שרשור עונה שנייה

aviatiko

New member
נראה לי שקצת הרחקנו מדי

מדובר ביוצרים ראשונים שהיו בני מהגרים (קרוב לוודאי ממזרח אירופה) והמציאו את ג'ור-אל ב-1938 או 1939. קשה לי להאמין שהם ידעו מה זה ג'ורה.
אם מסתכלים על זה מכיוון שונה הרי שיהודים אמריקאים מבטאים את האות י' כשאינה אות ניקוד אלה משמשת כעיצור כ-ג' (ראו ג'ואל(Joel)=יואל). מכאן נובע, או לפחות יכול לנבוע, שג'ור-אל משמעו יור-אל כלומר אלוהים יורה, וזה מתאים לתפקודו כאבא המדריך את בנו. זה לפחות הכיוון בו אני הייתי הולכת.

c a r n y

New member
היה כתוב איפשהו שזה

מארמית או משהו..הייתי מביא קישור אבל פג תוקף הדומיין
בכל מקרה יש מלא השערות..אני נתתי אחת, את נתת את השנייה.

אדiם

New member
כל הסיפור של סופרמן!

בן `מלך` שנשלח למקום רחוק מביתו כי הוא נחרב וכן על זה הדרך, וראיתי במקום אחר שהשוו אותו למשה רבינו. חפשו בגוגל סופרמן יהודי.

TdVaSh

New member
לפי דעתי

זה היה הכל מבחן כדי לראות עד כמה לקלארק באמת אכפת מהאנשים הסובבים אותו והאם הוא יכול לשאת את האחריות של תפקיד "מושיע"...

tiltal0

New member
לגבי לאנה בעונה השניה ../images/Emo58.gif

אני כמוך, צופה במקביל בעונות המתקדמות (אני בחמישית) ואני חייב לציין שלאנה נראית בעונה החמישית הרבה הרבה פחות טוב ממה שהיא נראית בעונה השניה. האמת היא אפילו כבר לא כל כך יפה בפרקים האחרונים של העונה החמישית לדעתי. ואם אני כבר מדבר על העונה החמישית... נצל"ש==> מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק עשו לקס ופיין לא ממש הבנתי. אני בפרק "נביא", אחד לפני האחרון, בפרק שבו פיין מזריק ללקס משהו שפתאום הפצעים של לקס מתרפאים. לא הבנתי מה הולך שם כל כך...

redhat

New member
../images/Emo58.gif

הזריקה הזו הכינה את הגוף של לקס כדי שיוכל לקבל את זוד. שהגוף יעמוד בעומס.

tiltal0

New member
ולמה היו שאר החיסונים?

לקס יצר עם פיין המון חיסונים או וירוסים לא הבנתי בדיוק מה... בשביל מה זה היה?

redhat

New member
../images/Emo58.gif

לקס רצה בסופו של דבר להרוויח הון כסף מזה..אבל לפיין היו תוכניות אחרות, הוא היה צריך רק אחד בשביל לקס. לגבי הפנטומים האחרים, אתה מדבר על הפנטום הרדיואקטיבי שהוא לא קריפטוני, ככה שאין בעיה.

אדiם

New member
/tapuzforum/images/emo58.gif

אז איך האחרים עמדו בעומס של הפנטומים שנכנסו לתוכם?

הם לא ../images/Emo58.gif עונה 6

א. ראינו רק פאנטום אחד בינתיים, השאר היו בגופים משלהם (אם אתה זוכר, בפרק הראשון מראים שיש אסירים בפאנטום זון שהם בעלי גוף משלהם). ב. הפאנטום שנכנס בבן אדם הרגיל בפרק 606 היה צריך לגנוב כוח גרעיני כדי לשרוד, כלומר הגוף לא היה מחזיק מעמד יותר מדי בלי זה.

redhat

New member
../images/Emo58.gif אם כבר

מדברים על 606 זה באמת פרק אחד החזקים בעלילה. זה היה בארן (בקול המפחיד שלו) מאיזור הפאנטום.

FavO r i Tes

New member
לא בדיוק ../images/Emo58.gifעונה 5

הוא פשוט רצה שזוד יהיה בלתי מנוצח. לכן הוא יצא במחקר נגד כל המחלות והמגפות השונות ויצר חיסון.

aleria

New member
../images/Emo58.gif(עונות 4-6) לגבי לאנה...

בעונות המתקדמות מאפרים ומלבישים אותה אחרת. בצורה קודרת יותר ואפלה. היא רוב הזמן לובשת שחורים, כאילו היא מתאבלת על החיים שלה. היא חייה בעולם שכולם משקרים לה, גם אם מבלי כוונה לפגוע בה. עם הזמן היא נעשית יותר ויותר חשדנית, ורואים את זה על הפנים שלה. היא פחות ופחות מחייכת, לא מפגינה שמחת חיים כמו בעונות הראשונות. וזה משגורם לה להראות פחות חיננית. אני מקווה ששימחת החיים תחזור אליה בקרוב, כי כואב הלב לראות אותה מדוכאת.

redhat

New member
../images/Emo58.gif כרגע

גם כמו שאמרת וגם בגלל שהיא בחברת הלות'רים, כמו שהיא התנהגה אל ליונל ב 619 . זה היה גדול כמובן. אני משער שזה ישתנה ב 2 הפרקים הבאים, שהם הולכים להיות אדירים כמו כל הפרקים בסוף העונות.

tiltal0

New member
נכון! אתה ממש צודק

ניסוח מעולה... זה המילים שחיפשתי לתאר את לאנה... באמת היא מאופרת יותר אפל כזה כמו ערפד, היא כאילו לא השתנתה מאז הפרק שבוא הפכו אותה לערפדית והיא עם מראה פחות שמח

למעלה