שרשור עונה 7 פרק 4- Cure

adizagdon

New member
דוקטור נוקס עוד יחזור,הם עוד ישלבו אותו..

דוקטור נוקס עוד יחזור,הם עוד ישלבו אותו בעוד כמה פרקים אני מאמין,לא ראינו אותו מת ואנחנו גם לא יודעים מה קרה איתו.. יש לי תחושה שההוא ממאדים מתכנן איזה משהו קשה לי להאמין שקארה היא הרעה כאן,ודבר נוסף שאני חושב,שמתי שנוקס יופיע בעוד פרקים אז הוא לא יהיה רע. ותשובה לשאלה שלך הוא בן אלמוות זאת אומרת הוא לא יכול למות אף פעם,אבל הוא בנאדם רגיל.. איך הוא עשה שהוא יהיה בן אל מוות ? את זה נוכל לדעת בעתיד.

yafufa88

New member
זה בטח קשור איכשהו ../images/Emo58.gif

לשעון ההוא... היתה שם ברכה.. משהו בסגנון של "מי ייתן ולעולם לא תמות"

הייזל

New member
../images/Emo58.gif עונה 7

קרטיס נוקס מבוסס על דמות מהקומיקס ששמה ואנדל סאבאג'. ואנדל סאבאג' הוא אדם קדמון (הוא טוען שהוא ניאדרטלי אבל הוא נראה כמו הומו ספיאנס) שנתקל בחייזר מחללית שהתרסקה בתקופה הפרההיסטורית. סאבאג' הפך לבן אלמוות ולקח על עצמו להביא כאוס והרס לעולם (יש לו איזו מטרה כביכול מקודשת אבל אני באמת לא זוכרת מה היא. הוא מלא שטויות). הוא טען בקומיקס שהוא היה כל מיני מצביאים גדולים שלא ידועים במוסריות גבוהה במיוחד. הוא עושה צרות לכולם בעולם של DC ולאחרונה הצליחו להכניס אותו לכלא. בטיוי.קום העירו שלקרטיס נוקס יש אותן ראשי תיבות כמו לקלארק קנט, מחווה נוספת לתפקידו של דין קיין ב"לויס וקלארק: ההרפתקאות החדשות של סופרמן".

Slow Cheetah

New member
וואו../images/Emo58.gif

פרק מדהים
ממתי לקלואי יש כוחות ריפוי? ולקס וקלארק פועלים ביחד?

Slow Cheetah

New member
אוקיי, לאט לאט../images/Emo3.gif

אין לי ממש לראות מסודר, אז אני רואה פרקים בעירבוביה
הפרק האחרון שראיתי היה פרק 16 מהעונה ה-6
בסה"כ בעונה הראשונה ראיתי עד פרק 13 בערך, וזהו, אחריי זה הפסקתי לראות מסודר. את הפרק הזה שמו לו קישור פה עם תרגום מובנה וראיתי. הצטרפתי לפני מלא זמן, אבל אני כמעט לא כותבת
ולא הורדתי, ובגיבורים ראיתי רק את הפרק הראשון מהעונה השנייה. מרוצה?

renegade21

New member
פרק סביר אפשר היה לצפות ליותר

אולי יוסיפו קצת פרטים על היצור הזה ממאדים למרות שנראה לי שהוא הפתח לעונה 8 בכל אופן זה די ברור לנו בתור צופים שקארה היא לא יכולה להיות נגד קלארק כי בשלב יותר מאוחר היא תהיה סופרגירל אבל אולי...היא באמת רעה וקלארק יהפוך אותה לטובה בעתיד... לואיס הייתה חסרה הפרק וכל הקטע הזה של קלואי וג'ימי כאילו מזה קשור בכלל? היה ביניהם קטע והוא נגמר הלאה קדימה אל המרחק אמא של קלואי מחכה...(נחשו מאיפה ההשראה) הקטעים של לאנה היא פשוט הפכה למיותרת בסידרה הזאת כי הם כל כך לא ברורים וגם אין כבר את הזרימה של הסצנות שלה ושל קלארק ביחד.. אבל לקס לעד ישאר לקס ושמישהו יפטר ממנו כבר או שלפחות שיחזירו כבר את ליונל ושהוא כבר ינסה להשתלט שוב על לקסקורפ' וגם חסרה לי העונה אמא של קלארק מרתה אולי צריכים להחזיר אותה? היא דמות למלם כזאתי לא מועילה ולא מזיקה אז טוב שיש אותה:)

RTW

New member
היא רעה!

עוד מההתחלה הם אמרו שקארה תהיה רעה...זור-אל וג'ור-אל היו אוייבים למה שקארה תהיה טובה?!

renegade21

New member
../images/Emo58.gif

אפשר לשנות את הקומיקס והסרטים אבל אי אפשר לשנות עד כדי כך את הדמויות ולפי הקומיקס והסרטים היא ספורגירל אז מה יעשו איבלגירל?

../images/Emo58.gif מסקנה בקשר לקלואי

אם תחשבו על זה, אני חושבת שבתכל'ס השיחה בין קלואי לג'ימי היתה חשובה. כי שקלואי אמרה שהיחסים ביניהם לא יהיו יותר נורמאליים, אז זה יעני ההשלמה שלה עם המצב, עם הכוחות שלה. אני מתארת לעצמי שתוך כמה פרקים קלואי הישנה תחזור.

למעלה