שרשור עלילת הרוצח 2

hillator

New member
שרשור עלילת הרוצח 2

נא לשרשר פה את כל מה שקשור לעלילות ברוצח, סופליירים שאלו כח מה שמובן או לא מובן לכם למען הסדר הטוב

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

וואווו.. אוקי אני לא ממש מחכה לרגע שיחשפו את מרלנה בתור הרוצחת מסכנה, היא לא אחראית לשום דבר מזה לפי מה שהבנתי. הרי טוני\אנדראה וואט אבר עשו לה משהו למוח וכה היא ידעה שהיא רוצחת וכנראה שהיא לא הייתה רוצחת אם היא לא הייתה תחת השפעתו של טוני\אנדראה\או מישו אחר. לא אכפת לי, למרות שהיא הרוצחת היא תשאר הדמות האהובה עליי.. נ.ב.- אני מסכימה עם 2dh- שתינו אוהבות את מרלנה!!!-אני לא יודעת מה השם שלך- סורי.. ואני הכי לא מסכימה עם "קולין החתיך" שאני יודעת שאת בת אבל גם את השם שלך אני לא יודעת.. נראה לי שאת אנטי-מרלנה... למה? אהההה... חשבתי על זה...- למה מרלנה אכלה את המטבל המורעל? היא או טוני הביאו אותו? או שהיא בכלל לא זכרה?

מרלנה חח ספויילר

אין לי שום דבר נגדה...פשוט היא צבועה ואני שונאת צבועים!! מבחינתי היא ביצעה את הרציחות בפועל..וזה מה שהופך אותה לרוצחת. אבל אני לא שונאת אותה..למעשה היא מוסיפה רק צבע ורייטינג לימי חיינו ובגלל זה אני אוהבת תעלילה הזו. שמי הוא נטלי..נעים מאוד

4hilla4

New member
שלום לך נטלי ../images/Emo58.gif

את לא מבינה?! לא היו רציחות! די אלוהים תפנימו! לא היה רציחות!- אף אחד לא מת! אין רוצח!! היא אפילו לא זוכרת והיא בטח לא בצעה את הרציחות האלו!!! כי אף אחד לא מת!!! אני אגיד שוב- אף אחד לא מת!!!

מה את לא רואה טוב? ספויילרר

חח כי נראה לי שכן.. אה לא היה דם לאייב מגי וג'ק??? בואי ניקח את מה שאת אומרת שלא קרה להם כלום אבל העובדה מראה שכן..הם היו פצועים אולי לא מתו אבל נפצעו...וזה ממרלנה! וההוכחה לפציעות היא לקסי! היא בדקה אותם וראתה מה מצבם. לא נדבר על הרופאים כי הם שיתפו פעולה. אבל לקסי ראתה במו ענייה שהם פצועים או שתגידי לי שלקסי גם משתפת פעולה? קיצר צאו מהסרט שמרלנה לא עשתה כלום כי היא עשתה! אולי לא הרגה אבל פגעה. נקודה!!

4hilla4

New member
שוב.. אני אסביר לך ../images/Emo58.gif

הייתה אשליה ככה אמרו לי.. טוני עשה שהכול יראה אמיתי אבל אחר כך שהם באי לאף אחד אין פציעות.. אני ראיתי!!! אז צאי את מהסרט שמרלנה עשתה את זה

לקסי...(ספויילר)

לקסי ראתה את הפציעות של ג'ק מגי ואייב בבי"ח היא הרי רופאה אז זה לא הגיוני שזה היה קטשופ!!! מה נראה לך שלקסי לא תשים לב שזה לא אמיתי? זה היה אמיתי והיו פציעות~! ולקסי הוכחה לכך ואם ראית אותם באי אז זה היה אחרי חצי שנה שטיפלו בהם. קיצר אני עדיין בסרט שמרלנה פגעה בנרצחים ופעם הבאה אל תאמיני למה שאומרים..אלה תאמיני לעובדות שמופיעות לך על גבי המסך! והדבר נכון גם לגבי כולם פה.

מזי123

New member
אני מציעה לכם להפסיק עם זה

אין על מה להתווכח זה ממש מצחיק מה שאתם עושים חחחח עברו 3 שניםמאז,הכל עבר,חלף,נגמר..מה שהיה-היה.. איך אומרים:"היה טוב וטוב שהיה" חעחע לא יודעת אם באמת היה טוב.. אבל באמת שאין על מה להתכווח..תהנו מהאופרת סבון הזאת(אני לא אגיד סידרה חח),תנסו לפחות:)

למעלה