שרשור עמ"י

Barefoott

New member
שלום אנשים ../images/Emo8.gif../images/Emo126.gif

שלום, טקס המוזיקה של ערוץ 24 מתקיים ב 8.3. נינט טייב שהוציאה השנה את אלבומה הראשון "יחפה", אשר קיבל אלבום זהב תוך יממה אחת, ארבעת הסינגלים שיצאו לרדיו שהו בראש המצעדים במשך שבועות רבים. בטקס המוזיקה נינט מועמדת בקטגוריית זמרת השנה לשנת 2007. נשמח אם תצביעו לנינט טייב בקטגוריה הזו. http://go.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=music24/form נודה לכם על שיתוף הפעולה. תומכיה של נינט.

נעה 124

New member
אני מפורום קרן פלס, יש לי בקשה....

תצביעו לקרן פלס בזמרת השנה ותגלית השנה, ואנחנו נצביע לאהוד בנאי באלבום השנה..... אני מבטיחה שאם תרצו, אני אדאג שכל הפורום שלנו יצביע לאהוד מה דעתכם?

נעה 124

New member
לא כתבתי את זה אבל....

תכתבו לי בתגובה להודעה מה אתם חושבים על ההצעה הזאת.....

../images/Emo6.gif

אני בדיעה שכל אחד יצביע למי שהוא מעריך וחושב שמגיע לו.. רעיון מטורף, אני יודעת.. אבל אני די בטוחה שזה הרעיון

נעה 124

New member
אוקי.....

אין לי בעיה, אבל עדיין, אם יש מישהו שבכל זאת רוצה..... אני נכנסת לפה לבדוק תגובות......

נעה 124

New member
תודה- אז את/ה יכול/יכולה להצביע לה?

זה ממש חשוב.... זה אומנם נשמע כמו סתם קלישאה אבל זה נכון- כל קול קובע!!! *וסורי.... אין לי מושג אם את/ה בן או בת.... לכל אלה שמצביעים לקרן---- המון המון

נעה 124

New member
חלק מההודעה נמחקה...

המון המון
לכם!!!!! כל כך חשוב לי שהיא תזכה, אם אתם מתלבטים למי להצביע, בבקשה תחשבו עלי (אני שמעת כזאת אומללה....) ועל כל אלה שאוהבים את קרן, ועל כל השירים שהיא כתבה...... ועל זה שככה אתם בעצם נותנים לה מתנה ליומולדת (טקס עמ"י הוא ב 8.3, והיומולדת של קרן היא ב 11.3)

למעלה