שרשור עלית

פודקה

New member
זה כל כך מעצבן

בעלי כבר שבוע סובל מכאבי בטן נוראיים כבר יומיים שהוא לא מסוגל ללכת לעבודה בגלל זה ופתאום הם מודיעים שיש בזה גלוטן? הם לא יכלו להודיע לפני שהם הוציאו את המוצר לשוק? הם לא אמורים לרשום לפי חוק על כל מוצר שהוא מכיל גלוטן?<? זה ממש חוסר התחשבות

marinegirl16

New member
אני שונאת את עלית!!

כשאיבחנו אותי אם הצליאק הייתה לי רק אנמיה ורציתי לשאול אם אחרי דיאטה של 4 חודשים התופעות יכולות להשתנות?! תכנתי השבוע פסק-זמנים ובימים האחרונים יש לי בחילות איומות- מיקריות או תופעות חדשות?!

בא לי לחנוק שם מישהו

את באה לעזור לי? יש לי כאבי בטן איומים ואני לא אשתף אתכם בפרטים המגעילים אבל אני בטוחה שאתם מבינים לבד - וכל זה מחצי חבילה של וופלים! מזל שאחותי חיסלה את החצי השני. אני לא רוצה לחשוב מה עובר על אלון אם הוא אכל משהו של עלית, את הרגיש הזה וופל ישלח ישר למיון. אולי זו הסיבה שלא ראינו אותו פה בימים האחרונים?

ליפתית בשוקולד 'ספלנדיד' ../images/Emo35.gif

כפי שמצויין במיוחד בתחתית האריזה. האם ליפתית היא תחליף לפסח? (תודה וסליחה על הפגנת הבורות)

ליפתית

אכן משהו שמוסיפים למוצרים כשרים לפסח. לא יודעת מה תפקידה במתכון, אבל לנו היא כשרה. (ספלנדיד - זה לא של עלית? שכמובן מצטרפת עכשיו לרשימה ביחד עם מקס ברנר, קסטרו, מקדונלדס ושאר חברות ששמות *** על הלקוחות שלהן).

את לא יודעת אם זה לא על פס ייצור

שבא במגע עם גלוטן כבימות השנה? הרי רשום "כשל''פ"... אני מניחה שלא, אבל אשמח לתשובה.

לא יודעת, ועל נציגי השירות שלהם

לא הייתי סומכת. (גם היום הם לא יודעים שיש גלוטן במוצרים לפסח). אני אישית איבדתי אמון בעלית, ומבחינתי זה גורף. לא יודעת באיזה פס ייצור זה מיוצר, ולא יודעת עד כמה הייתי סומכת על תשובה שלהם כרגע בעניין.

shavririt

New member
הלפתית היא נ"ג..ולא נראה לי כי -

חבילות שוקולד נפגעו מאותה תקלה שאירעה ב"עלית". כי הן מיוצרות בתוך קו-ייצור שונה מזה של וופלים ועוגיות לסוגיהם, ולא מכיל שום סוג קמח. אבל מי כבר יכול להיות בטוח?! זה דורש בירור נקודתי.

יש למישהו המלצה לקפה טוב?

יש לי סטוקים של פלטינום של עלית שהוא הקפה האהוב עלי, אבל אני מעדיפה לפרנס חברה אחרת...

כנ"ל... לי יש נס קפה של מורות

(כלומר, הנס קפה עלית הפושטי, אצלנו בחבר'ה זה נס קפה של מורות). יש משהו שגם פשוט כזה? כל הקפאים המתוכחמים, הטעם שלהם נורא מוזר בעיניי.

בכסף שעלית יביאו על התביעה

תוכלי גם לשכור בריסטה שיכין לך קפה נמס בבית.

פני בובה, אל תגזימי. אלו סטוקים

שקנית כבר. תשתמשי בהם. כשתצטרכי לקנות, אז חפשי סוגים אחרים. אם את שואלת על קפה נמס, אז במחיר סביר וטעם טוב יש את נסטלה, וכשיש 'ג'ייקובס' במחיר מבצע, אני קונה כי אני משוגעת על הקפה שלהם.

ברור שקודם אני אשתמש בסטוקים

פשוט אני צרכנית קפה כבדה, ככה שהסטוקים האלו לא יספיקו לי לכך כך הרבה זמן... תודה רבה על ההמלצות, ננסה!

moria007

New member
../images/Emo46.gif איזו חוצפה ואיזו אכזבה!!!

אני פשוט כל כך כועסת ומאוכזבת!!!!! למזלי לא הספקתי לקנות עדיין, אבל בניתי על כל הוופלים והעוגות.... זה כל כך מאכזב!

limitz

New member
למה לא הודיעו בטלויזיה

מזל שנכנסתי לפורום אחרת לא היינו יודעים ואוכלים אני לא מבינה למה לא הודיעו את זה בחדשות?מה זה לא מספיק חשוב מדובר פה על עניין של חייים ומוות. פשוט חוצפה מצד עלית בושה וחרפה!

kerenE17

New member
נכון...אבל לפי מה שהבנתי זה מפורסם

בידיעות ובמעריב....

למעלה