בעלי כבר שבוע סובל מכאבי בטן נוראיים כבר יומיים שהוא לא מסוגל ללכת לעבודה בגלל זה ופתאום הם מודיעים שיש בזה גלוטן? הם לא יכלו להודיע לפני שהם הוציאו את המוצר לשוק? הם לא אמורים לרשום לפי חוק על כל מוצר שהוא מכיל גלוטן?<? זה ממש חוסר התחשבות
כשאיבחנו אותי אם הצליאק הייתה לי רק אנמיה ורציתי לשאול אם אחרי דיאטה של 4 חודשים התופעות יכולות להשתנות?! תכנתי השבוע פסק-זמנים ובימים האחרונים יש לי בחילות איומות- מיקריות או תופעות חדשות?!
את באה לעזור לי? יש לי כאבי בטן איומים ואני לא אשתף אתכם בפרטים המגעילים אבל אני בטוחה שאתם מבינים לבד - וכל זה מחצי חבילה של וופלים! מזל שאחותי חיסלה את החצי השני. אני לא רוצה לחשוב מה עובר על אלון אם הוא אכל משהו של עלית, את הרגיש הזה וופל ישלח ישר למיון. אולי זו הסיבה שלא ראינו אותו פה בימים האחרונים?
אכן משהו שמוסיפים למוצרים כשרים לפסח. לא יודעת מה תפקידה במתכון, אבל לנו היא כשרה. (ספלנדיד - זה לא של עלית? שכמובן מצטרפת עכשיו לרשימה ביחד עם מקס ברנר, קסטרו, מקדונלדס ושאר חברות ששמות *** על הלקוחות שלהן).
לא הייתי סומכת. (גם היום הם לא יודעים שיש גלוטן במוצרים לפסח). אני אישית איבדתי אמון בעלית, ומבחינתי זה גורף. לא יודעת באיזה פס ייצור זה מיוצר, ולא יודעת עד כמה הייתי סומכת על תשובה שלהם כרגע בעניין.
חבילות שוקולד נפגעו מאותה תקלה שאירעה ב"עלית". כי הן מיוצרות בתוך קו-ייצור שונה מזה של וופלים ועוגיות לסוגיהם, ולא מכיל שום סוג קמח. אבל מי כבר יכול להיות בטוח?! זה דורש בירור נקודתי.
שקנית כבר. תשתמשי בהם. כשתצטרכי לקנות, אז חפשי סוגים אחרים. אם את שואלת על קפה נמס, אז במחיר סביר וטעם טוב יש את נסטלה, וכשיש 'ג'ייקובס' במחיר מבצע, אני קונה כי אני משוגעת על הקפה שלהם.
מזל שנכנסתי לפורום אחרת לא היינו יודעים ואוכלים אני לא מבינה למה לא הודיעו את זה בחדשות?מה זה לא מספיק חשוב מדובר פה על עניין של חייים ומוות. פשוט חוצפה מצד עלית בושה וחרפה!