שרשור עוף!

המצב טוב:)))))

שם:סוניה .ל. גיל:21.7 אזור בארץ: חיפה:) עיסוק:עובדת משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]:לראות ולנשק את אהובי
(אבל זה אני יעשה ב18.07) פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]:רק אורנג':) משהו שאנחנו לא יודעים עליו: על מי??? סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: עדי לכלך את הריצפה\שטיח\שולחן
חג שבועות שמח לכולם!!!! תאכלו הרבה מוצרי
!!!!!!

varui

New member
אני

שם: יבגני גיל :22 אזור: רעננה עיסוק:חייל לפני שיחרור

yulia1239

New member
אני עונה :)

שם: יוליה גיל: 17 אזור בארץ: ראשון לציון עיסוק: תלמידה משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: לסיים בגרויות =/////// פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג' משהו שאנחנו לא יודעים עליו: אממממ סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: חוק מרפייייי!! וזה קורה דווקא כשהרצפה נקייה... :)

DeAth ScrEaM

New member
עדיף שתהיה נקייה

ככה אפשר לפחות לאכול בכל זאת ולא להתבאס... הכי באסה כשהיא נופלת על משהו מלוכלך ומגעיל.

אני!

שם: יוליה גיל: 18.5 אזור בארץ: באר- שבע עיסוק: מסיימת י"ב משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: לישון פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג' משהו שאנחנו לא יודעים עליו: אאאאאאאאאאא אחכה לך בשדה!!! סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: אם הוא היה נופל על הצד הלא מרוח...לא היה לך מה לשאול! קישור לתמונה שלי: http://i47.photobucket.com/albums/f158/basyula/IMG_026.jpg

M a r U s k A

New member
מותק - שמותק שלי!

כן כן זכויות יוצרות שמורות לליזה וחן
... איך אני מתגעגעת לתקופה הזאת, תודיע שגם את! שם: מרינה גיל: 20 .. לא יאומן. אזור בארץ: ראשון לציון. עיסוק: "חיילת" . משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו : בא לי סושי, אבל גם בא לי לקחת איזו רגילה רצינית מהצבא ולנסוע לכל חור בארץ לבקר כל אחד ואחד אשר נטשתי מאז שהתגייסתי
. לא שעכשיו אני לא ברגילה.. אבל עזבו
. פלאפון/סלקום/אורנג' : גם וגם, לי יש סלקום וגם אורנג' , אחותי עשתה פלאפון על שמי כדי לקבל מסלול חיילים. משהו שאנחנו לא יודעים עליו: שאני נשואה באושר ועושר?
סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: כדי שנכין עוד פרוסה.

הקיובה

New member
תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם:אסתר גיל:21 אזור בארץ:קריית ביאליק עיסוק:שירות לאומי במשרדי העמותה משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]:לראת את חבר שלי,כן יש לי חבר ולא סיפרתי חח פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]:אורנג' עברתי לא מזמן משהו שאנחנו לא יודעים עליו:שלמדתי מזכירות רפואית סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח:לא יודעת חח וכמובן - תמונה מעודכנת תוסיף
זאת התמונה הכי עדכנית

...

דבר שני, כל אחד יספר על עצמו קצת - שם: ולן גיל: 20 אזור בארץ: קריות (צפון) עיסוק: פרזיט במשרה מלאה.. אבל חוץ מזה, גם מלצר מעפאן. משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: :) ולישון! אבל קודם :), ואז גם השינה תהיה ערבה יותר.. P: פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: סלקום (למרות ששני המכשירים הפעילים שלי שייכים לאורנג') משהו שאנחנו לא יודעים עליו: וואלה.. סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: תשאלי את דודו מהום סנטר.. תמונה מאוחר יותר (לא מוצא כרגע)

beatman

Member
../images/Emo26.gif

שם: אלכס גיל: 20 אזור בארץ: אשדוד עיסוק: חייל משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: ללכת לדיסקוטק פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: פלאפון משהו שאנחנו לא יודעים עליו: לא יודע.. סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: כי הוא מתהפך בזמן הנפילה מהשולחן.

beatman

Member
שיט,אני שיכור../images/Emo6.gif יש לי סלקום../images/Emo70.gif

ד"א ידוע שחתול תמיד נופל על הרגליים. מעניין מאוד מה יקרה אם נקשור לגב החתול פרוסת לחם מרוחה בחמאה ונזרוק אותו

למעלה