 400 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: איום קישור: יוצא מן הכלל מסירה: בינוני משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: גרוע מצבים נייחים: בינוני

get low

New member
../images/Emo4.gif לא הרבה בלי סטאמינה

הייתי אומר 1.5 גג

למעלה