שרשור עלית

בישולה1

New member
שמעתם שאסור לאכול את מוצרי עלית הכש

מה אנחנו עושים עם כל מה שקנינו?פשוט שערוריה. הבת שלי אוכלת כבר שבוע ימים וופלים ןפסק זמן

דברי מאפה כשרים לפסח של עלית - אסור

חשוב ביותר - בשיחה שקיימתי הבוקר עם אנשי עלית, נתבקשתי להעביר לחולי הצליאק את המסר הבא: דברי המאפה של עלית הכשרים לפסח (וופלים, עוגות, פסק זמן, כיף כף) עלולים להכיל גלוטן בשיעור גבוה מהשיעור המותר לחולי צליאק. חברת עלית מבקשת מחולי הצליאק לא לאכול את דברי המאפה הנ"ל. רקפת שפר, מנהלת העמותה

הודעה של העמותה לא לאכול עלית בפסח

רצ"ב: שלום לכולם, בפגישה שקיימנו היום עם אנשי עלית, נתבקשנו להעביר את ההודעה הבאה לחברי העמותה: דברי המאפה הכשרים לפסח של עלית (וופלים, עוגות, פסק זמן, כיף כף) עלולים להכיל גלוטן בשיעור גבוה מהמותר לחולי צליאק ! חברת עלית מבקשת מחולי צליאק לא לאכול מוצרים אלה. בכל שאלה נוספת בעניין זה - אנא תפנו ישירות לשירות לקוחות של עלית. בברכה, רקפת שפר, מנהלת העמותה השבוע צלצלתי למוקד שלהם מהסופר, אמרו לי שאין בעיה לאכול. כבר שבוע שאוכלים אצלי וופלים, עוגות ועוד. צריך להחרים .לתבוע אותם. חוצפה והפקרות.

נילוס11

New member
להחרים את כל המוצרים של עלית

חברת "אוסם" שדואגת לנו כל השנה וגם בפסח,לקנות מהם.

פודקה

New member
אני בעד תביעה יצוגית

אם יש כזה דבר אני בפנים ממש מכעיס אותי שבעלי סובל כל כך בגלל הטיפשות של עלית

leali

New member
כולללללללללםםםםםםם

בנוסף לתגובות כאן תגיבו גם בתחתית הכתבה בחומרה

תלושים מתנה

כל מי שקנה מוצרין שהיו אמורים להיות נטולי גלוטן , ניתן להתקשר לחברת עלית ולהודיע להם בדיוק כמה מוצרים נרכשו ולפקסס להם קבלת על הקנייה , והם שולחים הביתה תלושים לקניית מוצרים אחרים של עלית , ושאר בני המשפחה שלא סובלים מצליאק יכולים להינות מהמוצרים שקניתם. פורסמה הודעה בידיעות אחרונות

ומי שלא שמר את הקבלה?

אנשים קנו לפני שבועיים כמויות ולא שמרו את הקבלה, כי לא חשבו שיש סיבה לכך. הרבה אנשים קנו בסופר עם קניות רגילות וזרקו את הקבלה מייד אחרי כמו שבדרך כלל עושים. ומסתבר שהם כן חכמים בעלית, שולחים תלושי קניה ולא כסף, כדי שלא נוכל לממש את חרם הצרכנים כמו שהתכוונו. שיתביישו להם!

תתקשרי

אין לי מושג בקשר לאנשים שלא שמרו את הקבלה , אבל את יכולה להתקשר ולשאול. נכון שזה מעצבן והם דואגים "לכסות" את עצמם , אבל עדיף לפחות תלושים מאשר כלום.

כל כך מרגיז ../images/Emo46.gif

צריך לשאול את החברה האם זה המצב לכל המוצרים שהם מייצרים לחג, או רק פס הייצור הראשון שעשוי להיות נגוע בזיהום - והמוצרים ב"נגלות" הבאות כן יהיו נטולים. וחוץ מזה - מה עם הודעה של עלית לעיתונות ולציבור? הודעה לעמותה אינה פוטרת אותם מהודעה רחבה יותר, הם לא אמורים לסמוך על העמותה שתגיע לכל חולה צליאק בארץ אלא ליזום את זה בעצמם!!! פשוט חוצפה.

אם עלית הודיעו שלא לאכול

כמו שכתוב בהודעה - אז זה לא רק פס בייצור הראשון אלא הכל. להחרים ומיד.

התקשרתי עכשיו לשירות לקוחות

הנציגה לא יודעת על הודעה שכזאת, אבל היא מעבירה את זה הלאה כדי שזה יהיה וודאי ויחזרו אליי תוך 24 שעות. (לא שאני מפקפקת בכך שהמידע של העמותה הוא מוסמך - אבל אני רוצה לשמוע בעצמי ולשאול כמה שאלות בעניין).

קיבלת את המייל מרקפת?

אני בשוק. למזלי חוץ מהוופלים לא אכלתי יותר מדי, אבל מה עושים עם כל מה שאגרנו? ואני עוד קניתי בחנות המפעל של עלית ופניתי לעובדת בכירה ושאלתי אותה, והיא אמרה שכל עוד לא כתוב שזה מכיל גלוטן זה בסדר ואמרה שיש לה קרובי משפחה עם צליאק והיא מתחייבת אישית שזה בסדר. שאלתי אותה למה לא כתוב "לא מכיל גלוטן", והיא אמרה שבעלית רושמים רק אם יש ואם לא רשום זה סימן שאין.

saritsn

New member
גם אני כבר קניתי מאגר

וגם אני התקשרתי קודם לשירות הלקוחות וקיבלתי את אותה התשובה שאמרה שהחוק מחייב אותם לרשום על המוצר במידה והוא מכיל גלוטן. וכל עוד לא רשום על האריזה דבר סימן הוא שהמוצר נקי מגלוטן. מחר בבוקר אתקשר לשירות הלקוחות ונראה מה אפשר לעשות עם המאגרים שקנינו. זו הטעיה מכוונת (או אולי לא), אבל מה שברור זה חוסר אחריות, רגישות והתיחסות לציבור לקוחות!!!!! היה סיפור לא מזמן של חברת מקדונלדס בארהב עם נושא הציפסים----אני חושבת שגם אנחנו צריכים להתעורר!!!!

noosh 19

New member
בקשר לעלית

אכלתי עוגה שלהם מאוד טעימה שכתוב שם בפרוש שזה ללא גלוטן

למעלה