שרשור עוף.

TwelveEyes

New member
זה בסדר, מיידלע...

יש מספיק כאלה גם בפאנדום של שר הטבעות. לא שיש לי משהו נגד השחקנים בסרט - להיפך
- אבל ראסמי, כמה פעמים ביום אפשר להיכנס לפורומים, לראות שיש הודעות חדשות ולהיכנס רק בשביל לגלות שחצי מהן נכתבו ע"י פרחות חלל בזו הלשון: "liek omg orlando bloom iz sooooooo hot!!!!1" סבבה, אין לי בעיה להזיל ריר, אין לי בעיה להודות בכך שלא ממש אהבתי את שני הספרים הראשונים והסיבה שהלכתי לראות את הסרטים כן הייתה נעוצה בחלקה הגדול בעובדת היותם של אלן, שון, ג'ייסון וכריסטיאן שם. אבל ראבאק, יש את גבול הטעם הטוב, לא?

love potion

New member
בסדר, אבל...

...אין ספרים חדשים של שר הטבעות. וחוצמזה כולם יודעים שרק שון בין שווה התייחסות בסרט הזה. מרשימת הגברים כמובן.

TwelveEyes

New member
אין ספרים חדשים...

אבל יש סרטים. וכידוע, זה עוד יותר גרוע, כי מילא אנשים חדשים שמופיעים אחרי שהם קראו ספר, לפחות הם מעורים קצת בקאנון ומבינים עניין. פוסטמות שראו את הסרט והתחרמנו סתם עושות לי רע. ושון בין היה פי אלף יותר שווה ב"ליידי צ'אטרלי". בשרה"ט סתם הוא הסתובב עם איזו צלחת לווין תלויה מאחורה. וניסה לאנוס הוביטים קטנים ותמימים, כשברור לכולם שהתפקיד הזה היה של אראגורן

love potion

New member
פספסת את כל הפואנטה!

ההוביטים ניסו לאנוס אותו, Understandably. וברור שהוא היה יותר שווה ב"ליידי צ'טרלי", הוא לא נקט שם בבגדים!

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifגברותיי אני המומה../images/Emo2.gif

אף אחת ממכן לא הזכירה את איאן
... ולמרות שהוא בן 62 והומו, הבנאדם עדיין מלא בשקסיות

TwelveEyes

New member
הוא היה שווה כשהוא היה צעיר...

אבל מה שכן, הוא אחד מהאנשים הכי מגניבים בעולם ^___^

TwelveEyes

New member
גם בשבילי ../images/Emo4.gif

אבל לא נורא, אני תמיד יכולה סתם לשאת את ילדו ברחמי

מלאכית16

New member
שרשור עוף.../images/Emo32.gif../images/Emo110.gif

טוב, בננות, אני יודעת שיש לכן המווווווווון על מה לדבר, אבל לא חייבים לפתוח הודעה חדשה בשביל כל דבר.
מה שבכלל- כאן לא טלפון, או צ'אט ואנשים לא נמצאים כאן 24 שעות ביממה ולכן הודעות סטייל: "הלוווו
", "אני צריכה לשירותים", "רגע יש לי SMS"," או "יש לי ממתינה" לא רלוונטיות כאן. שרשרתי לכאן את כל ההודעות העופיות- ולכאן אתן יכולות לשרשר את כל העולה בדעתכן, ללא הבדל של דת גזע ומין. אם אתן רוצות לדעת מי און ליין, מי נמצא, מתי, איפה, למה וכמה- שרשרו את מספרי האייסיקיו שלכן (להודעה הזו) וכך תוכלו לשמור על קשר (אני ארענן את רשימת מספרי האייסיקיו ותאריכי יומולדת
). אם אין שרשור עוף זמין אתן יכולות לפתוח אחד- העיקר שכל ההודעות שלא קשורות לטופיק של הפורום ישורשרו לכאן. אוקי
מלאכת השירשור אינה מלאכה קלה במיוחד, אז חיסכו את זה ממני בבקשה...

La Vicomtesse

New member
אז עכשיו מותר לי לומר...../images/Emo54.gif

שמשעמם לי...למי יש איסיקיו ונמצא בטווח קליטה?

TwelveEyes

New member
לי יש...

אבל: א) אנחנו לא מכירות ב) אני משעממת
ג) אני הולכת לישון עוד מעט ד) אני סתם אזיין את השכל על זה שהיה לי שבוע מעצבן, אקטר כמו זקנה ואכריח אותך לקרוא את הפרופיל שאני עושה לדמות שאני רוצה לשחק או אכריח אותך לקרוא תרגומים של חפירה ענקית על טום רידל - וכשאני אומרת ענקית, אני מתכוונת לענקית

La Vicomtesse

New member
לא רוצה לא צריך...../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

את חושבת שאני מעניינת? סתם מחכה לנס שיתרחש כאן...אני אוהבת לקרוא דברים כאלה, ואז מה אם אנחנו לא מכירות? יש לנו מושא אהבה משותף!!! אבל אם את מעדיפה לישון...לילה טוף שיהיה לך!אני זמינה בכל אופן...וסליחה על השרשור הלא קשור.....

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאחותי... זה מה שטוב

בשירשור עוף, הוא לא צריך להיות קשור

למעלה