שרשור עלית

פודקה

New member
פחות מעניין אותי הכסף של המוצרים

שרכשנו (בכל אופן קבלות אני לא שומרת...מה הם? מס הכנסה? ) מעניין אותי שבעלי כבר שבוע סולב מאוד ועל זה עלית בשום אופן לא יוכלו לפצות אותו . ממש גועל נפש איך חברה כזאת מזלזלת באנשים ! (אני עדיין ממתינה שנציג שרות בכיר יחזור אלי טלפונית כמו שנאמר לי אתמול בבוקר אחרי שראיתי את ההודעה של רקפת בפורום )

יאללה, חרם!

שום עלית ושום בטיח'. מה כל כך קשה פה? נקנה קפה של מתחריה, שוקולדים טעימים יותר אצל החברות המתחרות... לכל "עלית" יש תחליף. הם יצטרכו להתאמץ מאוד כדי לרכוש את אמוננו ואת שלמונינו!

סתם מבקרת

Active member
התגובות שלכם לנושא והתגובות

בפורומים האחרים ממש מחממות את ליבי. זה מוכיח לי שהחלטתי החלטה נכונה כשפניתי לאימייל האדום של YNET ביום רביעי בערב וסיפרתי להם בפירוט מה קרה. יש להניח שאלמלא חזרה אלי הכתבת בטלפון לברר פרטים ואלמלא פירסמו את הכתבה, עלית לא היתה יוצאת בהודעה בעיתונות והעניין היה מושתק. אני בעד החרמת המוצרים שלהם אני בעד שכל אחד יפנה תלונה לשירותי המזון במשרד הבריאות בנושא (שוחחתי איתם טלפונית והם צריכים מכתב ואריזה שלא כתוב עליה מכיל גלוטן. כדאי גם לצרף את האימייל ששלחה רקפת עם התאריך של ההודעה כדי שיבדקו את הפער בין התאריך שהודיעו לעמותה לבין התאריך שפרסמו בעיתונות) אם אנחנו לא נדאג לעצמנו ונראה לחברות שחוקים יש לקיים ובבריאותנו לא משחקים אף אחד לא ידאג לנו, בוודאי לא עלית שטראוס שבת שלום ורק בריאות

למעלה