שרשור עוף!

the freaky girl

New member
שרשור עוף! ../images/Emo32.gif

מה המצב חברייה? אני רואה שדיי הרבה השתנה מאז שהייתי פה פעם אחרונה, הא? אלה מנהלת, מואדמים חדשים, חברים חדשים וקומץ קטן של ותיקים [אההמ - אההמ...] נותר פה.. אז בואו נתרענן, קודם כל: חג שבועות שמח!!! מי יתן ולא יזרקו על אף אחד פה ביצים או מים [אלא אם כן הוא ממש ירצה...
] דבר שני, כל אחד יספר על עצמו קצת - שם: גיל: אזור בארץ: עיסוק: משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו
..]: פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: משהו שאנחנו לא יודעים עליו: סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: וכמובן - תמונה מעודכנת תוסיף
נ.ב. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מכוון גם לנשים ביננו...
]
שיהיה לנו א-ח-ל-ה שבוע!
נ.נ.ב. אחלה אמוטיקונים חדשים.. D:

E K O

New member
הלחם נופל ככה

בגלל שרוב הסיכוי שהמשקל של הפרוסה לא שווה אז היא תתהפך [אם מחזיקים את הפרוסה ומנסים להפיל אותה כדי שלא תיפול על הצד המרוח] ותישאר מאוזנת רק כשהצד הכבד [המרוח] יהיה מופנה למטה.... אורנג' 18 אופיר חדרה מש"ק מט"ח את"ק יועכ"ל [בינתיים] לא זוכר מה עוד שאלת
אין תמונה מעודכנת [אף אחד פה לא מפסיד הרבה], תיאלצו להשתמש בדימיון.... נצל"ת [ניצלו תגובה
] תזכורת למנהל כלשהו של הפורום, מסרתי כבר שם להתעלקות הבאה, אך אף אחד לא הגיב....

DeAth ScrEaM

New member
מימי =]

שם: יאנה =] גיל: 17 אזור בארץ: לוד בע בע בע עיסוק: מסיימת יב' =] משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: לאכול
פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג' משהו שאנחנו לא יודעים עליו: אני לא מפסיקה לאכול =] סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: המממ.. הצד המרוח כבד יותר?
עזבו... חחח אני ופיזיקה לא הולכים טוב =]

M a r U s k A

New member
אבל עדיין - יאנה אוכלת בלי הפסקה...

זו תפנית מעניינת לא? אני זוכרת היו ימים שהיית אומרת לי איכסה על אוכל ושאת לא אהבת לאכול!

Janem

New member
איזה אנשות!!!! (הנקבה של אנשים)

שם: גיל: אזור בארץ: עיסוק: חברה. משהו שהוא ממש רוצה לעשות עכשיו [אל תתביישו ..]: לנסוע לחברה... פלאפון/סלקום/אורנג' [סתם בשביל הסקרנות]: אורנג' ): משהו שאנחנו לא יודעים עליו: שהוא מכשיר חרא אני רוצה להחליף... סיבה אחת למה לדעתכם הלחם נופל תמיד עם הצד של החמאה ולא על הצד הלא מרוח: ולמה החתול תמיד נופל על הרגליים? מה יקרה אם לקשור לגב של החתול לחם שמרוח עם הצד של החמאה? תשובה עניינית: הלחם תמיד נופל עם החמאה כי בדיוק קנית שטיח פרסי חדש :)

Old Cat

New member
הוא לא תמיד נופל ככה

הסיכוי שהפרוסה תיפול עם הצד של החמאה כלפי מטה עולה ביחס ישר לערכו של השטיח עליו היא נופלת.

TaL53

New member
רענון זה תמיד טוב:)

שם- ז'נייה (לא להתבלבל עם הכינוי שלי) גיל-24 אזור בארץ- די מזפזפ בין ירושלים לרחובות. עיסוק- סטודנט במשרה מלאה ושובת במיל'. משהו שהייתי רוצה ממש לעשות עכשיו- לאכוווווווווווווווווווווווווווול!!!!!!! אני כבר שבוע על קרקרים ומים בגלל וירוס בקיבה:(( והכול בגלל בירה מקולקלת! אנשים, תגידו לא לאלכוהול!!! אורנג'. משהו שאתם לא יודעים עליי- אני בעצם אנטולי וכותב פה במסווה..חה חה חה
הלחם תמיד נופל על הצד המרוח כי ככה זה בחוקי מרפי- כול מה שיכול להשתבש בטוח ישתבש ועוד ברגע הכי פחות מתאים. תמונה מעודכנת לצערי גדולה מדי בשביל הקיבולת של תפוז אבל באלבום שמתי תמונה שלי למי שממש מתעניין:) קיצר, חג שבועות שמח ושקט אנשים!!!!

beatman

Member
בירה זה משקה מצויין

פשוט צריך להיזהר שלא תתקלקל(כמו כל מזון:D) בכל מקרה תרגיש טוב.

TaL53

New member
בירה זה באמת משקה מצויין

הבעיה היא שבפאב שבו הייתי החבית ממש לא הייתה טרייה, ככה הסתבר.

למעלה