שרשור עונה חדשה

lilOr

New member
שרשור עונה חדשה../images/Emo41.gif

הפרק הראשון של העונה החדשה -
תגובות , שאלות , הצעות
הכל לכאןאחורה| אני מקווה שלא מפריע למנהלים שפתחתי את השרשור , אם יש בעיה עם זה אז תמחקו/תשרשרו

PopPy

New member
בכיף :)

עוד שעה הם חוזרים! אני חייבת לציין שבגלל שהעונה הקודמת הייתה קצת יותר חלשה לא מאוד ציפיתי לעונה הזו, אבל הפרומואים של קשת עשו את זה כמו גדולים ואני מחכה לתוכנית בציפייה.

1 6

New member
נכון..!

ז"א, כתבתי פה בעונה הקודמת והרבה זמן לא הייתי פה..
אבל באמת העונה הקודמת הייתה פחות טובה.. העונה השניה הייתה הכי טובה! נקווה שגם זאת תהיה טובה..

chen010189

New member
לצערי אני לא אראה

ודגש על המילה לצערי כי אני מתה על התוכנית הזו. אבל אני יוצאת אלא אם כן נחליט לשבת אצל חברה שלי ולראות את זה. בהצלחה! צפיה נעימה לכם

lilOr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אולמרט לא ממש טוב , אורי גלר היה ענק
בני סלע היה חביב , ארקדי גאידמק היה מצחיק בטירוף
מחכה להמשך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בני סלע היה צפוי. עם אולמרט דיי יצחיק,הוא לא דומה בכלל לו. אווי אורי גלר היה גדולללללללללללללל
כ"כ אורי גלר. ארקדי היה קורע
לפני מה שראיתי הטלונובלה מצחיקה בטרוף.

אחלה פרקD:

היה ממש קורע עם הטלנובלהXDDDD ועם הבלוג עענקקקק
שהיה תנדנוד חשבתי שזה מהמחשב שלי אז הסתכלתי עליוXD אחלה פרק,מצחיק בטרוף:)

Fairywitch

New member
מה לכל הרוחות היה הקטע הזה

בסוף התכנית (הטלנובלה)
קטע כ"כ מטומטם (
) לא נראה על מסכינו מזמן. לא מצחיק, לא יפה, ואפילו ממש דוחה. לראשונה מאז נוצרה התכנית- שפשוט העברתי ערוץ. מקווה שזה לא יהפוך לפינה קבועה. שאר התכנית הייתה ממש מצחיקה וטובה. נהניתי.

זה הופך לפינה קבועה.

לדעתי זה היה יפה. למרות שזה קשור לערבים[לא שאני גזעני]. הם לקחו משהו ודיבבו,כמו סרט. ולדעתי,זה היה דיבוב יפה.

Fairywitch

New member
../images/Emo93.gifממש חבל.

זה היה נוראי- לפחות שיעשו דיבוב למשהו מוכר, כי אז זה ייצא מצחיק (נדע מה המקור ואיך הוא שובש, וזה יהיה משעשע). ולא לקחת סרט סוג ב' באיכות צילום סוג ז'. נורא ואיוםלא|

Itai7

New member
../images/Emo6.gif היה גדול במיוחד עם אורי גלר

אסי עשה אותו כ"כ טוב
השתנתי מצחוק וגם הקטע עם הדיבוב היה משעשע בסוף ורשימת גאידמאק
סך הכל היה בסדר

למעלה