שרשור עונה 7 פרק 4- Cure

slayer510

New member
שרשור עונה 7 פרק 4- Cure../images/Emo58.gif

תקציר: קלואי מגלה שדוקטור קרטיס נוקס (שמגולם על ידי סופר-מן לשעבר די קיין) מטפל בחולים ומרפא את יכולותיהם . נואשת להיפטר מיכולתה, קלואי קובעת עם הדוקטור פגישה, לא מודעת לכך שהוא מתכנן להרוג את חוליו ולהשתמש באיבריהם. בנתיים קארה משכנעת את ג'ימי לעזור לה למצוא את הקריסטל האבוד שלה ובכך היא ממרה את הוראתו של קלארק להישאר בחווה, אחרי שהיא מזהה את מיקום הקריסטל. פרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=KREGJ6gVa3A& צפייה מהנה!

TWIZY

New member
:ספוילר: פרק יחסית משעמם

הפרק היה יחסית שקט ומשעמם פרט לקטע שבו דין קיין חזר זוה נתן רגע נוסטלגי לסדרה לויס וקלאקרק היה סבבה.. תככים בקשר לעברם של קארה והכושי עם העיניים האדומות מתגלות לפתע..יהיה למה לצפות. אבל בכללי פרק יחסית משעמם..העונה ה7 שאמורה להיות ממש מותחת מתחילה לשעמם..עוד שבוע בוזבז על פרק משעמם. \=

slayer510

New member
אחלה פרק../images/Emo58.gif

הופעתו של דין קיין הייתה די מרשימה. אהבתי כשהוא וקלארק התעמתו, זה היה טוב. חחח, אהבתי איך שקלארק אמר לו: "אנחנו דומים"(רמז לשני הסופרמנים). לאנה צופה בחשאי בלקס?! טוב זה היה מפתיע... לאנה מסתירה סודות מקלארק. טוב, כנראה שהגלגל באמת מסתובב
קלואי נפרדה מג'ימי.... אמממ, עצוב, אבל לא בשבילי
אני לא כל כך מחבב את הזוג הזה. יכול להיות שהם יחזרו להיות ביחד(ספוילר מאחד הפרקים הבאים בעונה 7). הכי אהבתי את הופעתו של פיל מוריס(ג'ון הצייד ממאדים). ההופעות שלו הופכות את הפרקים ליותר מעניינים ומותחים, לפי דעתי. אני מקווה שהוא יופיע הרבה בסמולוויל. אני מת עליו!!!! על מי באמת קלארק צריך לסמוך: על ג'ון או על קארה??
טוב, העניין הזה די מותח אותי. בקיצור, הפרק הזה היה די צפוי, אבל בכל זאת היה פרק טוב.

nick fury

New member
נצל"ש פיל מוריס ומשימה בלתי אפשרית

האם אני היחיד שרוצה לראות את חברי משימה בלתי אפשרית (בסדרה משנת 1988) בפרק איחוד או משהו? אני חושב שזה יהיה קצת קשה, כיוון שאחד מהשחקנים מת כבר.

XUXA141

New member
היה עוד רמז...

כשדין קיין ולקס מתעמתים לפני שלקס יורה בו, הוא אומר לו משהו כמו "זה לא חלק ממוזיאון הדברים המשונים שלך".. לי זה נראה כמו רמז לסידרה "ריפלי, האמינו או לא" שבה דין קיין מופיע כמנחה..

ykay

New member
על לאנה ../images/Emo58.gif

אחרי שגררו את הרצון של קלארק להיות עם לאנה במשך כל הסדרה הם סוף סוף ביחד וכמעט שלא רואים שינוי על הבחור..חוץ מזה לדעתי יוצרי הסידרה הצליחו סופית להמאיס את דמותה של לאנה (לפחות עליי) מחכים כל כך הרבה זמן שהם יהיו ביחד ועד שהיא יודעת את כל מה שיש לדעת על קלארק היא הולכת לדפוק את הכל בגלל הסודות שלה...יופי לאנה...

לא מתתי על הפרק../images/Emo58.gif

קודם כל, היה מוזר לראות את דין קיין בתור הנוול המוזר
כנראה את זה הוא צריך להביא לתאמינו או לא
אבל את הקטע הזה דווקא אהבתי. אבל הפרק הזה נפתר מהר מדי, לא יודעת, יעני שנייה קלארק לא יודע כלום ופתאום עם ניחוש אחד הוא מגלה איפה המסתור הסודי?! זה לא נראה לי ממש.... אני שונאת את לאנה יותר ויותר, היא בנאדם כפוי טובה! כל השנים האלה היא רוצה שיהיו כנים איתה והכל ואז מה?! היא שומרת סודות אפלים?! נו באמת.... אין לי מושג אם לבוא לקלואי\ליוצרים בטענות או לרחם עליה, הם מצד אחד העמיקו את הדמות שלה הרבה יותר, מצד שני זה כבר נראה יותר ויותר כמו טלנובלה, הכל דרמתיות ואפילו אין איזה משפט של קלואי ששובר את הקרח. הקטע עם ג'ימי וקלואי היה די אידיוטי, כי זה נראה כאילו קלואי פשוט נלחמת בעצמה, וכבר לא שמה לב לעולם סביבה, אבל המוזיקה בקטע היתה מתאימה. וטוב שהיא העמידה את קלארק במקום סוף סוף, הבנאדם לא יכול להגיד "היי קלואי מה שלומך תגידי את יכולה לעשות לי טובה בזמנך הפנוי?" אני מקווה שהפרק בשבוע הבא יהיה יותר טוב, כי לפי מה שקראתי הוא צריך להיות פרק משעשע מאוד

k47

New member
התווסף תרגום איכותי של צוות Qsubs

מודגש בכחול.

S h a b i i

New member
פרק נחמד...../images/Emo58.gif

בהתחלה היה די משעמם.. אחר כך שד"ר נוקס קשר את קלואי ורצה "לקחת את הלב שלה" דיי מתח אותי..אבל היה דיי צפויי שקלארק יבוא ויציל אותה.. די מעצבן אותי שקלואי הופכת להיות יותר ויותר דכאונית..והמערכת יחסים שלה עם ג'ימי-היא עושה טובה שהיא בכלל איתו.. שהוא נפרד ממנה זה היה נראה כאילו היא חיכתה שהוא יגיד את זה..כאילו נמאס לה ממנו...היא נהייתה דיי אגואיסטית..כל מה שמעניין אותה זה "קלארק קלארק וקלארק:".. וקלארק ולנה-זה כבר לא מה שהיה..הם יותר קרירים אחד כלפי השני,היא עכשיו מסתירה סוד (שאת האמת? אותי זה בכלל לא הפתיע שהיא מרגלת אחרי לקס)..הם בכלל לא סומכים אחד על השני..אוייש בשביל זה חפרו 7 עונות? אני תמיד אוהבת שנותנים יותר פרטים על משפחת אל,ושנתנו לנו שאלה מי בעצם "הרע" קארה או "הצייד ממאדים",שתשאיר אותנו במתח לפרק הבא.. אבל חבל שזה הדבר היחיד שישאיר אותי במתח.. אוףף..לויס חסרה לי..באלי קצת פלפליות בסדרה :]

J u s t M e 1 8

New member
פרק חביב

יחסית לעונה. ההופעה של דין קיין לא הייתה רעה. אבל התגובה של לקס שניסה לעצור אותו ושוב הפך לטוב כבר לא אמינה.. למעשה מיותרת בשלב הזה של הסידרה (אחרי הכל עונה 7.. הבנו שטוב לא יצא ממנו) כל היחסים של לאנה וקלארק לא ממש מרגשים. אני עדיין חושבת שהם איבדו את זה... כנראה שמשכו את זה יותר מידי. היה מעניין לראות אולי איזה משהו בין לויס לקלארק (אפרופו לויס היא חסרה). אני לא אוהבת את קלואי החדשה.. אבל ההופעה שלה הפרק הייתה מרגשת. במיוחד הסוף עם ג'ימי. גם הופתעתי קצת שלאנה עוקבת אחרי לקס... והעובדה שהיא מסתירה את זה מקלארק גם הופך את זה ליותר מעניין. אבל בכללי העונה עדיין חלשה. עדין חסר בה הרבה מתח ואקשן..

Mwalker

New member
אני דווקא מאוד אהבתי ת'פרק ../images/Emo58.gif

להבדיל מכולם אני חושב הפרק פשוט יפה בטירוף , חזרנו לימים הטובים של "לקס - קלארק" . אבל עכשיו הכל מתחלק לשלושה סיפורים מאוד מאוד מוזרים . קודם כל , למי קלארק אמור להאמין , לקארה או ל "צייד" ? הסיפור הזה פשוט לא מובן. יותר מדי דברים יש שם ולא מגלים להו הרבה פרטים על זה . לאנה , מה לעזאזל קורה איתה ? היא פשוט שונה , מה היא מנהלת שם מוסד חדש ? מי זה הבן אדם שהיא עקבה אחריו לעזאזל (זה לא לקס תסתכלו טוב על התמונה !!)? עם מי היא דיברה באינטרנט שהיא נבהלה שקלארק נכנס ? לא יודע למה אבל נראה לי שהיא הולכת לעשות משהו מאוד מאוד גדול . אגב לא שמתי לב שהיא בכלל גילתה לקלואי שהיא בחיים .. וקלואי , שמתם לב שפתאום היא "החליפה" תפקידים עם קלארק ? פתאום היא זו שלא יכולה להיות עם גימי , היא כל הזמן טרודה ב "כוחות שלה" בעובדה שהיא פריקית מטאורים , פתאום שונה יותר, אפלה יותר , סודית יותר , לא בוטחת אפילו בקלארק ! זה כאילו היא לקחה ת'תפקיד של קלארק מהעונות הראשונות , כל הזמן לשמור על עצמה שלא יגלו , היא מאוד פוחדת מגי'מי ומה הוא יגיד עלייה . לקס עדיין לא מובן , אבל ... איפה לעזאזל אבא שלו ??? פרק 4 ואין זכר אפילו ... לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שכשהוא יחזור - יהיה בלאגן מאווווווד גדול . נראה לי גם שהוא ביחד עם הקריסטל , או שהוא אצלו בכלל ... ייאלה שיהיה כבר שיהיה יום שישי הבאאאאאאאא

slayer510

New member
../images/Emo58.gifליונל

יחזור בפרק 5. לפי התקציר של הפרק, לקס ימצא את ליונל בבקתה.

פרק נחמד../images/Emo58.gif

הפרק לדעתי היה דווקא ממש נחמד. הסצנה אחרי השיר פתיחה שקלארק רץ לחנות וחוזר עם סירופ מייפל, ואז קארה אמרה לו: "מה קרה ללא להשוויץ בכוחות שלך?" חחח
-אהבתי.. ואז הגיע הזה ממאדים-->זה ממש מסקרן כל הקטע הזה שעל מי צריך לסמוך עליו או על קארה
כל הקטע עם דין קיין היה מעניין שהוא חי לנצח ומנסה שגם אהובתו תחיה לנצח (ככה הבנתי בערך..).. מעניין מה זה ממאדים עשה לו בסוף בתור "עונש"
גם אהבתי איך שקלארק וקרטיס נלחמו--היה יפה, אבל מה שלא הבנתי זה הקטע שבדרך כלל שיש ליד קלארק כזאת כמות של קריפוטנייט בכזה מרחק הוא לא מסוגל לזוז מילימטר, ועכשיו הוא לא היה עם כל הכוחות שלו אבל הוא כן זז כדי להתחמק מהגרזן והצליח-קצת לא הגיוני לי... ומי היה מאמין שלאנה עוקבת אחרי לקס ומסתירה דברים מקלארק?
פעם קלארק היה מסתיר ממנה ואם אני זוכרת נכון אז לקס היה עוקב אחרי לאנה... ועצוב לי שג'ימי וקלואי נפרדו--דווקא די אהבתי את זה שיש לקלואי מישהו. עכשיו בטח (זה לא מספויילרים) ג'ימי יהיה עם קארה כי כמה זה שקוף שהוא אוהב אותה, ומסכנה קלואי עכשיו היא עוד פעם לבד. זה כזה עצוב שהיא לא מספרת לו על כל העניין הזה של היכולות של מהקריפטונייט-אני מבינה למה היא לא מספרת לו אבל בטוח שהוא היה מבין

איך אתם רואים כל כך מהר?

כבר יום אחרי אתם מגיבים, אפילו הורדה ישירה לוקחת יותר זמן...

למעלה