שרשור עוף!

Evil Gremlin

New member
טוב נו

מה קורה... אני ממש ממש מבקר פה לעיתים רחוקות ושם הודועת לעיתים עוד יותר רחוקות שם : דוד גיל: 21 אזור בארץ: חיפה עיסוק: אזרח.. טוב חש אזרח, עוד 81 יום אזרח משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: להשתחרר... פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: סלקום משהו שאנחנו לא יודעים עליו: אני קוסם... בתקווה מקצועי אחרי השחרור סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: הוא צריך ליפול אם איזהשהו צד, לא?

the freaky girl

New member
../images/Emo26.gif בוש וחרפ..

כולכם עניתם, ואני עדיין לא עניתי...:] בהזדמנות זו..
שם: נסטיה :) נעים מאד.. גיל: 19 עוד חודש אזור בארץ: כעקרון אני גרה בחדרה, אבל מסתובבת בכל ישראל כמעט...
עיסוק: חיילת חובשת בחר"פ צריפין..
משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: להזדיין עם חבר שלי... אבל הוא סוגר שבת...
פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג'
משהו שאנחנו לא יודעים עליו: סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: כדי שנכין פרוסה חדשה.... P:
התמונה היא מימיי בבה"ד 10 בקורס.. וזה היה בטיול בי-ם.. :)

Drunk Bullet

New member
קופץ לביקור..

שם: אדגר גיל: 21 אזור בארץ: מרכז המרכז עיסוק: חובש פלוגתי בבט"ר זיקים משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: לחזור כבר לבסיס למ"כית פסיכית מהפלוגה שלי.. פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג' סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: הוא לא תמיד נופל על הצד המרוח..

Drunk Bullet

New member
גם אותך נדמה לי שראיתי..

ישבתי עם אורנה על כמה סיגריות לפני הטקס, מימין לכניסה האחורית למבנה הבי"ס..

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

אני על סיגריה עם אורנה ????
.... לא קרה ולא יקרה הדבר מעולם .. מה לי ולסיגריות?! שלא לדבר על אורנה .. חחחח

DeAth ScrEaM

New member
אולי כי כבר לא יהיה ביצפר? ../images/Emo6.gif

הייתי ירוקה כזאת :) תהיתי אם זה אתה, אבל חשבתי שאין מצב..

למעלה